forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 7:26 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Joi Sep 19, 2013 11:34 pm 
Nu, deloc, dacă sunt adeptul unor soluţii umane nu înseamnă că sunt radical.
Radical eşti când susţii nişte măsuri radicale iar suprimarea vieţii oricărei fiinţe, om sau animal, este radicalismul absolut.
Ca să bagi mizeria sub preş, şi să laşi ghetourile alea mizerabile din Bucureşti în voia sorţii, cu toţi nespălaţii, hoţii, vandalii şi scursurile societăţii nu e nicio problemă, câinii sunt, că nu se pot organiza în sindicate să-şi apere drepturile.
Le-aş dori tuturor celor pro eutanasiere să ajungă în pielea unui câine măcar o zi, fugăriţi, alungaţi, loviţi, cu spectrul morţii desupra capului în permanenţă, şi să fie conştienţi că sunt cine sunt şi nu pot face nimic, doar să se ascundă cine ştie pe unde că doar va trece ziua şi nu vor fi observaţi.
După un astfel de episod tare aş fi curios să vă aflu părerea.

Sus

MesajScris: Joi Sep 19, 2013 11:45 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

E tarziu dar indraznesc o ultima replica in cadrul subiectului, sau chiar doua si poate va si amuz.
Prima, cea dura:
Cate animale sunt sacrificate zilnic? Cati porci, cate vite, cate pasari? Nu indraznesc sa dau cifre ca nu stiu cifrele cat de cat exacte.
Cati caini sunt eutanasiati zilnic?
Cu asta am incheiat.

Si cea vesela:
O tipa cauta pe net pentru poze caini. A tastat caini rosii...A intrat la pagina lui Dinamo.
Aia au suflet de caine, Dinamovistii. Noapte buna!

Sus

MesajScris: Joi Sep 19, 2013 11:58 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
Le-aş dori tuturor celor pro eutanasiere să ajungă în pielea unui câine măcar o zi, fugăriţi, alungaţi, loviţi, cu spectrul morţii desupra capului în permanenţă, şi să fie conştienţi că sunt cine sunt şi nu pot face nimic, doar să se ascundă cine ştie pe unde că doar va trece ziua şi nu vor fi observaţi.

Vai, saracutii...presupun ca o sa le gasesti scuze si atunci cand musca din tine fara niciun motiv?! O sa zici ca isi apara "teritoriul", probabil...
Nu, Eugene, nu poti sa gandesti. Asta e.

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 12:00 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Roberta 93 scrie:
Cate animale sunt sacrificate zilnic? Cati porci, cate vite, cate pasari? Nu indraznesc sa dau cifre ca nu stiu cifrele cat de cat exacte.
Cu asta am incheiat.

Foarte corect. Good point!

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 12:52 am 
Mda, E CLAR.
I REST MY CASE.
Simplu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 20, 2013 3:12 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tiganimea chiar nu ai cum sa o educi vreodata, aia sunt defecti genetic, un accident genetic mai degraba. :evil:

Unii ma pot considera o bruta si cand zic ca mai bine Hitler sau Antonescu isi duceau treaba pana la capat pentru ca urasc manelizarea si mentalitatea de tigan. katalinux a zis ca mai bine se abtine decat sa zica ce crede el despre tigani. Partea cu a nu vrea sa muncesti o inteleg, :lol: omul nu e facut pentru munca ci blestemat sa munceasca pentru a exista, dar sa faci rau altora ca sa iti fie tine bine, nu merge. Tiganii doar traiesc momentul fara a se gandi la consecinte, poate sunt chiar prea prosti ca sa gandeasca ceva. Defect genetic, tiganul e mai mult un animal decat un om, cu unele exceptii.

Eugen nu mananca carne (paradoxal desi e ateu, tine post fara sa vrea) asa ca nu o intelege nici pe asta cu cate animale (suflete) sunt omorate non-stop ca sa facem noi burtoaca mare. Fiind ateu ar trebui sa nege existenta sufletului. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 9:05 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Roberta 93 scrie:
Cu asta am incheiat.

Foarte corect. Good point!

Si cati porci, cate vite, oi, pasari etc sunt nevinovate, au si ele suflet.Nenorocitii de macelari, criminali in serie fara suflet.Ce naiba ma Eugene, e imposibil sa nu vezi ca problema e la tine, nu la ceilalti.Ar trebui venit cu ceva idei de acest gen pe la ONG-uri, vom avea asociatia mu-mu, cot-codac sau guit-guit.

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 10:12 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Plus ca s-a demonstrat ca porcul are un grad de inteligenta foarte mare, mai mare ca al cainelui se spune. Deci teoretic frica lui e mai constienta cand vede cutitul. :P

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 4:34 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

