forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 10:47 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 190  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 22, 2009 2:04 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tocmai ce am terminat de urmarit pe net emisiunea lui MB din seara de 18 Noiembrie. :lol: In acea seara, pe la ora 22 si 36 de minute, la mine s-a produs o cadere de tensiune cu durata de jumatate de secunda, precedata de caderea completa a alimentarii intr-o zona adiacenta mie, in cealalta grupa de blocuri mai incolo, cum ar veni. Problema este ca daca acea zona nu este alimentata cu energie electrica, eu nu am semnal pe cablul TV RCS, pentru ca un echipament din componenta retelei CATV, care face trecerea de la Fibra Optica la Cablu Coaxial, se afla pe un stalp si este alimentat dintr-o scara de bloc din zona aceea, si este scos din functiune. Pana de curent de acolo a durat 1 ora si 10 minute, intre 22,36 si 23,45. Un vecin ce locuieste la bloc mi-a spus ca in momentul acela s-a auzit o pocnitura (probabil o flama la statia de alimentare a orasului :P ) si a iesit pe geam sa vada ce s-a intamplat.

Partea interesanta este ca la ploicica cu multe trasnete de pe 16 Iulie, ora 1, s-a intamplat absolut la fel, adica o scurta cadere de tensiune la mine si pana de curent cu durata de 1 ora si 30 de minute in cealalta zona. Suspect si curios de identic. :| Alt lucru interesant e ca sunt mai bine de 2 luni de cand nu mi-a mai picat curentul, de altfel in nici o alta zona a orasului. :)

Sus

Subiectul mesajului: Re: problema...
MesajScris: Mar Noi 24, 2009 10:06 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Salutare ! Am din nou o problema cu Youtube si as vrea si parerea voastra, deoarece nu vreau sa ma trezesc ca mi se inchide contul ori ca incep sa-mi fie sterse filmele.
Mi-au aparut urmatoarele atentionari, care desi nu mi se par grave, nu stiu care pot fi consecintele pe viitor in caz ca o sa repet greseala si o sa incalc in continuare conditile impuse de comunitatea Youtube.
"You have videos that may contain content that is owned by someone else. Please review these videos. " http://www.youtube.com/watch?v=57YdDgGdx1Y Acesta este filmul incriminat, daca pot sa zic astfel :mrgreen: :x :D Se pare ca am incalcat drepturile de autor ale nu stiu cui... 8O 8O 8O DESI ERAM IN PARC CAND FILMAM ASTA SI NU PUTEAM CERE SA OPREASCA ORI SA SCHIMBE FUNDALUL MUZICAL. Urmatorul mesaj este acesta:
" Your video, The carousel where everybody feels good ! , may include content that is owned or licensed by these content owners:
•Content owner: Sony Music Entertainment Type: Audio content
What should I do?
No action is required on your part. Your video is still available worldwide. In some cases ads may appear next to your video.

What can I do about my video's status?
Please note that the video's status can change, if the policies chosen by the content owners change. You may want to check back periodically to see if you have new options available to you.

Under certain circumstances, you may dispute this copyright claim. These are:

■if the content is mistakenly identified and is actually completely your original creation;
■if you believe your use does not infringe copyright (e.g. it is fair use under US law);
■if you are actually licensed by the owner to use this content."
Daca stie cineva, sa-mi spuna ce am de facut ca sa nu mai fie probleme.

Sus

MesajScris: Mar Noi 24, 2009 10:33 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Banuiesc ca trebuie sa elimini coloana sonora cu melodia lui Michael Jackson sau sa scoti de tot filmul, ca sa nu se ia anumite masuri impotriva ta. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mar Noi 24, 2009 11:16 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Daca zici asa, atunci o sa schimb coloana sonora, deoarece tin sa pastrez filmul, deoarece imi place . Cantecul lui Michalel Jackson rasuna foarte tare in tot parcul si iti dai seama ca nu puteam cere sa opreasca muzica,dar in caz ca se putea, le-as fi zis sa puna altceva ori sa reduca volumul. Banuiam eu ca s-ar puteam sa am probleme cu comunitatea YouTube, insa eu nu am nici o vina.
Oare ce se va intampla daca mai las o vreme filmul asa cum l-am facut?

