|
Pentru mine aeroportul este un reper comparativ esential, sinoptice sau nu, cu ANM sau fara, pe aeroport ma pot baza oricand, foarte rar se intampla sincope, plus ca am baza de date pe nu stiu cati ani. La ANM baza de date canci, nema, zero, doar pe bani, sa astepte cand voi solicita eu contracost ceva de la ei, numai din banii aia sa ajunga sa traiasca, zgarciobii naibii. Acum, trebuie sa recunosc ca de o vreme, vad ca si ANM-ul e pe fagas pe site, chiar daca mai au mici probleme cu actualizarea prompta a datelor, mai ales pe Transilvania Nord, Clujul, codas in transmiterea datelor, uneori. Puteti sa faceti misto de CAVOK, e treaba voastra. Apreciez ANM-ul la adevarata sa valoare, dar ce folos am comparativ cu aeroportul, nici aeroportul, nici ANM-ul nu transmit precipitatiile zilnice, ANM-ul nu da pe site nimic, decat alea vagi lunare. Ca sa aflu ce da ANM-ul la precipitatii zilnice trebuie sa ma uit la rusi, foarte frumos sau la unguri, care nu-s atat de carpanosi ca ai nostri, ba dau si la 10 minute sau la ora si au si baza de date zilnica pe ultimele 24 de ore. La noi nici macar alea 23 flux nu au baza de date, doar graficele alea cretine, care cica is baza de date. Ca sa aflu ce ma intereseaza trebuie sa ma uit la diversi straini, ogimet, mundomanz, infoclimat, etc, sa nu mai zic de rusi, jos palaria. Asa ca votez cu cine imi da si ma ajuta nu cu cine ma faulteaza la greu, cu schimbat de parole pe niste chestii care ar trebui sa se regaseasca de bun simt pe site-ul dedicat populatiei, pentru ca diagnoza zilnica cu recorduri si descrierea vremii pe ziua precedenta nu e secret de stat, cum nu sunt nici precipitatiile zilnice. Apreciez ca macar au fost receptivi la unele chestii si iti lasa si mici portite, desi se poate trai bine mersi si fara ANM, la cate alternative exista pot sa-si inchida sandramaua oricand, sa nu mai dea nimic si sa-si tina datele numai pentru ei, sa le vada numai Sandu si ai lui.
|