forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 12:00 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 165 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 06, 2024 11:18 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

As vrea sa votez impotriva sistemului, cum am facut la Europarlamentare, dar mi-e teama de ce fel de regim ar putea instaura omul asta ciudat. Rusia ar trebui sa ne dea gaze, dar cu Putin nicio sansa, omul e defect, odata cu varsta.

Impotriva energiei verzi as vota cu mare drag. Impotriva tuturor ce vor "decarbonizare". Asta urasc cel mai tare in viata. Voi fi petrolhead, gashead, coalhead, toata viata. Si gridhead desigur. Fuck batteries, fuck pannels.

Dp asta de vedere ar trebui sa votez C-G. Dar daca e mai rau decat continuarea sistemului Sorosist eco-taliban? E o alegere grea. Ce impuls voi avea de moment, aia voi vota, la ora 20, cat mai tarziu.

Vreau gaz ieftin, curent ieftin din retea, si sa se inceteze cu propaganda si chiar cu programele de FV pentru case. Cine le vrea, sa le plateasca.

In fine, presedintele in RO nu are atata putere ca in SUA, asa ca oricine iese, nu e de capul lui. :D

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Vin Dec 06, 2024 12:29 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:

In fine, presedintele in RO nu are atata putere ca in SUA, asa ca oricine iese, nu e de capul lui. :D

Te-am supraestimat aparent si pe tine.

Puterea presedintelui Romaniei e la nivel de sistem francez, nu e doar un simbol si atat. De exemplu:

Georgescu numeste pe rand 3 ministrii pe care parlamentul nu-i aproba. Sa zicem sosoaca, simion si alt extremist de acolo. Fiind neaprobati, CG dizolva Parlamentul, pentru ca e in atributiile lui. Organizeaza anticipate, timp in care guvernul e in degringolada, economia scade si propaganda ruseasca pro "suveranism" functioneaza la foc constant. E simplu de vazut ca Aur va prelua puterea, pentru ca e clar nu, guvernul de coalitie n-a functionat, ne-au pacalit la fel ca in ultimii 35 de ani. sosoaca devine usor premier. Si cam asta a fost. Din momentul ala nu are cine sa ne mai scoata din cacat. Dar da, ramaneti toti suverani, independenti, in afara NATO si UE, neglobalisti, neolegionari, la marginea istoriei unde am fost mereu in anii negrii, mancati de rusi si uitati de vest, in saracie lucie dar intr-o "autonomie" puternica.

Nu e de vina Simion, Sosoaca, AUR, POT, guru georgescu si toate animalele astea prezente pe scena politica acum, luptandu-se pentru putere. Ar fi disparut toti intr-o secunda daca nu avea cine sa-i voteze si sa-i valideze. Din pacate poporul asta are o problema crasa de perceptie, nici nu stiu cum s-o numesc altfel. Are o incapacitate totala de a distinge intre bine si rau. Daca as putea intelege oarecum, ascensiunea extremei drepte in tari ca Germania si poate Franta, pe nemultumiri legate in principal de imigratie, noi aici n-avem nici o scuza. Am fost la curul istoriei 50 de ani, chinuiti de rusi si mancati de ultranationalistul dictator suveran ceausescu, apoi am iesit la lumina, dar suntem frustrati asa de o forta nedefinita, incat vrem sa ne intoarcem tot acolo. Nici o scuza baieti, n-aveti. Va lipseste ratiunea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 06, 2024 1:48 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu vrei sa fii luat in armata, nu votezi CG, simplu.

Asta isi copiaza discursurile din filme, bai esti tampit?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 06, 2024 5:14 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am scapat, s-au anulat alegerile. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Politika
MesajScris: Vin Dec 06, 2024 5:17 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

@gogulica nu prea am timp acum, dar promit că îmi fac săptămână viitoare. Dar tot scriu câteva rânduri. Ai fost în ultimii ani în Londra sau în oricare oraș mare din Anglia ori Germania? Dacă nu, ar trebui să mergi o săptămână. Să vezi pe pielea ta ce înseamnă islamizarea Europei.

Războiul este susținut și escaladat fix de către cei care spun și repetă că Ucraina trebuie să câștige. Hai să vedem situația din teren. Ce înseamnă că "Ucraina trebuie să câștige"? Ucrainenii săracii mor pe capete și pierd zilnic zeci de km pătrați din țară pentru fanteziile lui Zelensky. Știai că Franța a fost cât pe ce să trimită oamenii pe front? https://www.tf1info.fr/politique/grace- ... 87956.html
Vrei să lupți într-un război care nu este al tău?

