Cine dracu te verifica?

In plus ai mei mi-au recomandat mamaligile chiar daca trecuse demult anul obtinerii carnetului iar eu am refuzat categoric, mai rau e cu ele, te injura, te claxoneaza, in Bucuresti cumnata-mea si le-a dat jos cu 6 luni inainte de expirarea anului, a constatat ca e mai bine fara ele.

Una si mai tare, un prieten vechi de-al fratelui meu a mers mai mult de 1 an fara permis si fara mamaligi in perioada 2004-2005 cu un Matiz prin tot Bucurestiul si la Ploiesti si Giurgiu,

tot pica examenul sau n-avea timp sa-l dea. L-a luat odata politia dar a avut noroc ca era fratele meu in dreapta lui si a folosit datele de identificare ale lui, facandu-l prost ca nu isi aducea aminte numele parintilor.

Apoi dupa ce si-a luat si el permisul individul a zis ca nu va purta lamaia si va spune lui cap de creta ca a mers 1 an fara permis si nu-i mai trebuie. Fratele tinea in primul rand sa-mi zica ca ce facea Boaba (porecla prietenului sau) era inconstienta si nu curaj, in al doilea rand zicea ca ala a mancat c@#@^ cand era mic ca nu se poate altfel.

steaua- rog mutarea discutiei despre permis in Cafeneaua la Barfe, incepand cu postul meu in care zic ca Swan are mamaliga in parbriz, apoi Andrei87 ca nu stia de expresie si restul in afara de cele care fac obiectul topicului/sectiunii.