sorifin scrie:
gogulica scrie:
Ce mi se pare cel mai ciudat la zilele astea calde in miez de iarna, e ca parca nu poti sa le definesti temporal. Azi si ieri ma simteam ca in aprilie, dar cu lumina asta joasa de decembrie si felul in care cad umbrele, este extrem de straniu.
In trecut cand mai prindeam cate o zi calda in decembrie, se intampla dupa perioade mai reci, se topea zapada, sau era ceata, cumva o puteai atribui iernii, chiar daca era cald. Dar acum, zapada nu e niciodata pe sol, sunt 16 C cu cer perfect senin si fara vant, ca intr-un aprilie dintr-o altă eră. Fabulez si eu, pe baza faptului ca de fapt, nu ma pot obisnui deloc cu "noua" clima.

E noua clima. Cat se poate de ciudata. Asa era si ieri la Tg.Mures. 15 grade, uscat, soare, si alergare in pantaloni scurti.
Nu este nimic "ciudat"; este noua
MIZERIE , nu noua "clima" . Se pare ca , cumva, accidental, sau mai degraba nu, clima se muleaza complet dupa oameni, ca in fimul "Solaris" al regizorului Andrei Tarkovsky. Stiu ca suna absolut ridicol ,dar asta este ; ce culegi aia semeni. Din pacate, asta se pare ca este doar inceputul; raul de acum incolo o sa urmeze.... Am ajuns la concluzia ca nimic pe lumea asta NU este intamplator !
Este totul fix pe dos fata de cum ar trebui sa fie , la fel ca si oamenii . "Idiocracy", at its best, pentru cine a vazut filmul ala. Sau mai rau ca-n ferma animelor. Sorry, dar chiar nu mai pot sa fiu optimist

; acum inteleg si eu transformarea lui Supercell, fata de cum era in urma cu mai multi ani....
Sincer, mi-as fi dorit sa ma fi nascut in oricare alt secol din trecut, decat sa fiu martorul secolului XXI, cu tot cu toata tehnologia si asa-zisa "evolutie" de acum ....