forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Sâm Apr 25, 2026 5:47 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 84  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Iun 01, 2009 4:41 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Adica? :lol: Pai de unde sa stiu eu la ce ora a fost furtuna in Deva,din moment ce stef n-a precizat in raport ora. Eu nu stau cu ochii pe radare si webcamere atat de mult ca tine. :lol:

Pai aici ai facut o afirmatie de parca te-ar fi contrazis cineva "pai de unde sa stiu eu". :lol: :lol: :lol:
Ca nu-mi explic de ce erai asa nervos. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 01, 2009 6:01 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Afirmatie involuntara- nu eram nervos, poate putin neatent. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 01, 2009 7:41 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am urmarit filmuletul lui Catalyn. La inceput, dupa ce a oprit ala motorul la duba, se aud batand clopotele de la o biserica mai indepartata. Asta pentru ca asa o fi dogma bisericeasca, se innegreste cerul, tragi clopotele. :lol:

Totusi, am impresia ca oamenii aia de acolo au o atitudine mult mai relaxata fata de furtuna, :P unu mergea si vorbea la telefon, altul isi pusese haina in cap dar nu fugea prea repede, merg cu bicicleta pe strada, vorbesc si rad acolo unde te-ai adapostit si s-au mirat putin doar la cel mai puternic trasnet.

Aici in sud sunt foarte speriati si mai ales nervosi, urasc de moarte furtunile, devin irascibili, dracuie, injura, unii se inchina la fiecare trasnet, fug repede la adapost, nu mai vezi nici urma de om pe strada, intr-un cuvant atmosfera mi se pare relaxata acolo, aici e clar tensionata in timpul furtunilor. :|

Sus

Subiectul mesajului: Re: Filmuletze...
MesajScris: Lun Iun 01, 2009 8:24 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Oamenii asteptau furtuna aia de mult. Era ciudat ca nu mai venea, iar cand a venit, asa tare s-au bucurat ca au ramas afara sa o admire! :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mar Iun 02, 2009 11:16 am 
Neconectat
Admin
Admin

Neaceasca85 scrie:
Totusi, am impresia ca oamenii aia de acolo au o atitudine mult mai relaxata fata de furtuna, :P unu mergea si vorbea la telefon, altul isi pusese haina in cap dar nu fugea prea repede, merg cu bicicleta pe strada, vorbesc si rad acolo unde te-ai adapostit si s-au mirat putin doar la cel mai puternic trasnet.

Aici in sud sunt foarte speriati si mai ales nervosi, urasc de moarte furtunile, devin irascibili, dracuie, injura, unii se inchina la fiecare trasnet, fug repede la adapost, nu mai vezi nici urma de om pe strada, intr-un cuvant atmosfera mi se pare relaxata acolo, aici e clar tensionata in timpul furtunilor. :|

Nu e de mirare de ce suntem asa multi din Targu-Mures pe acest forum :lol: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 02, 2009 12:47 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Acum fara sa generalizez si cerandu-mi scuze din partea sudistilor de pe forum :lol: , fratele meu, dupa ce a efectuat o serie de calatorii prin Ardeal, a ramas impresionat ca acolo e alta mentalitate si oamenii nu sunt asa de rai ca in sud. :P La Sambata de Sus, se uita melancolic la Muntii Fagaras, si zice "Muntii astia delimiteaza oamenii din Romania; la Nord de ei sunt oameni buni, la sud de ei sunt oameni...handicapati" :lol: :lol:

Acest lucru nu mai e valabil pentru Cluj, din ce zice Mircea Badea, explicabil prin faptul ca acolo e invazie de sudisti si e ferm convins ca e vrajeala teoria asta. :) Oricum , Bucurestiul sigur e fruncea la oameni nasoi. :mrgreen:

Se zice ca in trafic, daca vezi numere de B; AG sau DJ sa te feresti, ca aia sunt cei mai periculosi soferi. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Iun 02, 2009 5:48 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

la origine toti suntem romani frate..:))..si stim bine la ce ma refer..adica se fura si la bucuresti si la mures si la cluj si la craiova.ca acolo sunt acele gasti de cartiere mai generalizate sunt din cauza politiei care nu prea are treaba...ca civilizatie si-au lasat amprenta peste fiecare zona a tarii populatiile migratoarea si care la un momentdat chiar s-au stabilit.peste sud bulgari,turci etc..peste noi sasi si unguri in mare masura.fiecare am mostenit cate ceva.de la turci cei din sud au mostenit smechereala,bisnita..si multe altele..noi de la unguri si sasi am mostenit o mai mare seriozitate,un mai mare respect pt munca si mai multa ordine care se observa in orice oras si sat din zona.nu trebuie generalizate..insa din mare spuse c-am asa stau lucrurile

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 02, 2009 8:05 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Gresit, gastile din Bucuresti sunt mai generalizate pentru ca politia e mana in mana cu interlopii. Intra un politai sau un interlop la parnaie doar daca nu imparte corespunzator banii. Asta conform lui MB si eu cred ca asa si este.

