forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 06, 2026 10:10 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 22468 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 1498  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROGNOZE
MesajScris: Vin Feb 12, 2010 7:27 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Evident, cea mai buna situatie e cea in care ninge peste un strat vechi, dar norocul asta in marea majoritate a cazurilor nu il are decat sudul.

Aha. S-a intamplat anul acesta. Din pacate se pare ca ne pierdem norocul. Sau poate cine stie, prindem un nou viscolas luni. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 7:42 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

hmmm...eu nu mai dau replici pt ca vad ca mai nimeni nu se ridica la un "anumit nivel"...aste e si n-ai ce face (apropo de infatuare, vorba lui catalyn) :mrgreen:
si inca ceva, andrei...ti-am apreciat intuitia meteorologica de cand ai aparut pe forum si apetenta pt scris, dar pacat ca esti din sud si e si mai mare pacat ca vrei sa ne si areti asta uneori...intelegi tu ce vreau sa zic, ca doar nici tie nu iti plac sudistii :P macar nu ne mai arata atata sudism...sau fa niste tabele cu datele de pe feleac sa vedem si noi...
sfat: limiteaza-te la profilul acestui forum si nu da pe de laturi :!:

PS1-datele alea de la partia de ski din feleac erau varza te asigur...asa ca tzeapa...
PS2-aia ca am fost de 2-3 ori pe feleac e o gluma probabil ?!?

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 7:51 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Vai de capul meu, era sa uitam cu totii de superioritatea rasei umane care locuieste in vest, mai precis in Cluj. Oare cand ne vom ridica si noi, cei din sud, neanderthalii la nivelul unor oameni de un asemenea nivel superior, ca doodoo!?

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 8:28 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

gogulica, ai inteles si tu exact pe dos...
ca suntem ardeleni sau sudisti, toti avem pacatele si meritele noastre...nu am dubii...
daca citeai atent observai ca faceam referire la criticile aduse de andrei celor din sud, nu faceam eu critici pe acest subiect...
citeste si tu mai atent si nu sari ca ars la prima citire...mai calm in viitor :!:
corect ? :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 9:20 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu stiu, eu asta am inteles din fraza aceasta:"dar pacat ca esti din sud si e si mai mare pacat ca vrei sa ne si areti asta uneori...intelegi tu ce vreau sa zic, ca doar nici tie nu iti plac sudistii macar nu ne mai arata atata sudism". Poate are alt subinteles, dar eu nu-l vad.

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 9:45 am 
Neconectat
Admin
Admin

doodoo scrie:
ca doar nici tie nu iti plac sudistii :P

Este clar ca te incluzi in categoria celor carara nu le plac sudistii :mrgreen: .

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 10:09 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

CaTaLyN scrie:
Este clar ca te incluzi in categoria celor carara nu le plac sudistii :mrgreen: .

in aceeasi proportie ca si andrei probabil si poate ca si tine...absolut normal sa se intample si viceversa cu referire la ardeleni...
dar nu are rost o asemenea discutie aici...stop 8O sa ne pastram parerile pentru sine fiecare din noi si sa ramanem la obiectul acestui forum, dar in limitele bunului simtz (fara infatuare si smecherie ieftina)... :!:

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 11:14 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Hai la balamuc bre :twisted:
Ca si-asa m-am uitat aseara la K1 si am o pofta...

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 1:07 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

