forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Iun 05, 2026 10:46 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14997 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 1000  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii : Discutii Generale
MesajScris: Dum Ian 24, 2010 10:57 am 
Neconectat
Admin
Admin

steaua scrie:
-25C sa se inregistreze in peste 70% din suprafata unui judet, in acest caz se instituie codul portocaliu. S-a spus ca nu e cazul.

Trebuie sa modifice rapid ANM aceasta regula .

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 10:58 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Am gasit inregistrarea. Glisati la minutul 9: http://webtv.realitatea.net/jurnale/rea ... o_player_a

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 11:12 am 
Neconectat
Admin
Admin

steaua scrie:
Am gasit inregistrarea. Glisati la minutul 9: http://webtv.realitatea.net/jurnale/rea ... o_player_a

M-ai speriat rau steaua :lol: .
Se refera la 70% din suprafata unui judet . In aceasta acceptiune ar trebui sa vedem ceva judete portocalii :mrgreen: .

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 11:16 am 
Neconectat
Admin
Admin

Cred ca ANM ar trebui sa tina cont si de factori demografici in emiterea avertizarilor . De exemplu in Jud. Harghita si Covasna , aproape intreaga populatie este concentrata in depresiuni , chiar daca acestea nu acopera mai mult de 20% din suprafata judetelor respective .

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 11:18 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Judet, scuze, am corectat in mesajul anterior. Dar tot greu se da.
Spre exemplu in Polonia la temperaturi de sub -25C se instituie cod rosu, si cred ca sunt ceva mai obisnuiti cu gerul: http://www.meteoalarm.eu/countryPL.asp? ... &ShowDate=

LE. Iar in Serbia sub -10C se instituie cod portocaliu. Sa zicem ca sarbii nu sunt familiarizati cu astfel de temperaturi.

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 11:25 am 
Neconectat
Admin
Admin

Am auzit de -29.3°C la Brasov .
( la radio Romania Actualitati )

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 12:07 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Pai atunci cel putin pentru judetele Botosani si Suceava ar trebui sa dea.

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 1:06 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

1985 in bucuresti ... decret de la tov.ceau: "no cars allowed in the city" :mrgreen: scurt si la obiect ... pana in mijloc de martie...oricum nu era benzina mai delok...
asa arata calea mosilor atunci :mrgreen:
Imagine

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 1:09 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

imi cer mii de scuze...pt..1.catalyn...2.toti oamenii cumsecade din anm..si 3.cei de pe forum care inca mai au o parerea buna despre anm dar cand auzi asemenea explicatii cu 70% din judet...pai azi noapte..in iasi suceava brasov harghita si covasna au fost sub -25 in 100% nu 70% din judet...sa nu mai zic de ce urmeaza la noapte si maine noapte...deci..pt anm special: SUNTETI NISTE IDIOTI...cei cu codurile ma refer...si ar trebui ca toti mortii de frig din cauza codului galben al vostru sa ii aveti pe constiinta...rusine...rusine..rusine...

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 1:15 pm 
Neconectat
Admin
Admin

sorifin scrie:
imi cer mii de scuze...pt..1.catalyn...2.toti oamenii cumsecade din anm..si 3.cei de pe forum care inca mai au o parerea buna despre anm dar cand auzi asemenea explicatii cu 70% din judet...pai azi noapte..in iasi suceava brasov harghita si covasna au fost sub -25 in 100% nu 70% din judet...sa nu mai zic de ce urmeaza la noapte si maine noapte...deci..pt anm special: SUNTETI NISTE IDIOTI...cei cu codurile ma refer...si ar trebui ca toti mortii de frig din cauza codului galben al vostru sa ii aveti pe constiinta...rusine...rusine..rusine...

Ce scuze sa-ti ceri fata de mine , pentru ca subscriu la afirmatiile tale :lol: .

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 1:17 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Bine, acuma oamenii strazii cu sau fara cod rosu tot pe strada ar fi ramas

44 cm in sezonul acela in Buc care a impresionat prin frig mai mult decat prin zapada nu erau mare branza...probabil a dat decretul ca sa se economiseasca benzina...

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 1:27 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

pai incerci tu sa convingi niste oameni din anmu sa vina putin pe pamant..alaturi de pasionatii de meteo...dar asa....cu ideile astea pe care sincer nu le-am mai auzit in alta tara....imaginativa 2 anmisti stand in fata unui calculator trasand niste linii...asta ar merge si ca banc: auzi ia vezi la suceava cat ti-a iesit tie..pai mie mi-a 67% din judet cu -25..aa..perfect e de galben...la harghita cat ti-a dat??...73%...aa..bun..in fine..aia is unguri oricum..is obisnuiti cu frigu..."adica cum" ajung ei la rezultatul de 70% din judet...stau asa...geometric..deseneaza...sau cum...eu nu-mi imaginez..chiar as fi curios...oricum...rusine..rusine..rusine..

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 1:29 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Bine, acuma oamenii strazii cu sau fara cod rosu tot pe strada ar fi ramas

44 cm in sezonul acela in Buc care a impresionat prin frig mai mult decat prin zapada nu erau mare branza...probabil a dat decretul ca sa se economiseasca benzina...

si copii de 7-8 ani care maine dimineata merg la scoala...de ce..??..pt ca anm a dat cod galben nu inchidem scoala...ce naiba..sunt doar -25..cand de fapt..sunt -30..sau -35...copilu ala fraged..cum sa-l scoti pe asemenea temperaturi din casa??...oamenii de la gaz..apa..etc..care lucra in strada..la sol poate -35..-38 grade...cum sa-i pui pe oamenii aia sa mearga la munca pe asemenea temperaturi..cica..le dam ceai..ce ceai frate ca la -30 grade ceaiu ala ingheata inainte de a-l bea....sa fim seriosi....rusine anm...

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 1:34 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

[quote="sorifin"]imaginativa 2 anmisti stand in fata unui calculator trasand niste linii...asta ar merge si ca banc: auzi ia vezi la suceava cat ti-a iesit tie..pai mie mi-a 67% din judet cu -25..aa..perfect e de galben...la harghita cat ti-a dat??...73%...aa..bun..in fine..aia is unguri oricum..is obisnuiti cu frigu..."adica cum" ajung ei la rezultatul de 70% din judet...stau asa...geometric..deseneaza...sau cum...eu nu-mi imaginez/quote]

lol :)
buna asta

Sus

MesajScris: Dum Ian 24, 2010 2:11 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

iata codul rosu al polonezilor pt 2 judete din est:

http://www.meteoalarm.eu/area.asp?lang=EN&ShowDate=today&Country=PL&area=489&areaname=Mazowieckie

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14997 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 1000  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]