Neaceasca85 scrie:
A4Tech, Intex, de care? Eu am LG la desktop aici, acelasi din decembrie 2007, iar la laptop un A4Tech USB, al 3-lea, am avut Lenovo original, s-a intrerupt firul, apoi Intex-un stift, a cazut pe gresie si i s-a dus scroll-ul.
Lenovo era jeg, Intex stift dar frumos luminat, A4Tech negru cum imi plac mie electronicele.
Depinde si de mana, ale tale fiind micute si cu degete subtiri...Monciro de la laptopul fratelui e vechi si bun, cu el manevrez DVR-ul seara, dar Gembird de la desktopul contabilei e o buturuga nesuferita.
Canyon. Vad ca merge bine, era unul spanzurat ca expozitie, nici nu se putea altfel la cum arata in poza.
Oricum, era in cutie opaca, doar poza pe cutie. Oricum ar fi fost, doar punand mana pe el il puteai aprecia. E un pic marisor pentru mana mea, chiar e si putin greu, insa e mult mai bun decat fostul, desi acela era mai usor.
Negru, nu lumineaza. Desi ador luminile si ledurile, am vazut cum e sa iti bata in ochi si chestia asta si mai bine nu.
A, si monitorul are un led albastru al naibii de sacaitor la ochi, il tin numai astupat cu banda izoliera opaca, neagra.
Luminoizitatea la minim, momentan nu am probleme cu vederea, dar imi e teama ca se va strica de la atata citit.
Nu am timp cat as citi. O verisoara a avut strabism din nastere si nu a purtat ochelari corectori, acum s-a operat si poarta ochelari. Nu stiu cum as arata cu ochelari, o sa-mi pun odata la un centru sa vad cum ar fi. Lentilele de contact - cea mai mare porcarie, macar nu imita cum trebuie pigmentatia ochiului uman.
N-as sfatui pe nimeni cu exceptia cazurilor medicale. Si asa, trebuie date jos seara, chinul naibii.
Le tin intr-un sertar, vor mucegai acolo.