forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 1:37 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 09, 2013 2:22 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Voiculescu-Veziculescu asta devine tot mai cretin, s-a gandit sa copieze platforma de net voyo a celor de la Pro ca doar asa a tot trait, copiindu-l pe Sarbu, in HD nici de-al dracu nu investeste, un voyo fara HD, pe nume Antena Play, eu ii zic Antena Stop.

O astfel de platforma presupune vizionarea emisiunilor si filmelor contra unui abonament lunar, ce s-a gandit securistul-a retras toate inregistrarile disponibile pe site-urile Antena 1 si 3, inclusiv pe Badea, esti redirectionat la Antena Pulay care iti zice ca nu ai cont si nu cotizezi in buzunarul lor.

Deci emisiunile pierdute la mare nu se mai pot recupera de catre mine, cum am tot facut din 2007 incoace, Badea pe net nu mai exista. Si sa vezi ca la fel ca in 2010 iar vor sterge tot ce e cu Badea gratis pe You Tube, vrei sa vezi marca banu la Antena Stop. :evil:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mar Iul 09, 2013 10:21 am 
Cine naiba ar da bani sa-l vada pe Badea in reluare sau chiar in direct ?!
Doar daca ai o fixa sau cu orice emisiune de 2 lei difuzata de grupul antenelor.
2 grupuri tv de tigani parveniti, ajunsi mari stabi si prost tv si antena.
Filme comerciale junk, emisiuni de asa zis divertisment de 2 lei, unde apar numai scandaluri ale unor asa zis vedete, niste stoarfe de cea mai proasta calitate si niste semi interlopi, stiri si emisiuni politice pe interese personale de grup, practic daca ar disparea toate posturile astea de 2 lei, incepand cu prost tv, antena, alea de stiri si ar ramane doar tvr nu am avea nimic de pierdut, pur si simplu ne otravesc subconstientul zi de zi cu gunoi media.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 10, 2013 3:24 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Antonia il vrea pe Alex Velea cu orice pret, i-a cazut cu supra-tronc. :lol: Ciudat pentru ca Halex e cam cu mai multi de R si nu rarait ca cap de porc ci rrom, insurat cu o tiganca urata. :D

Ea e maritata si divortata cu un copil facut, in poza aia din Limbertatea pe care o citea cap de porc asta seara avea o moaca de zana fermecatoare, Doamne ce frumoasa poate fi la fatza, dar o mare nedreptate din partea sortii consider eu este ca nu are DELOC sani. De apreciat ca nu se siliconeaza ci vrea sa fie cum s-a nascut. Insa nu eram de acord cu Cap de Porc cand spunea ca ea e o femeie perfecta. :mrgreen:

Mircea Badea de maine pana luni nu mai are emisiune ca e la Craiova unde sarbatoreste Latrina 3 8 ani de emisie, asa ca ma voi uita la Cap de Porc in locul lui, cum fac pana sa inceapa ca nu-l suport pe Gadea sau vinerea. :twisted:

Sus

MesajScris: Mie Iul 10, 2013 10:21 am 
Total nesemnificativ ce se petrece in viata lor personala, din partea mea sa se combine cum vor, cel mai bine ar fi sa-i stranga pe toti si sa faca sex in grup pana se satura, in toate variantele si combinatiile posibile si sa-si vada de cantatul lor, asa cum e, mai inspirat sau mai putin.
Cat despre Badea mi-e absolut egal daca nu mai apare deloc, nu are absolut nimic de zis sau ce zice sunt doar aiureli pur personale.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 10, 2013 12:35 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Aiurelile personale sunt faine si eu sunt un Badea al forumurilor. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Iul 10, 2013 3:52 pm 
Da, da macar tu nu ai o fixa cu Basescu si nici nu esti presul Voiculescu si nici nu te dai cocosel pe nimic, doar pe vorbe goale, chiar daca uneori ai tu ale tale, AC-ul, orajele de Slatina si diverse personale. Esti departe de Badea, care chiar e un penibil amarat dar nu are cine sa-l traga de maneca sa-i spuna.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 10, 2013 6:52 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Badea mai scapa de acolo doar printr-o dizolvare a trustului Infarct, a facut schimb de ceasuri si de masini cu Voiculescu, deci e legat pe viata.

