forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 06, 2026 6:13 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 22468 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 1498  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROGNOZE
MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 1:49 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sa-i ia dracu de rusi cu iarna lor. Eu vreau viscolul meu cu 100 cm care era inainte in gfs. :cry: :cry: :cry:

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 1:50 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Pe mine nu ma incalzeste frigul. :lol: Din partea mea sa fie -10 noaptea si -5 ziua, exact cat trebuie ca sa reziste un strat de zapada de 60 cm :D

la ce iti trebuie 60cm..??..cand e blocat totul...si apoi pana se topeste...dureaza...si vreo 2 sapt..stai tot in ciorofleasca...:D..nu prea inteleg...dar fiecare cum e obisnuit..eu n-am vazut niciodata asa zapada mare in mures..(nici n-a fost)...dar nu as vrea sa fie...

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 1:50 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

gogulica scrie:
Sa-i ia dracu de rusi cu iarna lor. Eu vreau viscolul meu cu 100 cm care era inainte in gfs. :cry: :cry: :cry:

:)))))))))

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 1:55 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mmm...aici n-ar fi chiar asa. Poate e asa in inima Rusiei, dar la cateva sute de km distanta de Oceanul Arctic e si ger de -50...-60 si zapezi mari.
Pai pe mine ma intereseaza prezentul, nu viitorul. Eu sa traiesc MOMENTUL cand cad cm peste cm peste cm, sa-l gust din plin, nu ma intereseaza ce se intampla dupa

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 1:58 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

sigur nu...la ocean sunt ceva zapezi..spre 40-50cm..dar rar minimele scad sub -20...si de multe ori apare si ploaie..mai ales in partea europeana...

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:00 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

no way...-40 grade frecvent si in partea europeana, si conform wetter3.de sunt si zone cu zapada peste 1 m acolo
ploaie?? poate doar in luna mai :D

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:07 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

conform nu stiu cui...:D...dar acuma m-am uitat pe ogimet..si da..sunt ceva statii..cum spuneam preponderent pe partea europeana...cu 40-50cm..si chiar cu 70cm..am vazut..probabil a fost ceva viscol..:D...mai recent...dar pe litoral sa zic asa...am vazut deseori ploaie si in ianuarie...si dau exemple...murmansk..cel mai mare port din nordul europei...krasnocel...sk.petersburg...bine..cu cat merem mai spre sud..si mai spre est...diferentele sunt enorme..ma refer la orase gen..vorkuta..cerepovec..pechora..ufa..etc...dar in siberia...in mare parte stratul e intre 15-20cm...vezi ojmjakon..verhojansk..magadan..yakutsk...etc..

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:20 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

nu numai 1 m...chiar peste 1,5 m.. :P http://www.ogimet.com/cgi-bin/gsodres?l ... 3&ndays=31

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:23 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

:)))..acuma mi-ai gasit si tu o statie..poate care a avut un eveniment gen oravita anu trecut..:)))))..:P..glumesc..:D..hai sa-i lasam pe rusi in durerea lor..ca oricum..si daca e de 15cm..si daca e de 1m...o au..:D..si o au in fiecare iarna..si ger..si n-au treaba cu griji..oare ploua..oare ninge..oare avem nebulozitate..sa scada si la noi la -20..si etc..:D..cred ca e plictiseala mare pe forumuri iarna pe acolo..:P...pana una alta..uite se confirma ninsoare la timisoara..si acum apare si la arad...si..6 grade la sighet..:|...

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:30 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Sa nu uitam ca in Campia Rusa dupa ce ca e ger extrem, viscole puternice, vara mai sunt si furtuni extraordinare acolo, multe tornade...se stie despre acel F5 care a facut sute de morti la Ivanovo...

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:31 pm 
Neconectat
Admin
Admin

sorifin scrie:
stilu ardelenesc...:D...fara prea mari excese..:D

Eu nu suport stilul ardelenesc . Sunt adeptul exceselor . Sunt extrem de subiectiv cand vine vormab de Ardeal si asta deoarece am vazut iarna adevarata in ultimii 2-3 ani , desigur in alte zone ale tarii , zone la care subconstientul meu tot timpul de raporteaza . Este involuntar si incontrolabil :mrgreen: .

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:33 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

asa e...dar e vorba despre alta clima deja...continentalism accentuat...:D...noi n-am putea avea asa ceva...decat daca ne-am muta cu vreo 1000km mai la est..cu tot cu tara...:)))...adevarul e ca sunt super multumit de clima de la noi...si in special de cea de aici...:D

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:33 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Andrei87 scrie:
Sa nu uitam ca in Campia Rusa dupa ce ca e ger extrem, viscole puternice, vara mai sunt si furtuni extraordinare acolo, multe tornade...se stie despre acel F5 care a facut sute de morti la Ivanovo...

Da :evil: .
Vreau sa avem si noi tornade la vara . Morti nu vreau , tornade DA ! Oricum se stie ca de obicei ocolesc localitatile . Sa fie si un EF-6 in pustietatea de baragan , nu m-ar deranja :mrgreen: .

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:34 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Sorin , avem si noi Mediterana inspre sud , care in anumite conditii ( si se stie care ) poate juca rol de Golf Mexic pentru Romania . E destul de OK si aici climatul intr-adevar . Ultimele ierni ne-au scos din sarite doar , insa recuperam si la acest capitol .

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2010 2:35 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

CaTaLyN scrie:
sorifin scrie:
stilu ardelenesc...:D...fara prea mari excese..:D

Eu nu suport stilul ardelenesc . Sunt adeptul exceselor . Sunt extrem de subiectiv cand vine vormab de Ardeal si asta deoarece am vazut iarna adevarata in ultimii 2-3 ani , desigur in alte zone ale tarii , zone la care subconstientul meu tot timpul de raporteaza . Este involuntar si incontrolabil :mrgreen: .

noi avem excese intr-o singura directie...cand vine vorba de frig...in rest e totul mai moderat...si zapada..si furtunile..desi mai dese..sunt mai slabe..vantul..etc...poate la ceata mai avem excese in special noi cei din lunca muresului si cei din depresiuni

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 22468 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 1498  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]