forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 07, 2026 2:09 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 22468 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 1498  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROGNOZE
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 1:24 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

CaTaLyN scrie:
Duminica avem sperante pentru un alt episod de iarna in Ardeal

ceva ceva se arata duminica...precipitatii de tot felul pe parcursul zilei, mai mult spre solide...mie imi displace total...mai ales ca nu va fi nimic de durata (vreme "moale" la orizont), asa ca nu are nici un rost acest "incident" hibernal...om mai vedea... :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 1:31 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Nici n-ar trebui sa ne mai asteptam la ceva de lunga durata avand primavara la orizont . Dar , cum eu urasc la culme vremea monotona , imi face plac chiar si una-doua zile hibernale - mai mult pentru dinamica situatiei .

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 4:03 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Oraje posibile in noaptea de sambata spre duminica si duminica dimineata in S si SE, urmate de averse de ninsoare spre seara ? Mmm

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 5:07 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mai e pana atunci. Thundersnow sau thundersleet. :D

A aparut iceage dar a disparut Andrei87. Cred ca are un examen greu astazi. Se simte lipsa lui pentru ca indiferent de perioada nu-i tace deloc mana pe forum. :lol:

Eu dispar de pe forumuri doar cand plec undeva unde nu am net. In Turcia am observat ca exista wireless de mare putere cocotat in curtea hotelului pe acoperisul unui foisor. Dar nu puteam lua laptopul cu mine pentru ca:
1. Adauga greutate si griji la bagaj
2 Era imposibil ca ai mei sa nu fie curiosi ce anume fac pe el. :D Dar e nasol ca la intoarcere e muult de citit. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 5:33 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Si eu am disparut sapt. asta de pe forum...dar se intelege..invat de rup pt restante.
Lasand asta deoparte, exista activitate orajoasa la 100-150 km sud de Romania, dupa cum se vede pe blitzortung.

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 5:48 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

La noi se zice "n-ai restanta, n-ai prestanta". :D Restanta e considerata normala pentru orice student. :mrgreen: Dar eu m-am straduit sa le evit pe cat posibil, 1 pentru ca doream sa stau in Bucuresti/merg la Bucuresti cat mai putin posibil, mai ales in iunie cand mi-era frica sa nu ratez vreo furtuna din Slatina, dar era si vara/vacanta pierduta; 2 e o chestie de orgoliu, ma simt extraordinar de euforic de fiecare data cand iau un examen si extrem de prost cand pic. :D Pe 30 mai 2006 cand am terminat anul 2 cu o luna mai devreme fiindca am promovat toate examenele in timpul semestrului pot spune ca eram de-a dreptul high. :mrgreen:

On topic: Balgarscu fulgeru. :)

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 6:15 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Slava domnului , vremea a fost de asa natura incat am scapat fara nici o restanta semestrul acela . Pentru sesiunea de vara nu mai garantez acelasi lucru . Parca vad ca din cauza instabilitatii atmosferice jumate din examene le voi lasa pe toamna :lol: .

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 6:19 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

CaTaLyN scrie:
Parca vad ca din cauza instabilitatii atmosferice jumate din examene le voi lasa pe toamna :lol: .

Tare fraza :lol: :D

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 6:41 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Restantele costa bani la particular, la mine parca era 1 mil. 500 ROL una. Si asta era un motiv de a le evita, dar mai ales ca doream ca vacanta sa fie cat mai lunga, fie de vara, fie de iarna, dar bineinteles ca vara a fost mereu cea mai sfanta perioada si vacanta pentru mine. :D

Mi-e teama acum cu serviciul cum o sa fie, vacanta judecatoreasca care incepe pe 1 iulie salveaza mare parte din vara, dar ce fac in mai si iunie? Lucrez cu tata ce-i drept, in curand si fratele ni se va alatura, oarecum pot sa ma sustrag daca survine vreo furtuna in timpul programului, :lol: care este unul extrem de flexibil, dar mie teama ca o sa-l supar pe tata, de asta mai bine ar fi ca natura sa se dezlantuie in intervalul 16-8, cum de altfel se tot intampla aici :lol: . Pana acum am fost foarte favorizat de masterat, ca sa pot invata sunt tratat tot ca un student, dar din martie incolo, hmm...mai multa treaba pe capul meu. :roll: Ce as vrea eu sa nu existe blestemul serviciului/muncii pe viata omului... :lol: :) :mrgreen: Si zic asta mai in gluma, mai in serios, mai ales pentru ca ador libertatea si lipsa de griji, nu numai din cauza weather amatorismului. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 7:17 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Trebuia sa incerci o cariera in meteorologie , asa cum am de gand eu :mrgreen: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 7:25 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Never, ever, lichidator/practician in insolventa scrie pe mine. :mrgreen: E cea mai convenabila si ca regim de lucru si ca bani dintre meseriile ce le pot face cu facultatea de drept. :mrgreen: Nu mi-ar fi placut niciodata sa lucrez intr-unul din domeniile care ma pasioneaza pentru ca as pune prea mult suflet, iar partea teoretica e de cosmar. Mi-e mult mai bine cu ele ca hobby-uri, mai ales ca sunt interesat doar de anumite aspecte, si nu de domeniile in integralitatea lor.

Stiintele exacte de la scoala gen matematica, fizica, chimia, economia au fost un cosmar de la varstele fragede. M-am impacat numai cu materiile de tip "povesti" gen istorie, romana, geografie, biologie (de care am fost pasionat in copilarie) si limba engleza. Asa ca no chance in meteorologie, retele electrice sau telecomunicatii radio/tv. :mrgreen: N-am putut rezolva niciodata de unul singur o problema de: geometrie, fizica, chimie sau economie, numai indrumat de un profesor :lol: Am trecut clasa numai pe teorie. :oops:

Ultima oară modificat de Neaceasca85 pe Joi Feb 18, 2010 8:22 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 7:58 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
Am trecut clasa numai pe teorie. :oops:

fara sa vreau am citit "Am trecut clasa numai pe PILE". 8O 8O 8O hmm...

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 8:16 pm 
Neconectat
Ploicica
Ploicica

nici mie nu mi-a placut matematica,fizica,chimia.pana la urma am facut tot o facultate tehnica(constructiile)care necesita multa matematica si altele si mai si.totusi sunt avantajat deoarece lucrez afara tot timpul asa ca nu-mi scapa nici o furtuna :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 18, 2010 8:16 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

:lol: :lol: Departe de mine asa ceva, de unde pile? :lol: La Fizica, si Chimie doar cu teoria am trecut, cu medii de 6. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Feb 18, 2010 8:36 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Si din "prognoze si previziuni" am ajuns in "cum am luat examenele la facultate". :?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 22468 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 1498  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]