CCR au anulat primul tur. Practic s-au pișat pe alegeri și alegători cu boltă. S-au pișat pe Constituție. Alegerile "democratice" sunt dictate din SUA. Sunt Ultimele zvâcniri ale administrației progresiste Biden.
În al doilea tur ar fi câștigat categoric Georgescu. Dacă îl vor lăsa să candideze câștigă categoric din primul tur, cu 50+1. Vom avea alegeri în martie sau aprilie.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Vin Dec 06, 2024 5:19 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Neaceasca85 scrie:
Am scapat, s-au anulat alegerile. :mrgreen:

Nu doar că nu ai scăpat. Lasă Softpedia și propaganda de acolo.Românii s-au deșteptat. Nu își mai doresc să fie conduși de la Bruxelles, cu Soroș care veghează.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 06, 2024 5:46 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

De acord cu unele chestii din linia asta. Vreau gaz si curent ieftine, nu panouri, nu baterii, nu masini electrice, nu taxe pe emisiile de CO2. Eco extremistii merita soarta lui Ceausescu. Imi imaginez Bruxelles-ul precum comitetul central al PCR in decembrie 1989. :twisted:

Doar ca nici in extrema ailalta nu e bine. Zona de saracie prin izolationism, dictatura, comunism, bolsevism, sovietica. Putin trebuie indepartat de la sefia Rusiei si sa vina cineva care sa dea gaze Europei. :!:

In comunism ni se taiau utilitatile, acum sunt scumpe si se pun conditii aiurea cu CO2 si alte minciuni propagandiste. Industria s-a mutat in China oricum. SUA, India, China polueaza, UE polua doar 10-20% din planeta, acum mai putin de atat, ca nu mai avem cu ce. Germania in secret baga carbune, slugile din RO inchid carbunele si importam 3000 MW de la carbunele altora. :evil:

Sus

MesajScris: Vin Dec 06, 2024 10:56 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Soros conduce omenirea, e cipat de georgescu prin coca cola. :mrgreen:
Este timpul ca dacul pur sa se suveranizeze si sa preia fraiele conducerii Daciei vechi. Ne-am saturat sa fim ingenunchiati de ue, avem nevoie de un lider pur, alipirea rusiei pure ne mai poate salva. Scutul de la deveselu are covid cipabil. Daci liberi treziti-va de pretutindeni si uniti-va cu Rusia, Siberia e romania.
Sa cada globalismnul satanist sorosist ecologist, legionari de pretutindeni luati-va palosurile si hai la lupta ancestrala. :D

Steaua esti batut in cap cu palosul dacic, iar eu o sa-mi inchid contul pe meteorologie. Bafta.

Sus

MesajScris: Vin Dec 06, 2024 11:14 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Miștourile tale dâmbovițene sunt zero barat.
Ai văzut motivarea CCR? ;)))) Efectiv au aruncat cu democrația la gunoi. Au văzut că este groasă, nu iese omul lor și au acționat în al 12-lea ceas. Nu au găsit nicio legătură între Georgescu și Rusia, dar au dat vina pe social media. Au aruncat un ghiveci de generalități și zero probe. De noaptea minții. Evident că nu o să vă faceți mea culpa că ați fost prostiți de isteria din media.
Dar stai liniștit, lumea și-a învățat lecția.

Fişiere ataşate:
IMG_20241206_221311.jpg
IMG_20241206_221311.jpg [ 2.54 MiB | Vizualizat de 1121 ori ]
Sus

MesajScris: Vin Dec 06, 2024 11:15 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

@gogulica, ești un nimeni, omule. Ieși din bulă. Pleci pentru că ai înghițit toată propaganda.

Sus

MesajScris: Vin Dec 06, 2024 11:34 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eu nu imi mai exprim opinia pe subiect, pentru ca deja este un circ total ce se intampla si asta ne afecteaza pe toti. Dar hai sa nu facem raul mai rau prin divizare sociala, pentru ca fix asta se doreste. In zilele astea, ce se intampla este mai rau decat in vremea placutei suedeze. Pana la urma noi suntem cateva milioane bune, nu au cum sa castige o mana de lachei securisti daca nu ii lasam. Buboiul s-a spart si este clar vina progresistilor ca s-a ajuns aici, intotdeauna râca in populatie a fost bagata de catre extrema stanga. Deci hai sa nu mai plecam dupa fenta ca vitele de data asta, zic.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 07, 2024 10:11 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei, ca stand-in administrator, ar trebui să închidă secțiunea asta. Politica e un motiv de ceartă, niciodată de opusul ei.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 07, 2024 2:42 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu inchid nicio sectiune, este free speech. Cata vreme userii nu si-o dau la gioale sau abereaza in alte sectiuni are forumului, nu este nicio problema.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 07, 2024 4:44 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

De ce să se închidă topicul? Eu cred că se poate discuta civilizat și fără atacuri. Sunt surprins de atacurile și agresivitatea gratuită a unora. Fix asta am văzut că se întâmplă în societate. Ori ești făcut prost, ori redus, putinist samd dacă vezi lucrurile diferit de ei. Ghici ce, poate că fix tu nu faci parte din bula corectă?!
Este clar că ce se întâmplă acum este o lovitură de stat dirijată din altă parte.
Nu ai cum să nu îți pui niște semne de întrebare. Vorba aia: Doar proștii au certitudini, inteligenții sunt plini de îndoieli.

Sus

MesajScris: Lun Dec 09, 2024 11:26 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

steaua scrie:
Miștourile tale dâmbovițene sunt zero barat.
Ai văzut motivarea CCR? ;)))) Efectiv au aruncat cu democrația la gunoi. Au văzut că este groasă, nu iese omul lor și au acționat în al 12-lea ceas. Nu au găsit nicio legătură între Georgescu și Rusia, dar au dat vina pe social media. Au aruncat un ghiveci de generalități și zero probe. De noaptea minții. Evident că nu o să vă faceți mea culpa că ați fost prostiți de isteria din media.
Dar stai liniștit, lumea și-a învățat lecția.

De acord cu tine, mulți au mers după fenta ccr-ului.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 165 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Ora este UTC + 2 [ DST ]