Din ciclul ce face vremea din mine, in minivacanta de 1 decembrie mai ales m-am transformat in depechar, am ascultat Depeche Mode la greu, studio si shorts cu live-uri, am deschis subiect pe SP despre conflictul fanilor Depeche Mode vs cei ai Metallica la finalul anilor 80 si inceputul anilor 90, depechari vs rockeri/metalisti.
Ce legatura are Depeche Mode cu vremea? Pai la fiecare inceput de iarna visez la viscole catastrofale si cum piesele Depeche Mode Enjoy the Silence si World in My Eyes sunt din 1990-1991, la mega viscolul vietii mele, ma gandesc ca poate muzica Depeche Mode atrage fenomene extreme.

Eram foarte mic si auzeam World in My Eyes la tara la difuzor.
Un alt hint pentru asta este ca in iunie 2006 Depeche Mode au avut concert la Bucuresti.

Mega furtuna irepetabila ratata.

In 2006 am auzit piesa A Question of Time. In 2004 Policy of Truth.
Au mai avut cateva piese intre 2000 si 2005, mai noi, dar nu s-au ridicat la nivelul celor care i-au consacrat. Precious din 2005 se refera la suferinta copiilor, urmare a divortului unuia din membri trupei.
Piesa Enjoy the Silence mi se potriveste pentru ca sunt introvertit, prefer linistea si nu-mi plac discutiile/certurile.