forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Lun Iun 08, 2026 4:36 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 884 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 59  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 27, 2010 11:43 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

S-a mai discutat de Oravita ca statia e pe deal si de aia are asa contraste puternice de temperatura si ca orasul e jos si nu are cine stie ce extreme.

@Andrei, "chiar" viscol, asta inseamna mai putine sanse de viscol fata de sud, nu? :mrgreen: La viscole Baragan, Dobrogea si S Moldovei sunt fruntase, aici e de frecventa medie, ca si furtunile de vara de altfel, nu poti zice ca duci lipsa, dar nici prea dese nu sunt. Tu in schimb la Cluuuj ii mereu bye, bye viscol, tulai Doamne. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Sep 27, 2010 1:30 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Neaceasca85 scrie:
@Andrei, "chiar" viscol, asta inseamna mai putine sanse de viscol fata de sud, nu? :mrgreen: La viscole Baragan, Dobrogea si S Moldovei sunt fruntase, aici e de frecventa medie, ca si furtunile de vara de altfel, nu poti zice ca duci lipsa, dar nici prea dese nu sunt. Tu in schimb la Cluuuj ii mereu bye, bye viscol, tulai Doamne. :lol:

Eh ....ia si Clujul. Nu ca sudul, dar uneori mai prinde :P . Vezi octombrie anul trecut :)

Sus

Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Resita
MesajScris: Lun Sep 27, 2010 1:40 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

sorifin scrie:
pt ca am fost acolo??..asa poate ma crezi..:D

pai nu-mi inchipuiam ce ai fi putut sa cauti in Oravita si de aia am intrebat...normal ca te cred...

P.S. altadata cand mai treci pe langa o statie poti sa o si pozezi, cum face doodoo :mrgreen:

Sus

MesajScris: Lun Sep 27, 2010 2:19 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

corect :!: :!: :!:

Sus

MesajScris: Lun Sep 27, 2010 2:20 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

pai am fost in toate zonele tarii(judete,orase etc..ma rog,aproape toate mai sunt unele orasele prin care poate n-am ajuns:D).Nu am pozat'o pt ca nu m-am gandit sa-mi foloseasca la ceva...:D.Am pozat de exemplu statia de la Obarsia Lotrului,o zona unde de multe ori iarna se inregistreaza minime scazute,dar care nu are orar permanent.Asa ca fapt divers am trecut anu asta cred prin toate orasele celor de pe forum...:D.Cand am fost prin resita atunci am trecut si pe la oravita(si pe mine ma fascineaza acea statie),defileul dunarii,renumitul cuptoare a lui liviu,semenic,muntele mic de langa caransebes,apoi tura pe transalpina cu plecare de la novaci,unde era sa raman peste noapte,deoarece pe net scrie ca drumul e 90% asfaltat si de fapt e astfalt pana dupa ranca pe varful urdele,apoi pana la obarsie,dumnezeu cu mila...dar macar am ajuns pe cel mai inalt drum din tara..:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 27, 2010 2:30 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ai putea spune cam in ce zi ai fost prin Slatina? Nu ca as fi avut pretentia sa ne intalnim, :lol: doar de curiozitate, pentru ca nu am deloc astfel de dorinte. :lol:

Catalyn a fost in iulie 2010 si a injurat netul mobil de aici.

Reason for edit: mancat un "si". :lol:

Ultima oară modificat de Neaceasca85 pe Lun Sep 27, 2010 2:49 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Lun Sep 27, 2010 2:40 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

in slatina am intrat dinspre draganesti-olt(vrand sa scurtez) insa am regretat dupa ce am dat de un drum din epoca de piatra.Am inteles ca pe la caracal era mult mai ok drumu.Ca oras mi s-a parut ok,micut dar ok.Bine semnalizat,asta gasesti in putine orase din romania.Mare parte din ele sunt de la foarte prost in jos ca semnalizare,ma refer la directii de mers(oricum nu se compara cu bulgaria,acolo chiar nu gasesti indicatoare decat la intrare si iesire).Apoi am continuat spre pitesti.Data a fost 21 august.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 27, 2010 2:47 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

In Sofia ne-am ratacit in 2007 la intoarcere din Grecia si taica-miu a turbat de furie. :lol: Da, bine semnalizat, acum au pus indicatoare bilingve (ROMANA-ENGLEZA) cu principalele obiective si directii.

Era mult mai OK pe la Caracal, ala de pe Draganesti e varza. :lol:

Sus

MesajScris: Lun Sep 27, 2010 2:57 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Si eu m-am ratacit in bulgaria anu asta tot venind dinspre grecia.Numa nu prin sofia...:D.Interesant ca am mers pe litoralul lor,adica statiunile si porturile varna si burgas,prost de tot semnalizate,si am intrat in grecia pe la svilengrad.L-am traversat foarte ok,insa la intoarecere poate si oboseala si-a spus cuvantul,insa eram in cautarea unui plus...si l-am cautat vreo juma de ora pana am reusit sa ies din oras...:D.in rest..drumuri groaznice,litoralul super,incomparabil cu al nostru,insa restul tarii(am venit inapoi prin centrul tarii si am intrat in tara pe la giurgiu) parca e romania trasa la indigo,doar drumurile sunt mai jalnice,nu credeam sa spun asta in afara romaniei...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 27, 2010 3:18 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Noi am iesit din RO pe la Bechet cu bacul, am intrat in BG prin Oriahovo, trecut prin Vratza-Sofia, intrat la Greci prin Kulata/Seres pentru Olympic Beach, retur acelasi traseu. 2008, 2009 Antalya, 2010 Mamaia si in 2011 va fi iar Antalya. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Sep 29, 2010 8:12 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Mi-ati facut ceva activitate pe subiect :lol: . Vroiam sa anunt ca zilele urmatoare posibil sa nu mai intru pe forum pt ca ma duc la Timisoara si o sa stau in camin...si nush sum o sa fie cu netul. Cu toate ca mi-am luat laptop, nu sunt sigur ca o sa prind wireless in zona caminului, in cazul in care netul nu exista prin cablu.

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

MesajScris: Joi Sep 30, 2010 7:27 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

o bere...:D

Sus

MesajScris: Mar Noi 30, 2010 6:38 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

La Resita a inceput sa ninga de la ora 16:55, exact cand am intrat in oras. Ninge si acum, abundent, cu fulgi mari. Temperatura este de 1.3 grade in scadere. Incepe sa se depuna zapada pe masini si vegetatie, Dupa cum arata radarul, va ninge toata noaptea, existand posibilitatea depunerii unui strat destul de consistent, daca temperatura va scadea si se va pastra sub 0 grade.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 30, 2010 6:40 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ninge acolo? 8O Ce zona a extremelor, iarna acolo sunt episoade de caldura memorabila.

Sus

MesajScris: Mar Noi 30, 2010 6:52 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Da, acum sunt 0.9 grade si scade incontinuu. S-au mai maruntit fulgii, dar tot des ninge.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 884 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 59  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]