eu nu prea vreau sa intru intro discutie..de genu asta...sud contra nord..si invers...toti suntem romani..si ne-am luptat secole la rand..sa ne unim..si pacat ca de ceva timp se tot vorbeste de chestia asta...cu banatenii..ardelenii...sau moldovenii ..oltenii..etc..toti avem meritele si bubele noastre...adevarul este ca exista diferente...si le stim cu totii..desi incercam sa le negam..sau sa nu le vedem...eu am fost prin absolut toate zonele tarii..si nu o data...si e diferenta..si nu ma refer neaparat la marile orase...iasi..un oras superb..constanta..la fel..rm-valcea..galati..sau timisoara..etc..ci la oamenii de rand..si grija pe care o au fata de ei...fata de gospodaria proprie...simtul civic..bun simt..etc..si aici credetima ca e diferenta intre sud si nord...si nu noi sau voi suntem de vina..pt ca si la noi sunt nesimtiti la fel ca si in sud...dar marea masa a oamenilor..e putin diferita...si cine a fost peste tot..stie ca nu spun povesti..sau preconceptii..dar prefer sa nu le vorbesc..si sa fiu mandru ca suntem toti romani...suntem ..sau ar trebui sa fim uniti..ca nu prea suntem de fapt..si ar mai trebui sa ni se alature cateva milioane de basarabeni si bucovineni..ca sa fim intradevar uniti..daca vreti va dau si un exemplu..poate ati mai dedus din unele discutii...ca urasc ungurii...suna urat...dar am o gramada de prieteni unguri..imi place muzica ungureasca..imi place foarte mult sa vizitez ciucul covasna etc...urasc ungurii..acei conducatori ai lor...care au niste idei soviniste,xenofobe si separatiste..si de cate ori au ocazia incalca cu nerusinare insemnele si legile romanesti..fara sa pateasca nimic...il urasc pe marko bela..pe frunda..pe verestoy...dar imi place de prietenul meu orban...de lotzi...de shoni...de arpi..de erika..etc...la fel cu bucuresti..urasc traficul de acolo..urasc nesimtirea bucuresteana..sau sudista..urasc mizeria de acolo...si lipsa de bun simt..dar am prieteni cumsecade din bucuresti...am prieteni care sunt la facultate in bucuresti...ador muzica interbelica din sud...ador bucurestiul istoric..si simtul umorului al vechilor bucuresteni...sper ca m-am facut cat de cat inteles...n-are nici o legatura cu topicul..:P...dar am scris aici..pt ca aici a-ti scris si voi..:D..si sper sa ramanem la argumente scrise,cifre si tabele..si sa nu trecem la argumente umane...sudiste..ardeleni..banateni..mitici..etc...nu-si au rostu aici...unde ne consideram toti prieteni...nu??:D

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 1:23 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Da, eu nu m-am chinuit sa scriu asa mult pentru ca cine stie sa citeasca printre randuri bine, cine nu, iara-i bine. E totusi ok ca ai clarificat treaba, sunt de acord cu tine, evident.

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 1:36 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

una din rarele ocazii...cand suntem de acord..:)))))..dar imi place sa ma contrazic...cu argumente bine inteles...daca am fi toti de acord..care ar mai fi farmecu...doar asa se poate progresa...

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 1:55 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Se pare ca vremea va ramane interesanta pana pe 17 inclusiv, ploi, ninsori...dupa care va fi nasoala rau de tot, exact vremea pe care o urasc eu cel mai mult. Sper sa-i dea direct cu 20 de grade in martie, ca daca o tine cu 5-10 grade probabil astenia de primavara m-ar afecta mai mult decat as vrea. :evil:

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 1:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

OFF TOPIC (ultimul) dom' sorin...de acord 99% evident...thx pt efortul de a scrie atat de mult... :wink: nici nu erau dubii in directia asta, doar ca s-a inteles gresit...nimeni nu e perfect...
cum zici tu...gata cu vorbaria si sa ne intoarcem la tabele :oops: :oops: :oops: , cifre si contraziceri...
PS-de fapt la afisarea de tabele am sa renunt pe viitor, pentru ca am impresia ca plictisesc si palesc in fata vorbelor, cum e si normal probabil :D oricum voiam asta de mai demult, dar no...m-am gasit dashtept...sorry pt deranj :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 2:02 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eu cred ca vrei sa renunti la tabele pentru ca iti ocupa prea mult timp, zi-o asa, nu ne suparam ;)

Sus

MesajScris: Vin Feb 12, 2010 3:10 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

la naiba....tabelele alea spun mai mult decat 100 de cuvinte....si vezi bine ca altcineva nu le face...:D..eu le fac..dar numai pt mures..:D..nu am rabdare sa fac pt toata tara...sunt foarte utile...pe bune..deci..te rog..nu renunta la ele...si...chiar vroiam sa faci unu...de la 1 decembrie..nu din 15..asemanator cu cel de dinainte...si sa vedem unde ne situam..la abateri..etc..si ar fi buna chiar o comparatie cu iarna trecuta.....desi din start diferentele sunt uriase chiar si pt ardeal(exceptie cluj si cartieru lu andrei..:))))..)..asta bineinteles in statistici..sa nu mai poluam prognozele...apropo..m-am uitat de curios..cine a deschis topicul...pt ca aici sunt cele mai multe postari...am ramas uimit...n-am mai auzit nimic de mary...sper ca mai citeste chiar daca nu scrie..:D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 22468 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 1498  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]