Ramiro a facut accidentul in octombrie 2010 iar la parnaiescu a intrat in decembrie 2012 din data de 12, cu justitia din Romania castigi ceva libertate in care sa te pregatesti pentru inchisoare.
Bagi recurs imediat dupa ce primesti o sentinta cu executare si asa mai iei ceva portii de libertate daca nu esti arestat preventiv, dar la el era recursul rudelor mortului care l-a bagat la racoare (caldura vara), Judecatoria Slatina ii daduse cu suspendare.
Cred ca gagica-sa nu mai e aceeasi cu care a facut accidentul, la cat de vinovata s-o fi simtit sigur l-a lasat, dar e una tot bruneta asemanatoare la fatza insa nu cu acel corp de manechin ci ceva mai din popor asa, nu grasa, tot snur dar cu un fund ceva mai definit.
Eh, asta impreuna cu maica-sa il asteapta sa iasa din puscarie in decembrie 2014 si au grija de cainele alb, nu stiu ce rasa este dar are o blana deasa si pufoasa, foarte alb, dragut.
Routerul Wi-Fi cu numele Ramiro nu a iesit din spectru, de asemenea si AC-ul merge aproape la fel de mult ca atunci cand Ramiro era acasa, seara e oprit ce-i drept dar si pe vremea lui erau unele seri in care era off. Nici eu nu-mi scot routerul din priza cand plec undeva.
Mi-a parut rau de el, dar daca te urci beat la volan nu ai nici o scuza, trebuie sa fii idiot sa faci asta. A fost DJ la Pro FM Slatina din 2000 pana in 2004, avea o voce calma, vorbea ca un ardelean si facea emisiunea de dedicatii (0249)413.252-numarul de telefon fix (la Bucuresti era si este 021.252.26.42).
De asemenea, in 2009 mi-a atras atentia AC-ul lui care mergea non-stop in garsoniera de la etajul 4 din mai pana in octombrie, atunci am zis ca daca el poate atunci pot si eu sa scap de caldura din camera vara.
A fost si exemplul Antalyei din 2008 incoace unde am vazut ca AC-ul nu trebuie sa lipseasca din nici o incapere, nu ce rahat facusera ai mei in august 2008 cu un singur aparat pe hol la etaj sa raceasca toata casa, prostie omeneasca luata dupa un vecin care a facut asa in 2001, ori acest vecin e atat de tampit incat acum nu trece pe fibra optica la RDS, imi vine sa-l bat.