forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Iun 11, 2026 8:25 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1153 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 77  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea Vremii in Medias
MesajScris: Joi Sep 03, 2009 9:38 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Temperatura minima, inregistrata de mine, a fost de doar 6C, posibil sa fi fost sub aceasta valoare...iar toamna incepe sa muste... :P...oricum e ceva diferenta, meteorologii anuntau o minima de 11 grade la Medias, i-a cam surprins si pe ei... :|

Sus

MesajScris: Joi Sep 03, 2009 12:24 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

identic..aceeasi minima si la tg mures...unde anuntau 10 grade...:D..e drept k ultimele 2 nopti au fost tot cu nori pe cer..si minima nu a scazut numa pana la 9-10 grade..dar azi noapte a fost senin toata noaptea..la aeroport au fost chiar 5 grade

Sus

MesajScris: Sâm Sep 05, 2009 11:16 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Noaptea ce a trecut a fost destul de interesanta. Temperatura a scazut pana la ora 00 la 18 grade, si desi cerul s-a pastrat mai mult senin pe parcursul noptii, minima nu a coborat sub 16 grade.

La aceasta ora cerul este senin, soarele arzator si se inregistreaza deja 25C, de mai bine de o luna nu am mai avut asa temperatura ridicata inca de la ora 11:00.

Sus

MesajScris: Sâm Sep 05, 2009 11:33 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

ce interesant e....urmaresc cu atentie datele tale...si dintre toate orasele din ardeal...mediasu seamana perfect cu tg muresu...tot timpu avem temperaturi egale...sau cu + - 1 grad...e drept ca si asezarea e cam identica..ambele pe vai de apa..intre dealuri..ar fi interesant sa dai o medie lunara a temp macar pt 2009...sa facem o comparatie..:D..

Sus

MesajScris: Sâm Sep 05, 2009 11:35 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

sorifin scrie:
ce interesant e....urmaresc cu atentie datele tale...si dintre toate orasele din ardeal...mediasu seamana perfect cu tg muresu...tot timpu avem temperaturi egale...sau cu + - 1 grad...e drept ca si asezarea e cam identica..ambele pe vai de apa..intre dealuri..ar fi interesant sa dai o medie lunara a temp macar pt 2009...sa facem o comparatie..:D..

Asta am remarcat si eu, si maximele se aseamana foarte mult, cam in zonele noastre dupa Sebes si Alba se ating cele mai ridicate maxime!

Sus

MesajScris: Sâm Sep 05, 2009 11:40 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

asta la maxime...daca ai observat..in zonele noastre..dupa depresiuni sunt cele mai mari amplitudini...la maxime dupa sebes blaj alba..muresu si mediasu le are cele mai mari..dar la minime..dupa ciuc..joseni...sf gheorghe..etc..noi le avem pe cele mai mici

Sus

MesajScris: Sâm Sep 05, 2009 11:42 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

sorifin scrie:
asta la maxime...daca ai observat..in zonele noastre..dupa depresiuni sunt cele mai mari amplitudini...la maxime dupa sebes blaj alba..muresu si mediasu le are cele mai mari..dar la minime..dupa ciuc..joseni...sf gheorghe..etc..noi le avem pe cele mai mici

Exact, joi dimineata, la noi s-a inregistrat cea mai coborata minima dupa Miercurea Ciuc!

Sus

MesajScris: Sâm Sep 05, 2009 11:48 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

dap..si tot timpu e asa..si iarna..si vara..etc..fa rost daca poti de mediile lunare de temp pe 2009...sa le comparam..inca daca ai putea..:D..si cu minime si maxime...:D

Sus

MesajScris: Sâm Sep 05, 2009 12:05 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

sorifin scrie:
dap..si tot timpu e asa..si iarna..si vara..etc..fa rost daca poti de mediile lunare de temp pe 2009...sa le comparam..inca daca ai putea..:D..si cu minime si maxime...:D

Din pacate date complete nu am, cat am fost plecat la Sibiu nu prea am mai inregistrat datele.

Sus

MesajScris: Sâm Sep 05, 2009 11:39 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Solutiile date de principalele modele de prognoza au fost total pe dinafara! :|
Ieri seara m-am uitat peste vreo 3-4 renumite modele, si indicau cam asa dpdv al cantitatii de precipitatii: cele mai pesimiste undeva la 3-4 mm, iar cele mai optimiste undeva la 15-20 mm. Pana la aceasta ora nici macar n-a picurat, si slabe sanse sa se mai schimbe ceva... No Comment!

Sus

MesajScris: Dum Sep 06, 2009 4:20 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

idem tg mures...fara stropi..

Sus

MesajScris: Mie Sep 09, 2009 8:31 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Cerul s-a degajat peste noapte, astfel s-a lasat o ceata densa, vizibilitatea este sub 100 de metri. Temperatura minima de azi-dimineata, mai ridicata fata de cea de ieri cu un grad, a fost de 8 grade.

Sus

MesajScris: Mar Sep 15, 2009 10:50 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Pana acum, in prima jumatate a lunii stam foarte rau la precipitatii. Duminica si Luni au fost singurele zile in care ploaia a udat doua cartiere din nordul orasului, la mine in zona nici macar n-a picurat! :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 15, 2009 7:12 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

E posibil sa fie diferente in Medias, un orasel mai mic decat Slatina? La ce distanta de tine se afla zonele in care a plouat?

Sus

MesajScris: Vin Sep 18, 2009 11:11 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Este posibil, si se intampla destul de des vara ca intr-o parte a orasului sa cada o cantitate de 4-5 mm iar in alta 0 mm. Chiar in ziua meciului Gaz Metan - Steaua in zona stadionului a plouat vreme de 15 minute, in timp ce la mine nici macar n-a picurat.
Ca intindere sau suprafata nu cred ca este mai mic, doar ca numar de locuitori, Slatina are cu vreo 25000 mai multi.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1153 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 77  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]