Sus

MesajScris: Vin Iul 12, 2013 5:29 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

http://da.zf.ro/business-hi-tech/un-ora ... t-11066230

Timişoara este oraşul cu cea mai bună viteză din lume pentru descărcarea conţinutului de pe Internet, în prima jumătate a acestui an, conform unui clasament realizat de Net Index.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 12, 2013 6:05 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

RDS si cu Ben Soft Telecom sunt de vina, partial UPC cu 120 doar pe download. Ma bucur cand vad mereu Romtelepom pe ultimul loc. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 16, 2013 2:41 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cele 11 milioane de euro de la Loto au fost luate. :cry: Tot un moldovean, din Galati, numai astia au noroc de sume uriase la Loto si Bingo. Ce ma oftica.

Cica o banca ar da 1.000 de euro pe luna dobanda pentru un depozit atat de mare. Perfect pentru a scapa de munca. Asta e ceea ce vreau, in rest nu s-ar vedea ca as fi castigat asa ceva, la fel m-as imbraca, telefonul nu l-as schimba. :twisted:

Sus

MesajScris: Mar Iul 16, 2013 10:20 am 
Eu nu ma uit la povestile astea, sunt un fel de fata morgana pentru prosti.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 16, 2013 4:21 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eh, matusa de la Dragasani a castigat in 2009, a luat numarul 67 desi Carmen Serban ii sufla sa ia 69, acolo era un premiu de lesin, cel mai mare al serii, pe ala as vrea sa-l nimeara maica-mea daca e sunata. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Dum Iul 21, 2013 1:20 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Cele 11 milioane de euro de la Loto au fost luate. :cry: Tot un moldovean, din Galati, numai astia au noroc de sume uriase la Loto si Bingo. Ce ma oftica.

Cica o banca ar da 1.000 de euro pe luna dobanda pentru un depozit atat de mare. Perfect pentru a scapa de munca. Asta e ceea ce vreau, in rest nu s-ar vedea ca as fi castigat asa ceva, la fel m-as imbraca, telefonul nu l-as schimba. :twisted:

Doar 1000 de euro pe luna dobanda la o suma atat de mare?! Rizibil de-a dreptul...
Mai bine construiesti 100 de case cu suma aia si iti iei "dobanda" din chirii...50.000 pe luna...si o casa nici nu poate sa dea faliment...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 21, 2013 6:45 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu ne spui si noua de ce ai lipsit si ce boli mai are PC-ul tau?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 27, 2013 4:42 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Un milionar care a riscat inchisoarea s-a apucat sa reabiliteze reteaua de apa a penitenciarului in care era cel mai probabil sa fie "cazat", dar dupa ce a aflat ca e cu achitare sau suspendare, a sistat lucrarile. :lol:

Gigi Becali insa nu a fost la fel de inspirat, a intrat in mititica fara sa aibe habar de cum sunt conditiile de confort acolo, ca macar in disconfort trebuie sa existe o frica de puscarie si a fost socat domle sa constate ca apa calda nu curge 24/24 de ore ci doar de 2 ori pe saptamana. :twisted:

Hai bah, dau eu 200.000 de euro si montam aici o centrala performanta ca sa ne spalam ca oamenii. :lol: Sau era cu bai RADET-ule, iti dau eu 200.000 euro ca sa dai apa calda. :lol:

La fel si cu aerul conditionat, caldura si zapuseala mare in celula, nea Gigi se sterge cu servetelul pe gat si zice "Bah, aduc eu un TIR de AC-uri pentru voi". :lol:

Articolul din Limbertatea din necunoscute motive ma redirectioneaza catre Facebook Login, prin urmare nu pot da link.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]