Pai asa am facut si eu cu examenele, naveta, dar mai ales m-am folosit de sistemul de promovare din timpul semestrului de la Romano-Americana. Asa mi-au ramas: in 2005 si 2006 cate un singur examen; 3 in 2007 si 2008, in loc de 6, in luna Iunie. Rationamentul pe care mergeam era "sa nu pierd vreo furtuna din Slatina" asta e tot ce conteaza. Sa plec cat mai repede din Bucuresti.
Acum hai sa va spun cum e cu norocul meu la furtuni, 2006 sunt singurele pe care le-am ratat, asta pentru ca mi-am calcat pe inima, desi simteam ca nu trebuia sa plec, si puteam alege o alta varianta convenabila.
- toata copilaria, cat am tot mers la mare cu parintii, cred ca 1 singura data am ratat ceva, la Spineni, caci pana in 2000, acolo am petrecut verile.
- niciodata n-am pierdut din cauza scolii, clasa a 9 a si a 11 a (2000-2001; 2002-2003) le-am avut dupa amiaza, restul dimineata. In mai 2003 era sa ma prinda pe drumul catre casa, si s-a pus prapadul exact cand am intrat in camera mea.
- 11 Iunie 2004, eram la o meditatie, cand am iesit de acolo,la ora 19, incepuse mocaneasca si cu fulgere rare. Drumul catre casa dura juma de ora. Nimic nu arata ca e ceva important. E, cum am ajuns acasa, mocaneasca s-a transformat intr-o supercelula bestiala, care a facut noapte cu 3 ore mai devreme, la ora 20.
- in anii 2000-2003-2004-2005 nu am plecat nicaieri, la mare sau la munte
- in 2002, eram la mare cand a fost tornada de la Facaieni, dar acasa n-a fost nimic
- in 2002, exact cu 1 seara inainte de plecarea la mare, a fost o furtuna
- in 2007, cum am venit din Grecia, pe 6 August, s-au pus ploile, una nu foarte puternica pe drumul de la Craiova la Slatina, tare a venit dupa ce am ajuns acasa
- in 2007, furtunile le-am avut pe 10 si 11 August. Trebuia sa plecam la Caciulata exact pe 10, dar s-a intamplat ceva cu biletele,

si am plecat abia pe 20. Pe 26 August 2007 am prins ceva superb in Caciulata
- 2008, examen de Licenta pe 15 Iulie, Slatina n-a avut decat 1 aversa mica, aia a fost pana sa ma sui in trenul catre Capitala
- 2008, cat am fost in Turcia, intre 11 si 18, August, nimic, iar la intoarcere, pe Autostrada Buc-Pitesti am avut 1 aversa cu grindina, acasa nimic
- in Iunie 2006, am fost la Water Park in Bucuresti, se prognoza vreme instabila, si la fel, am riscat, ghici ce, am avut furtuna in Buc, la Slatina nimic
- 30 mai 2006- am revenit acasa de la facultate, pe 2 Iunie la 6 dimineata, dai cu furtuna la Slatina.