61.1 mm au cazut in aceasta luna, altfel toate cele 3 luni ale acestei ierni au fost excedentare.Februarie, timp de mai bine de 15 zile chiar a aratat a luna de iarna, chiar daca stratul a fost unul modest fata de ceea ce ar trebui sa fie in aceasta zona.In orice caz a fost ok, peste ceea ce a fost in ianuarie, chiar daca gerul de atunci a fost mult mai puternic.O iarna modesta per ansamblu.Bineinteles ca a fost peste medie la temperaturi, intr-o proportie mai mica aceasta luna si mai mult decembrie si ianuarie.Nu in ultimul rand la acest capitol merita amintita ziua de Ajun, probabil cea mai calduroasa din istorie.Totodata, noaptea de Revelion a fost de top in materie de frig, un posibil record si aici.De-a dreptul extrema ultima decada a lui decembrie in ceea ce priveste regimul termic.Precipitatiile insa au fost deosebite, cu o cantitate de
455.1 mm fiind o iarna exceptional ploioasa, nu mai era mult si ajungea la cantitatea din vara lui 2014

E de top ce sa mai, poate 2-3 ierni maximum sa fi fost peste, una dintre ele fiind cea din 1969, dar zic asta raportandu-ma la Tg-Jiu pentru ca e evident ca nu am date din aceasta zona.Mai mult, ne-am "murat" de-a binelea in acest an agricol pana acum, de la 1 septembrie si pana astazi cazand nu mai putin de
818 mm 
, iar in acest ritm am putea avea un an agricol record la precipitatii, asta dupa ce precedentul a fost tot un record.In incheiere mai e de mentionat ca in aceste prime 2 luni ale lui 2015 s-au acumulat
194 mm