Nu e nicio economie la caldura la cat de mult s-a scumpit gazul, doar daca am ajunge sa avem maxime de 22-25 C iarna ar fi economie.

De la 0,50 lei metrul cub in 2013 la 3,1 lei metrul cub dupa 2020. O iarna adevarata nu stiu ce poate insemna.

Ma costa 1000 lei sau peste ca sa am un 18-19 C si nu un 15-16. Cum sunt 2 case pe gazometru, vin niste facturi ca la pacanele.
Poate ca in particular eu cu zona mea, sunt extrem de deprimat si de enervat deopotriva atat de iarna (lipsa viscole) cat si de vara (lipsa furtuni). Urasc maxim ce climat am dupa 2020. Atat de nasol cum nu-mi imaginam vreodata. Care in afara de seceta, nu mai genereaza nicio problema pentru cei cu frica de "fenomenele extreme".

Iernile sunt prea calde ca sa mai livreze ca alta data, dar tot prea reci ca sa fie mediteraneene. Iarna a devenit cel mai urat anotimp. Sezonul orajos nu s-a prelungit deloc, ca asta as fi inteles prin mediteranealizarea climei, dimpotriva, s-a scurtat, sunt 2-3 ocazii pe an, apoi adio.
Cel mult in septembrie mai sunt macar prin alte zone din tara. Dar lunile mai constat ca sunt praf in aceste vremuri. Mai 2023 si mai 2024, ambele mizerii.
Cu iernile dominate de Atlantic si verile dominate de Anticiclonul Nord African nu am ce zice, s-a ales praful de zona mea, ma axez pe alte hobby-uri, zic altii, dar vremea e boosterul pentru tot ce ma pasioneaza, aia e beleaua.
Am statii meteo, am camere video, cam degeaba, nu este more fun decat in trecut pentru ca nu mai sunt fenomene.