Andrei87 scrie:
vimeo cred ca e mai bun ca youtube, cel putin daca ai filmul in HD e pacat sa il pui pe youtube...filmuletul ala al tau de 8 minute nu am reusit sa il vad, imi dadea erori, se incarca f greu si am lasat-o balta:(
Ai dreptate Andrei, nu stiu de ce, dar
doar cu filmele lui Catalyn am probleme pe YouTube; se incarca foarte greu, se opreste ca bou din incarcat; se opreste ca bou din playat chiar daca s-a incarcat complet; am reusit sa le vad dupa vreo 5 incercari chinuite, fractiuni de cate 5 minute mutand si fortand seekbarul, am injurat, am urlat, am dat vreo 3 pumni in masa de a tremurat imaginea LCD-ului,

m-a iritat rau cand s-a oprit exact cand Catalyn filma langa transformatorul Cotei 1400 si sunetul viscolului se impletea foarte frumos cu bazaitul transformatorului.

Am incercat si cu Explorer, si cu Firefox (pe care il folosesc), si aceeasi treaba. Iar filmul nu era HD si nu dadeam HD la cele care erau, dar fie pe HD sau nu, la fel de prost merg.
PS: secventa de langa transformator se terminase cand s-a oprit din playat, deci cred ca la "imbinarea" dintre filmulete se opreste cel mai des din playat/incarcat.
Imi cer scuze pentru aceste neplaceri . Am si eu o parte de vina ca am postat clipul la calitate maxima blu-ray , insa YouTube ar fi trebuit sa-si faca treaba si sa il prelucreze ..... La fel de vinovat este si YouTube . Parca in ultimul timp filmele in HD merg ca dracu'
- si nu ma refer doar la ale mele . In seara aceasta tot incerc sa gasesc o varianta optima pentru formatul meu HD , incat filmele postate sa fie "playabile" . Daca nici cu H.264 la 3000 kbps nu se incarca bine , atunci incep sa ma indoiesc de YouTube . Sunt curios cum va arata clipul pe vimeo . Insa si acest sait are un real dezavantaj pentru uploadul in HD ( evident pentru contul free ) . Am trimis filmul inca de ieri si inca nu l-au postat ! Evident eu nu am rabdare pana la Sfantul Asteapta
In caz ca doreste cineva , am atasat un torrent cu filmul original . Insa sincer nu prea recomand , tinand cont de dimensiunea de 1.15 GB .....