Sus

MesajScris: Mar Iun 02, 2009 11:27 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Acum fara sa generalizez si cerandu-mi scuze din partea sudistilor de pe forum :lol: , fratele meu, dupa ce a efectuat o serie de calatorii prin Ardeal, a ramas impresionat ca acolo e alta mentalitate si oamenii nu sunt asa de rai ca in sud. :P La Sambata de Sus, se uita melancolic la Muntii Fagaras, si zice "Muntii astia delimiteaza oamenii din Romania; la Nord de ei sunt oameni buni, la sud de ei sunt oameni...handicapati" :lol: :lol:

Acest lucru nu mai e valabil pentru Cluj, din ce zice Mircea Badea

E valabil si pentru Cluj. Nu stiu daca mai mult sau mai putin dar...cand ma intorc in Constanta parca ma intorc intr-o alta tara.
Ma, cred ca MB e idolul tau. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Re:
MesajScris: Mie Iun 03, 2009 11:27 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Andrei87 scrie:
Ma, cred ca MB e idolul tau. :lol:

Pai daca-i slatinean de-al lui...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 04, 2009 12:21 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Aiurea, n-am auzit asa ceva, eu stiu ca MB e Bucurestean get beget. :lol:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Mircea_Badea

Sus

MesajScris: Joi Iun 11, 2009 10:08 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Filmele cu furtuna din 10 iunie ziua.
Primul, filmat de acasa. Spre sfarsit scot camera in afara si se vede un pic din mezo si un fel de inflow band
http://www.youtube.com/watch?v=buTTp1jbcJo
Al doilea...nu-i storm chase, e doar din taxi :D
http://www.youtube.com/watch?v=_552S1DdKt0
Mezo-ul in prim plan, trasnete apropiate:
http://www.youtube.com/watch?v=uhFrzWAr5OA
Aici incepe grindina si vantu adevarat..oameni care fug, unu urla ca pica grindina pe masina lui etc:
http://www.youtube.com/watch?v=tkpjLFkFOt0

Sus

MesajScris: Joi Iun 11, 2009 11:37 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

stef scrie:
Mezo-ul in prim plan, trasnete apropiate:
http://www.youtube.com/watch?v=uhFrzWAr5OA

Vezi ca aveai sireturile desfacute. :lol:

Asta a lovit asa aproape? Ca tunetul se aude la 2 secunde, adica vreo 700 m distanta...parca nu pare sa fie asa departe...sa fie o "eroare" a camerei?
Imagine
adica asta se vede destul de real, nu seamana cu primul...
Imagine
...iar asta e acelasi, cateva fractiuni de secunda mai devreme...ala care iese din nor pare real, dar celalalt clar nu-i. si la culoare seamana cu prima poza
Imagine
iar in ultimul...filmai grindina, asa-i? Riiiiight. :) ))
Imagine

Sus

MesajScris: Vin Iun 12, 2009 12:20 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Acuma serios, merita un topic separat furtuna asta! Candidata la titlul de "miss" pe sezonul asta, alaturi de cea din 2 iunie din Bucuresti. Cred ca ai fost cat de cat multumit... :wink:
Io in schimb n-as fi luat taxiul. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Iun 12, 2009 1:29 am 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Taxi trebuia sa iau, ca real e numa la vreo 2 km de unde stau, si mai era chestia ca trebuia sa ajung acolo inaintea ploii, ca trebuia sa prind clar tiribomba pe film. Bineinteles, pana la statia de taxiuri tot intr-o goana nebuna am fost :P .. Multe fulgere dinalea is din cauza camerei...de obicei fulgera pe dealul ala sau dupa el. Dar si cand a trasnit in parcare, tot cu erori a iesit.
La cadrul cu pitzipoanca......admiram si eu privelistea :lol: :lol:
La intensitate si spectaculos, probabil a fost in concurentza cu cea de pe 2 iunie, da' o fost detronata dupa cateva ore de cea de la Timisoara :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1256 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 84  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]