CrazyFrog scrie:
gogulica scrie:
Avem acum o ultima rulare execrabila GFS, ca de obicei. Vremea este si va fi undeva la vest de noi, unde se creeaza cicloane, calde sau reci, cu vant puternic sau nu, blocaje pe Atlantic, patrunderi de aer rece dinspre pol si toate parca stau efectiv pe loc, fara sa se deplaseze catre vest. In estul si sud-estul Europei nu se intampla absolut nimic. Nu pot sa inteleg ce fel de anomalie globala extraordinara reuseste sa determine acest tip de circulatie, dar parca e infinita, un tipar de neclintit.
Probabil expermimentul chinezilor provoaca asta..ia gandeste-te..intr-un sistem, daca ai schimbat o singura variabila, se duce te rapa tot sistemul .
Ai dreptate, asta ziceam si eu acum ceva vreme, chiar daca mai mult sau mai putin in serios - trebuie sa recunoastem ca e o posibilitate. Mai ales ca sunt comunisti si grandomani, deci probabil "experimentul" lor a fost facut la o scara foarte mare.
SunFir3 scrie:
Atunci hai pe ei frate..sa ne dea zapada inapoi..dai dr**u de chinezi prosti...
Prosti, da' multi.
gogulica scrie:
Pana la urma chinezii au inseminat norii ca sa precipiteze apa din ei. Nu cred ca un asemenea lucru poate sa influenteze prea mult circulatia maselor pe Glob. Inseminarea artificiala a norilor se face in fiecare vara, primavara in zonele uscate din SUA. Si cred ca si europenii au mai facut-o, sau chiar si noi cu rachetele anti grindina.
Oho...poate sa influenteze mai mult decat iti imaginezi. Repet, mai ales pt ca aia nu stiu ce e limita.