forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Apr 28, 2026 12:01 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Stiri si informatii diverse
MesajScris: Lun Iun 01, 2015 9:34 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

La vremea respectivă era ceva. Înca iși face treaba cu brio. Aproximativ ăsta e, cu mici diferențe. Placa video tot ATI Radeon, dar neintegrata, de 1 GB. Hdd de 320 GB: http://www.evocomputers.ro/calculatoare ... d-rw-.html
Până acum doar AMD-uri am avut și cred că voi rămâne pe AMD-uri.

Sus

MesajScris: Lun Iun 01, 2015 10:00 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Athlon 64 X2 asta era procesor celebru la vremea aia, a fost fix perioada in care AMD a fost peste intel.Te cred si eu ca iti merg 1080p-urile cu el, asta chiar a fost pc "nava".Ai dat ceva pe el :)

AMD sunt cei mai tari la raport pret/performanta.Intel e o forta bruta, dar si preturile de cele mai multe ori sunt prohibitive :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 01, 2015 4:31 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu in decembrie 2007 am schimbat ce CPU imi oferisera ei, cred ca un AMD, cu un Intel, pentru ca primul meu PC a fost Intel si am ramas la fel ca si fixa cu Nokia la telefonul mobil (I-Phone e praf la Wi-Fi).

Dar din moment ce placa nu poate, nu imi da nici procesorul forta de care e nevoie pentru 935 in speed test si 1080 p fluent mai ales pe HTML 5 unde si 480p sacadeaza.

Sus

MesajScris: Joi Aug 13, 2015 8:45 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ati vazut aseara ceva "Perseide"? :)
Eu am iesit pe la 23:00 pe un camp de langa Timisoara unde poluarea luminoasa era aproape zero, dar din pacate nebulozitatea era de vreo 6/8-7/8.
N-am reusit sa vad nimic.

Sus

MesajScris: Joi Aug 13, 2015 8:59 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Nici eu. Am urmarit cerul cam 15 minute, dupa ora 01 si nimic. Rar am prins si cand s-a intamplat a fost cu o zi dupa maxim.
Oficial predictiile erau optimiste: " Predictiile spun ca se vor vedea maxim 100 de meteori pe ora, in conditii ideale. In timpul maximului perseidelor se poate vedea cam un meteor pe minut."
NASA transmite live: http://www.nasa.gov/

Sus

MesajScris: Sâm Aug 15, 2015 2:04 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

catalin scrie:
Ati vazut aseara ceva "Perseide"? :)
Eu am iesit pe la 23:00 pe un camp de langa Timisoara unde poluarea luminoasa era aproape zero, dar din pacate nebulozitatea era de vreo 6/8-7/8.
N-am reusit sa vad nimic.

Eu dupa ultimii ani m-am lecuit cu toate "idele" din oras...asa ceva e fain de vazut doar din zonele fara poluare luminoasa, altfel iti pierzi vremea.
Catalin, sigur ai avut poluare luminoasa si acolo. Fata de un oras mare ca Timisoara trebuie sa fii la cel putin 20-25 de km ca sa ai cer negru.
http://www.lightpollutionmap.info/#zoom ... =B0TFFFFTT

Uite, pana si de la Balea se vede destul de corcit Galaxia, probabil Sibiul e de vina.

https://www.youtube.com/watch?v=SpxzaLv ... e=youtu.be

https://500px.com/photo/118134221/perse ... er_library

Sus

MesajScris: Dum Aug 16, 2015 12:51 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Faina harta cu poluarea luminoasa!
Eu am mers pana la digul de pe malul Timisului atunci. Cam pe aici ar veni:
Imagine

E adevarat ca era totusi putina poluare luminoasa, dar norii oricum ascundeau orice perseida. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 16, 2015 5:50 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

No, mergeti mai in satele si comunele romanesti, e asa de bezna, becuri pe stalpi care nu sunt aprinse niciodata pentru ca primariile nu au bani de curent in vecii vecilor, veti putea vedea toate idele, asa ma enervam aseara prin judet pe drum dupa ora 21 ca nu vedeam nimic si tot aprindeam si stingeam faza lunga.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 31, 2015 4:25 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... hergut.htm

Sus

MesajScris: Lun Aug 31, 2015 4:55 pm 
O să-i taie gâtu şi ăstuia, aşa e când americanii nu au interese strategice în zonă, pot să-şi facă de cap javrele astea până la loc comanda.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 31, 2015 5:29 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Rapit din 4 aprilie si abia acum un mesaj video, se si vede cat i-a crescut barba din aprilie pana acum :) , la rapirea din Irak mesajul video a venit la cateva zile dupa.

L-au pus sa vorbeasca en francais, care mie mi se pare si mai umilitor. Una din cele mai nasoale situatii in care te poti afla, ostatic e mai rau decat detinut.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 01, 2015 8:06 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ce parere aveti de tragedia din clubul Colectiv? Ati frecventat sau frecventati cluburi? Eu niciodata, pe langa batai si injunghieri chiar mortale, iata ca se intampla si asa ceva.

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 8:13 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Cluburile de rockeri in general sunt mai infecte si mai predispuse la astfel de riscuri. Chiar nu inteleg cum de mama naibii s-au gandit ei sa dea drumul la artificii intr-un spatiu inchis. Oricum, o adevarata drama ce s-a intamplat, majoritatea victimelor au murit in chinuri groaznice probabil.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 01, 2015 8:25 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu sunt chiar artificii, ci niste baghete cu scantei ca alea de la tort dar mai mari, le-au plantat in stalpii scenei si una din ele a aruncat scanteile pe buretele in care era invelit un stalp, luand foc stalpul si tavanul care era si de lemn si invelit cu acelasi burete mortal.

Exista si burete de antifonare ignifug, dar e mai scump, cel inflamabil este ieftin, aici e buba. Scanteietori de genul se folosesc si la nunti, la ultima nunta la care am fost in 26 septembrie valsul mirilor a avut loc cu astfel de artificii de-o parte si de alta.

Sus

MesajScris: Dum Noi 01, 2015 8:48 pm 
Inspiraţie proastă aia cu stâlpu, dacă era pe scenă în faţa formaţiei azi ne făceau ăştia creierii varză cu toate luptele lor politice da aşa, doliu, multă suferinţă şi legi tâmpite, făcute de şmecheri pentru şmecheri.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]