forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Sâm Iun 13, 2026 12:47 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14997 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 1000  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii : Discutii Generale
MesajScris: Mie Mai 13, 2009 2:08 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Chiar ca Sahara...peste doua zile vor fi din nou 31 de grade la Bucuresti!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 13, 2009 4:08 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu m-am simtit super in tricou astazi afara, fiind foarte calduros de fel, nu renunt la maneca scurta toata iarna, doar pun o haina zdravana de iarna peste. :lol: :lol:

O schimbare brutala de temperatura fara prea mare zgomot, vantul ala de dimineata nici 2 minute n-a tinut. Mai tare a fost la ultima racire din Aprilie.

Sus

MesajScris: Mie Mai 13, 2009 5:27 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Sunt multe locatii din sudul Romaniei cu 9-10-11 grade in dupa-amiaza asta. 8O Foarte frig

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mie Mai 13, 2009 6:13 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:

O schimbare brutala de temperatura fara prea mare zgomot, vantul ala de dimineata nici 2 minute n-a tinut. Mai tare a fost la ultima racire din Aprilie.

Am avut azi o scadere de 16-17 C fata de ieri,in Bucuresti si poate in alte localitati din sud, a fost si mai mare diferenta. Ieri am stat cateva ore in soare si mi se facuse rau, iar azi nu stiam ce sa mai pun pe mine sa nu tremur. Nu-mi amintesc sa fi avut in aprilie o trecere de la luna iulie la martie intr-o singura zi. :P

13 mai 2009 ramane o zi speciala pentru mine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 13, 2009 6:23 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am zis ca vantul a batut mult mai tare in Aprilie,nu ca ar fi fost vreo trecere ca asta. Poate doar 31 August/1 Septembrie 2003 sa mai fi fost o asemenea schimbare brusca de temperatura.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mie Mai 13, 2009 7:16 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
Am zis ca vantul a batut mult mai tare in Aprilie,nu ca ar fi fost vreo trecere ca asta. Poate doar 31 August/1 Septembrie 2003 sa mai fi fost o asemenea schimbare brusca de temperatura.

Parca si in august 2008 am avut o scadere asemanatoare de temperatura, sau poate era septembrie, nu mai stiu exact.

Sus

MesajScris: Mie Mai 13, 2009 11:30 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Dupa o zi de vara veritabia, cu 28-30 de grade C a urmat o zi racoroasa, cu doar 14-15 grade C si ploaie slaba in prima parte a zilei. In noaptea de 12 spre 13 mai vantul a avut intensificari o data cu patrunderea masei de aer mai rece. In rest, nu au fost alte fenomene meteo remarcabile.
Am vazut ca in N-E Moldovei au fost furtuni cu multa grindina si ploaie torentiala care a produs inundatii si viituri http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... arges.html

Sus

MesajScris: Joi Mai 14, 2009 12:42 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

http://www.mundomanz.com/meteo/graphs/964489.png

Pentru Cluj, graficul temperaturii pe luna septembrie. Tin minte oribila trecere de la vara la toamna scarboasa. De la 35 de grade Tmax la 2 grade Tmin in doar o saptamana. Si peste 12 zile de la maxima de 35 de grade am avut o maxima de 8 grade.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 14, 2009 12:49 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Da, dar n-a fost prea scarboasa pentru mine ca am avut ploaie si vant foarte puternic. In 2003, scarbosenia s-a produs sec, fara mai nimic.

Sus

MesajScris: Joi Mai 14, 2009 2:05 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

ema-ema scrie:
Dupa o zi de vara veritabia, cu 28-30 de grade C a urmat o zi racoroasa, cu doar 14-15 grade C si ploaie slaba in prima parte a zilei. In noaptea de 12 spre 13 mai vantul a avut intensificari o data cu patrunderea masei de aer mai rece. In rest, nu au fost alte fenomene meteo remarcabile.
Am vazut ca in N-E Moldovei au fost furtuni cu multa grindina si ploaie torentiala care a produs inundatii si viituri http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... arges.html

Pare-mi-se ca la secunda 50 din film e un gustnado

Sus

MesajScris: Joi Mai 14, 2009 2:46 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Acum m-am uitat si eu pe filmuletele de pe realitatea, ce pot sa zic e ca sunt mai mult decat foarte nesimtiti cu promo-urile pe care le baga chiar si in timpul filmuletelor! Chiar si daca filmuletul are 30 de secunde, il opreste la secunda 15 ca sa bage reclame la emisiunile lor; nu mai intru in veci pe site-ul lor.

Sus

MesajScris: Joi Mai 14, 2009 9:16 am 
Neconectat
Admin
Admin

Andrei87 scrie:
Acum m-am uitat si eu pe filmuletele de pe realitatea, ce pot sa zic e ca sunt mai mult decat foarte nesimtiti cu promo-urile pe care le baga chiar si in timpul filmuletelor! Chiar si daca filmuletul are 30 de secunde, il opreste la secunda 15 ca sa bage reclame la emisiunile lor; nu mai intru in veci pe site-ul lor.

Daca e postat un filmulet cu o "structura de furtuna frumoasa" cu siguranta ca vei intra din nou :P .

Sus

MesajScris: Joi Mai 14, 2009 9:46 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu. Doar de la tornada F3 in sus. :mrgreen: La altele va intreb pe voi cum erau. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 14, 2009 11:05 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mircea Badea urla mereu ca site-ul Realitatea este unul dintre cele mai proaste din Romania. Normal ca isi fac reclama nesimtita la emisiunile lor, sunt amenintati ca primesc amenda daca isi mai iau bataie in halul in care isi iau de la Antena 3. :twisted: :lol:

Si pe Trilulilu, in loc sa inceapa filmul selectat, incepe o reclama, sau mai apar si reclame scrise peste filme, pe care trebuie sa fii atent sa le inchizi si sa nu le mai deschizi din greseala.

Sus

MesajScris: Joi Mai 14, 2009 11:44 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu-si iau bataie chiar asa cum se lauda Badea..in fine...nu mi se pare foarte iesit din comun sa fie o reclama de 15 sec la inceputul filmuletului, pana la urma exista foame de bani oriunde, dar sa pui in mijlocul lui reclama la "despre bloguri" sau ce naiba era, e chiar oribil.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14997 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 1000  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]