[quote="eugenraduoradea"
Acum catva timp am pus o intrebare. Ai catel ( caine ) ? Ai avut ? Nu ai spus nimic referitor la asta.
Stand la casa daca iubesti asa de mult animalele ce ai prin ograda :?:
Asa cum am mai scris am avut Dalmatian pe vremea lui Ceasca care a murit din cauza unor incomepetenti de veterinari. Nu sunt impotriva lor, nu recomand nimanui la bloc asa ceva. Tracand prin parcul Circului de multe ori m-a uit in stanga si in dreapta sa vad daca nu sare unul. De ce, este normal sa-mi fie frica :idea: Batranii ca sa se plimbe prin parc sunt nevoiti sa se impace cu ei ducandu-le cate ceva de rontait. Cine are nevoie de ei sa-si tina hergelia acasa. Nu vei vedea ( asa cum au mai precizat pe forum ) in alte tari civilizate caini fara lesa ! Sa nu mai zic FARA STAPAN. Sunt zone bine delimitate cu afise mari pentru tot omul. Inclusiv cosuri de gunoi ptr ...... Probabil ca la noi ar fi disparut imediat.
Inclusiv trasee marcate pentru " prosti " asa cum sunt majoritatea aici . Ca sa nu se piarda prin parc :D
Si mai pun o poza cu parcul respectiv. Cercul rosu indica casa unde stam. Pozele sunt reale nu masluite. Din aceasta cauza am inserat si poza cu parcul.

Fişiere ataşate:
Parc.jpg
Parc.jpg [ 51.42 KiB | Vizualizat de 1080 ori ]
Photo0151.jpg
Photo0151.jpg [ 107.23 KiB | Vizualizat de 1081 ori ]
Photo0148.jpg
Photo0148.jpg [ 123.49 KiB | Vizualizat de 1083 ori ]
Photo0150.jpg
Photo0150.jpg [ 120.34 KiB | Vizualizat de 1084 ori ]
Photo0149.jpg
Photo0149.jpg [ 90.93 KiB | Vizualizat de 1084 ori ]

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 20, 2013 7:58 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Hammond's Pond-o fi al lui Richard Hammond? :lol: Urasc clima si netul britanic, insa mentalitatea lor pare sa-mi placa. Caini doar in lesa si cu stapan, maneci si pantaloni scurti la temperaturi la care romanasii se infofolesc vartos sa nu care cumva sa transpire si sa puta mai putin. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 9:52 pm 
Citat:
Mike60

Am menţionat pe larg istoricul câinilor ce s-au perindat pe la noi prin curte, toţi maidanezi sau abandonaţi, inclusiv în momentul de faţă, o căţea mai bătrânică, care a dormit ani de zile pe pragul diverselor uşi de la blocurile din apropiere.
Toţi câinii pe care i-am avut au murit de longevitate, adică au ajuns la limita existenţei lor.
Am avut un câine din 1996 până în 2011, plus că l-am luat când avea 2 ani de la chiriaşul unui vecin care se mutase şi-l ţinea în curte în lanţ, fără cuşcă.
La noi nu a avut lanţ niciodată şi a fost liber în curte, plus cuşca este şi acum în magazia de lemne.
Probabil când va muri actuala căţea, tot o maidanezuţă sau un maidanezuţ îşi va găsi adăpost pe la noi.
Deci, nu sunt doar un avocat de la distanţă.
Oricum nu mai are rost discuţia, o dispută sterilă fără rost, eu singur pro maidanezi contra a nu ştiu câţi pro eutanasiere, deci o dispută inegală, inutilă.

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 10:17 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Un caine atacand o fetita de 4 ani: http://www.youtube.com/watch?v=26Fh2X7LmuY
Ce se intampla in cazul in care ar ataca 4-5 caini, cum a fost cazul din Romania? Aceste animale feroce, de prada, trebuie sa dispara de pe strazi, cu orice pret.

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 10:40 pm 
Sunt rare astfel de cazuri şi nu înţelegem sau ne facem că nu înţelegem comportamentul animalelor.
Evocăm în permanenţă doar agresivitatea animalelor însă vă asigur că pe un maidan mai mărginaş ai mai multe şanse să-ţi apară un maidanez biped cu confraţii care să-ţi ia la omor tot neamu, să-ţi violeze consoarta sau prietena şi în cel mai bun caz să scapi doar cu câteva scatoalce decât să fii muşcat de câini.
Şi câte cazuri prezentate la jurnalul horror-ştiri de la 17 de pe protv au fost rezolvate cu succes ?!
Sunt zone rău famate în orice oraş mult mai periculoase decât orice maidan cu maidanezi, măcar de maidanezi scapi cu muşcături da de bipezi mai scapi doar în rai.
Ţineţi-o liniştiţi cu ale voastre, chiar nu mă interesează, sunteţi doar nişte orbi anti, nici măcar o părere cât de cât mai omenoasă, o daţi în permanenţă numai cu eutanasierea.
Deci nu există dialog doar o hegemonie pro eutanasiere cu o logică dubioasă şi cu argumente de doi lei.

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 11:00 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu sunt pro eutanasiere.
Dar as vrea sa sufere mai putin si porcii, oile, vitele si pasarile.
Si sa fie puse la punct javrele ce nu aduna mizeria iubitior catei.
E lucrul ce ma deranjeaza cel mai tare.
Faci slalom printre rahati. Iarna e cald rahatul, topeste partial gheata si ingheata pana la dezghet.
Numai bine de colectat rahati. Ce mizerie!!!
De aceea nici nu mai vreau zapada, nu ca nu m-as bucura sa ninga.

Sus

MesajScris: Vin Sep 20, 2013 11:50 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Interesanta faza cu stransul resturilor in urma cateilor. Afara se gasesc pungi speciale iar oamenii chiar cumpara si le folosesc.

Oricum sunt convins ca persoanele care au copii se gandesc la eliminarea cainilor fara stapan.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]