@doodoo
- Poate tu stii limba

. Cred ca este suficient pentru mine ca pot sa vorbesc DE, PL, E - nu Estona sau Spaniola

.
Daca tu vrei atunci fa pe translatorul

. Nu prea inteleg care este problema

. Site-uri eu si Eugen avem destule de unde sa luam cate ceva sa invatam in alta limba.
"
dc nu va faceti un site web de genul asta "
Pentru a face asa un site eu cel putin nu am cum. Legatura net o am de la RDS. Adica nu am IP fix

Ca sa trec la IP fix costa mult prea mult iar eu nu scot bani din asta si nici Eugen. Am vrut sa mai investesc in alta camera mai profi dar am renuntat exact din motivul mentionat mai sus ( IP fix ). Degeaba o instalez daca nu pot sa o vad cand vor muschii mei.
Asa ca discutam - discutii - eu, Eugen si cine mai doreste.
@eugenraduoradea
- Termostatul se anclanseaza la o temp mai mica de 5 C. Este scos din cutia pe care o luasem pentru camera. Problema este ca ar trebui sa fie un pic mai frig pentru a face cateva probe. Daca-l pun in pluviometru ( si normal ca acolo trebuie sa stea ) atunci temp. resimtita de el este un pic alta decat temp. de afara. Poate-mi pica ceva o

Rezistentele vor fi doua de 17W si de aprox 20 / 30 ohmi. Dupa cum am mai scris la 12V. Am luat o sursa de 6.5A / 12V special pentru camere, incalzirea lor si lumina pe balcon ( nu am curte

). Incalzirea lor este facuta cu comutatoare electronice termostatate. Cumparate doua montaje de la Conex Electronic.