forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 9:18 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 190  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: problema...
MesajScris: Mie Mai 27, 2009 10:34 am 
Neconectat
Admin
Admin

ema-ema scrie:
Cred ca o sa fac multe filme si fotografii si as vrea sa stiu daca de la Internet Caffee se pot face transferuri in YouTube. Daca nu o sa mai am loc pe card si pe stick o sa vreau sa descarc pe net o parte din materiale. Cine se pricepe la asaceva , il rog sa-mi spuna !
Multumesc mult

Desigur ca se poate . Tot ce iti trebuie este cablul USB al camerei , cu ajutorul caruia sa o conectezi la computer . Asta in cazul in care nu ai cumva un card-reader . Mai depinde si cat de rapida este conexiunea in Internet Cafe . O conexiune slaba la internet te-ar obliga sa astepti chiar si cateva ore pana vei reusi sa incarci filmele pe YouTube .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 27, 2009 11:07 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

N-are cum sa fie slaba conexiunea, s-a terminat iepoca die aur a dial-up-ului. :lol: Sigur ca merge sa bagi in tube si de acolo.

Sus

MesajScris: Mie Mai 27, 2009 4:33 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Salut !
Multumesc pentru informatii. Ar fi grozav sa le pot descarca in YouTube direct de la fata locului. Am observat ca la Interet Caffee conexiunea este mai rapida decat la computermul meu. Bineinteles, am vazut asta cand am fost la munte, in Busteni, insa presupun ca peste tot trebuie sa fie cam la fel. Ma rog, conteaza cat de repede pot transfera filmuletele in YouTube, astfel incat sa nu ma sece la buzunare de bani :lol: :evil: Eventual o sa fac filme mai scurte, sub 5 minute, ca sa fie mai scurt timpul de transfer. Daca mai aveti si alte indrumari, le astept cu interes.
Multumesc :D

Sus

MesajScris: Sâm Mai 30, 2009 12:49 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

AM O INTREBARE!!!

Mi-am facut si eu cont pe trilulilu, si cand dau search pe numele fisierului pe care l-am uploadat imi apar 0 (zero) rezultate. DE CE?
Adica: http://www.trilulilu.ro/andreiwindstorm ... b00?edit=1 incercati sa dati search dupa nume, sau dupa taguri sau dupa descriere. Nu o sa va apara fisierul. :|

Sus

MesajScris: Sâm Mai 30, 2009 9:48 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Din cate stiu, conteaza doar cuvintele cheie si titlul specificate de tine la fiecare piesa sau video in parte.
Daca ai incarcat recent fisierul, dureaza putin pana il vor procesa admini de acolo. La tine vad ca dureaza cam mult.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 30, 2009 12:20 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Dureaza 1 juma de ora parca pana cand softul lor, nu adminii, il proceseaza si il adauga la contul tau. Iti va veni PM si mail (daca alerta pe mail e activata) ca fisierul cu titlul "cutare" a fost procesat cu succes si adaugat la fisierele tale. Atat a durat cand am repus pe site furtunica aia, la ala chiar nu avea ce sa proceseze, pentru ca videourile de tip flv sunt adaugate direct, fara procesare, le proceseaza doar pe celelalte formate, ca sa le converteasca in flv, evident.

De asemenea, mp3-urile si pozele raman neprocesate. Dar cred ca poate dura chiar si 1 zi pana sa apara la SEARCH.

Acelasi user ca pe YouTube, andreiwindstorm, numai ca e prea lung si nu apare tot. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 03, 2009 1:33 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

In timpul furtunicii de astazi de aici, n-au fost deloc variatii de tensiune, desi la tot ce vine din Vest, statia de trafo si-o ia in plin. Dar dupa furtuna, pe la 19,30, erau variatii garla, vreo 5 am avut, timp de 2 secunde scadea tensiunea la mai putin de jumatate. PC-ul meu nici de-al dreaq nu se restarta, si n-am UPS. E ciumeaca sursa asta, pe nume DELUX :lol: , iti iei restart doar daca dispare complet tensiunea vreo fractiune de secunda. La PC vechi ala se restarta la orice variatie.

Eh, dar modemul SpeedTouch de Romtelefon este renumit pentru trantele ce le face la asa ceva. Orice scadere a tensiunii te lasa 3 minute fara net, in plus asta seara nu se mai reconecta la net, trebuia sa-i mai dau si eu vreo 2 restartari. :mrgreen: Si uite asa cu chiu cu vai intr-o ora am reusit sa vad cum arata pe radar ceea ce am avut eu deasupra.

De picat n-a picat curentul nici o zona a orasului, nici in timpul, si nici dupa.

Sus

MesajScris: Mie Iun 03, 2009 1:44 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

La serviciu ascultam Infopro, care a inceput sa paraie pe la 20:38, si la 20:43 si-a incetat complet emisia. Fix la 21:00 si-a reluat-o cu paraituri 1-2 minute, apoi normal.
A, varfurile norilor au atins aproape 16 km.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 03, 2009 3:11 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

INFO PRO s-a intrerupt datorita furtunii din Buftea- acolo ridica la satelit Trustul Pro. Prinsei bine furtunica de aicea, dar imi paru rau ca nu ramasei pe TV sa vad cate posturi romanesti au picat la furtuna din Capitala.

Totusi, cam mult 15 minute, inseamna prapad in Buftea, nu cumva a fost ceva si la Cluj?

Ha, adica 15500 de metri, bun asa. Niste avioane ce trebuiau sa aterizeze pe Otopeni au aterizat pe Kogalniceanu. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mie Iun 03, 2009 1:10 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Totusi, cam mult 15 minute, inseamna prapad in Buftea, nu cumva a fost ceva si la Cluj?

Ba da, frig. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 03, 2009 1:53 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Deci nimic. :D Cei din avioane s-au speriat tare de tot, ca au trecut prin turbulente puternice si se gandeau si la incidentul AIR FRANCE de acum 2 zile.

Sus

MesajScris: Joi Iun 25, 2009 11:01 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Salutare :)
Va rog mult de tot, daca ma puteti ajuta cu materiale pentru eseurile de la bacalaureat, proba de limba romana si argumentare proverbe. Am mare nevoie de ele acum in ultimul ceas !
Multumesc mult .

Sus

MesajScris: Joi Iun 25, 2009 11:32 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Cam atat te putem ajuta noi cat te poti ajuta si tu.
Adica google it.
Da' ce, abia acum dai BAC-ul? :lol:

Sus

MesajScris: Joi Iun 25, 2009 11:47 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Salut, Andrei :D
Da, mesajul pare surprinzator, insa doresc sa ajut o ruda care da proba la limba romana maine si de aceea as vrea sa stiu mai exact cum as putea gasi acele eseuri si proverbe care se vor cere la proba cu pricina.
Multumesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 25, 2009 1:17 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sau "goagal it", cum ar spune Vanghelie. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 190  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]