forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 12:08 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 190  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: problema...
MesajScris: Mar Dec 15, 2009 2:32 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Haha...I'm a real grinch :twisted:

Sus

MesajScris: Mie Dec 16, 2009 10:46 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Stie cineva cum sa dezinstalez internet explorer?

Sus

MesajScris: Mie Dec 16, 2009 11:14 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Uite asa: http://support.microsoft.com/kb/957700

Sus

MesajScris: Mie Dec 16, 2009 1:10 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Imposibil de eliminat. Am incercat metodele de acolo.
Intai am avut IE 8, pe care l-am dezinstalat din "add or remove programs", am crezut ca s-a sters tot, dar a ramas IE 7 pe care nu l-am mai gasit in lista aia si am intrat in program files sa vad daca nu e vreun fisier de "uninstall" in folderul unde e instalat IE. Nu am gasit, asa ca am sters tot ce era acolo, problema e ca dupa ce stergeam aparea la loc. 8O Acuma nu imi mai merge nici versiunea 7, nici nu pot sa instalez o versiune mai noua ca nu ma lasa...
Alte idei? Am anumite site-uri care nu merg decat in IE...

Sus

MesajScris: Mie Dec 16, 2009 1:24 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Baga Google Chrome si gata. Eu il am de un an de zile, dupa ce la fel mi s-a innecat Mozila. Internet explorer e mizerabil fata de Chrome si sigur iti vor merge toate siteurile.

Sus

MesajScris: Mie Dec 16, 2009 1:32 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eu il vroiam in special pt webcamuri. :) Sunt o gramada care nu merg decat in IE, cum ar fi http://www.rancaonline.ro/webcam/webcam_15B.html sau http://www.rancaonline.ro/webcam/webcam_102A.html ...si multe altele...

Sus

MesajScris: Dum Ian 17, 2010 6:52 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Tot n-am rezolvat problema cu internet explorer...sa incerc oare system restore? am mai facut asta si unele lucruri n-au mai mers bine, de exemplu sunetul se auzea mult mai naspa ca inainte.

Sus

MesajScris: Dum Ian 17, 2010 7:30 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Andrei87 scrie:
Tot n-am rezolvat problema cu internet explorer...sa incerc oare system restore? am mai facut asta si unele lucruri n-au mai mers bine, de exemplu sunetul se auzea mult mai naspa ca inainte.

Cu system restore trebuie sa fii atent, s-ar putea sa ai probleme cu programele instalate dupa data in care s-a creat punctul de restaurare, + orice alta setare revine la data punctului de restaurare.
Incearca sa instalezi IE inca odata, peste cel defect. Banuiesc ca aveai IE 7, e cea mai buna versiune zic eu (si IE 8 e versiune buna, dar cu licenta cumparata sau piratata, sa nu te bata la cap).

Ai putea incerca si alte alternative, daca acele webcamuri nu se pot accesa cu Mozilla: Opera, Chrome, Safari..

Sus

MesajScris: Lun Ian 18, 2010 1:37 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Am instalat IE7, 8 si de fiecare data cand vreau sa il deschid, se deschide pentru juma' de secunda apoi se inchide la loc. La processes din task manager nu imi apare ca ruleaza deci se inchide pe bune. Nu numai pt webcamuri imi trebuia...aveam si alte lucruri mai importanta care mergeau mai bine in IE sau exlusiv in IE. N-am sa incerc cu system restore, mai ales ca am facut putina ordine in comp si nu vreau sa reiau lucrul. :P Da chiar, daca incerc dupa aceea se poate fixa si o data din viitor? Adica data de azi, de exemplu?
Cu Opera, Chrome si Mozilla tot nu merg, Safari din cate stiu nu e pt Windows...oricum nu ar merge pt ca scrie clar acolo ca merg doar in IE...
Nu trebuia de la inceput sa accept update-uri, ca mie nu imi placea IE8 si de-aia l-am sters...din pacate de acolo au inceput problemele. Faza cea mai aiurea e ca e setat sa nu fie sters niciodata, asa ca de cate ori incerc mi se pune la loc. Doar ca atunci cand l-am sters prima oara probabil am dereglat ceva...
N-am mai avut niciodata o problema din asta care sa necesite o solutie radicala (system restore, formatare...)

Sus

MesajScris: Lun Ian 18, 2010 9:58 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Andrei87 scrie:
Da chiar, daca incerc dupa aceea se poate fixa si o data din viitor? Adica data de azi, de exemplu?

Da, iti poti crea un punct de restaurare (la momentul prezent) la acre sa revii la o anumita data, cand o sa ai nevoie. Ar fi bine ca sistemul sa-ti functioneze perfect la data crearii punctului de restaurare.

PS. Pana la urma nu cred ca vei scapa fara o formatare. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 18, 2010 1:24 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mi se pare o prostie asta ca webcamurile sau alte chestii sa mearga doar cu IE. Parca e o manevra comerciala sa te forteze sa folosesti neaparat un anume browser al unei anumite firme. O avea Microsoft ceva de a face cu webcamurile alea?

Sus

MesajScris: Lun Ian 18, 2010 2:42 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mai ales ca acuma vroiam sa vad cum arata webcamul la Calarasi, singurul in partea aia a tarii... http://www.rancaonline.ro/webcam/webcam_05C.html poate salveaza cineva o poza, sunt curios cum arata

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Ian 18, 2010 7:55 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Neaceasca85 scrie:
Mi se pare o prostie asta ca webcamurile sau alte chestii sa mearga doar cu IE. Parca e o manevra comerciala sa te forteze sa folosesti neaparat un anume browser al unei anumite firme. O avea Microsoft ceva de a face cu webcamurile alea?

Nu, este vorba de activex si plugin-uri pe care IE le suporta. Probabil de aceea are si mai multe gaurele de securitate.

Sus

MesajScris: Lun Ian 18, 2010 8:46 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Da, in ultimul timp IE se confrunta cu mari probleme de securitate. Eu nu-l mai folosesc de vreo 3 ani. Sunt multumit de Mozilla Firefox.

Sus

MesajScris: Lun Ian 18, 2010 8:58 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Andrei87 scrie:
Mai ales ca acuma vroiam sa vad cum arata webcamul la Calarasi, singurul in partea aia a tarii... http://www.rancaonline.ro/webcam/webcam_05C.html poate salveaza cineva o poza, sunt curios cum arata

Nu se vede imaginea, obiectivul camerei pare a fi acoperit cu ceva.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 190  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]