Sus

MesajScris: Mar Noi 24, 2009 11:36 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Acuma - la faza asta youtube-ul suge, de fapt eu cam detest sistemul asta cu "fuckin' drepturile de autor", mai ales cand se merge inspre paranoia.

Sus

MesajScris: Mie Noi 25, 2009 12:25 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Da, Andrei, sunt de acord cu tine. Este nedrept sa ti se impuna din afara sa schimbi coloana sonora a unui film, din moment ce eram in parc si era normal sa se auda ceva, o muzica, care este la moda sau adorata de tineri. Daca luam un cantec de nu stiu unde si-l puneam pe youtube, atunci da, era normal sa pot avea astfel de probleme. Au niste conditii absurde cei din comunitatea Youtube, dar uite, ca nu avem incotro, va trebui sa schimb fundalul sonor cu altceva, care sa dureze peste cinci minute si care probabil sa fie si in ton cu atmosfera din parcul de distractii,desi optez pentru un fundal cu muzica clasica. In general, nu-mi place ce muzica se aude in parcurile de distractii, am cu totul alte peferinte, deoarece ascult muzica veche, dar in fine ,aceasta e cu totul alta problema.

Sus

MesajScris: Mie Noi 25, 2009 12:40 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Muzica veche - pentru batrani
Muzica noua - pentru tineri

Sus

MesajScris: Mie Noi 25, 2009 12:58 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Muzica veche - pentru batrani
Muzica noua - pentru tineri

Aici nu prea ai dreptate. Muzica buna e ca si o carte. Daca se invecheste, nu inseamna ca nu o mai poti citi. :wink:

Sus

MesajScris: Mie Noi 25, 2009 1:15 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ma refeream asa, in mare. Evident ca e super ok sa mai asculti si track-uri vechi si de calitate. Tinerii care asculta insa preponderent muzica veche sunt legume. Yeah, i know, dur din nou... :)

Sus

MesajScris: Joi Noi 26, 2009 2:43 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

asa pot spune si eu ca cei tineri care asculta doar house sunt niste "luzări" :!: no ce zici ?
zica ca fiecare asculta ce vrea si ce ii place, etichetele sunt aiureli...aici...

Sus

MesajScris: Joi Noi 26, 2009 4:00 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

si de ce anume ar fi "luzari"...?

Sus

MesajScris: Joi Noi 26, 2009 4:27 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Andrei: http://www.youtube.com/watch?v=mYPbJxj99DM&NR=1 :D

Sus

MesajScris: Joi Noi 26, 2009 5:36 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

eu ascult si house..minimal..progresive..(si acasa si in club..unde de obicei ma aflu de joi pana duminica:)))..)etc..si multa muz populara..si mult retro..in special anii 90..care imi aduc aminte de copilarie..la bouche..ace of base..michael jackson...fun factory..nana..etc..ascult cand vreau sa ma linistesc si muz.clasica..nightwish..de exemplu sunt formatia mea preferata..deci..ascult destul de mult si rock...nu ascult manele..deloc...nu am nimic cu ele..dar nu ascult..si mai e ceva..gusturile nu se discuta..dar muzica buna..e ca un vin..cu cat e mai vechi..cu atat o asculti mai cu placere...

Sus

MesajScris: Joi Noi 26, 2009 6:17 pm 
Neconectat
Ploicica
Ploicica

Andrei87 scrie:

Uite asta inseamna un "luzar" !!

http://www.youtube.com/watch?v=UsIX1s9lczQ

Sus

MesajScris: Joi Noi 26, 2009 6:25 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:

vin si eu si intreb - dar de ce ar fi legume ? :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 190  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]