forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 5:49 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Joi Dec 09, 2010 12:11 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

sorifin scrie:
ne-a adus in faliment general ca tara.Si toti au contribuit la asta: PSD,PNL,PD,si UDMR,in mai mica sau mai mare masura.

Asadar sa vina PRM. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 09, 2010 1:32 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Stuhr ban Fuhrer- medicamenteeeeeeeeeee, WC Tudor, Vaccin Tudor sau Valium Tudor de la sectia de electrosocuri. :lol:

Sorifin- Norvegia da, doar a zis Udrea ca are presedinte. :lol: Dar mai era Grecia de zis la tarile care si-au luat criza drept in pifometru. :)

Sus

MesajScris: Joi Dec 09, 2010 8:03 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

bine..udrea ar fi in stare sa zica si de marea neagra ca e ocean,si grecia e republica democrata..:D si cred ca e si cea mai veche democratie din lume.Apropo,udrea ar fi un candidat ideal pt cel mai prost roman...pe bune,vanghelie saracu nu are scoala,dar are mult mai multa minte....despre viata vorbind...

Sus

MesajScris: Joi Dec 09, 2010 10:18 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mai proasta e Elena Basescu...culmea, e tot o "elena"(apropo de Grecia), ca si Udrea si Ceausescu, toate bubuind de prostie. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 09, 2010 5:21 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Daang, taaaa, taaaa, prrrrr, cele mai proaste 3 Elene din istoria Romaniei: Ceausescu, Udrea si Basescu- neavand nici o legatura cu poporul "elen" grecesc. La fel cum Badea a constatat ca pe toti dobitocii ii cheama Mircea, constatam acuma ca pe toate idioatele le cheama Elena. :twisted:

Eu tot nu am reusit pana acum sa imi explic ce a patit Ion Cristoiu- pana in 2009 era un antibasist la fel de virulent ca ceilalti invitati care se perinda pe la Sinteza lui Gadea, din 2009 poc, a innebunit si s-a transformat intr-un pupinbasist gretos, scriind in editoriale ca pentru el Elena Basescu chiar daca pare proasta, "are o inteligenta vie" :lol: :lol: si venind numai laBe1 TV la Moraru sau Robert Tuciurescu mai nou, acesta din urma fiind nevoit sa se care de la Irealitatea dupa ce Vantu s-a intors impotriva dictachiorului, Tuciurescu ramanand pupinbasist incapatanat pana la moarte. Mi-a venit sa vars intr-o seara cand in bucatarie maica-mea era ochi si urechi pe TVR la ce zicea Andreea Pora, o alta basista care in afara de "haide-ti terminati domnule" nu stia sa zica altceva la Realitatea ca sa combata antibasistii.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Dec 09, 2010 11:30 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Eu tot nu am reusit pana acum sa imi explic ce a patit Ion Cristoiu- pana in 2009 era un antibasist la fel de virulent ca ceilalti invitati

bani, eventual? :wink:

Sus

MesajScris: Vin Dec 10, 2010 12:08 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Sau pistolul la tampla?

Sus

MesajScris: Vin Dec 10, 2010 3:38 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

se taie fonduri de la mame, copii, batrani, bolnavi, handicapati...in schimb "sponsorizam" pe neve cu sute de milioane de lei (lei noi) anual pe "fratii" nostri rusi din basarabia (bani NErambursabili) doar pt ca vrea basescu, punand astfel in pericol propria tara si facandu-ne dusmani printre taril;e din UE ... asta e o nerusinare grosolana si sfidatoare :!:
8O 8O

Sus

MesajScris: Mar Dec 14, 2010 1:42 am 
Neconectat
Admin
Admin

Sunt suficienti bani in tara . Numai ca hotii din sleata lui Basescu exacerbeaza ideea de criza pentru a beneficia de cea mai mare felie din bugetul tarii ..... in buzunarele lor .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 14, 2010 11:30 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ai lui Geoana ar fi procedat altfel? :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 22, 2010 2:41 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Se face ca sefii UE, Franta si Germania, nu vor sa primeasca Romania si Bulgaria in spatiul Schengen din aprilie 2011. Iar presedintele mariner a avut tupeul sa le zica astora ca nu-i convine asa ceva si ca i se pare ca este o discriminare a Romaniei si o incalcare a nush caror reguli comunitare, lucru echivalent cu a comenta o decizie a sefului, ce se poate solda cu o flegma cat noi de mare data de mai marii UE. Badea, apocaliptic cum este el de fel, spune ca se va ajunge la excluderea noastra din UE, credeti ca ar putea fi posibil asa ceva, sau ne vor tine ca doar "au nevoie" de noi ca migratie a fortei de munca/piata de desfacere/enclava a marilor corporatii, etc? :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Dec 22, 2010 4:19 am 
Neconectat
Constanta
Constanta

Daca te uiti in gura slugoiului de (b)adea , ajuns intre timp de la matinale cu "grasa" la analize politice , normal ca vom fi exclusi din UE. Imi e greata ca exista oameni ca asta sa formeze opinii si sa comenteze evenimente politice.GREATA !

Imagine

Sus

MesajScris: Mie Dec 22, 2010 7:14 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

era logic si normal sa nu intram in schengen...ce semeni aia culegi :mrgreen:
nu uitati ca noi am deschis practic granita cu moldova 8O 8O :evil: :evil:

Sus

MesajScris: Mie Dec 22, 2010 8:26 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

daca eu as fi,nu neamt sau francez,orice alt european,nici nu as fi primit tari ca romania si bulgaria in ue.In fine...noi chiar ne meritam soarta de ultimi,pe bune...mai ales ca stim si sa votam si nu facem nimic apoi....deci chiar meritam ce ne este servit....cu petrolul sub picioare vom ajunge de la 1 ianuarie sa platim benzina printre top 5 cele mai scumpe tari la acest capitol.....si atata timp cat nastase,basescu,udrea,anastase,hrebenciuc,ridzi,remes si multi multi altii circula liberi...fara nici macar inceperea urmarii penale...meritam sa fim exclusi din ue si sa fim aici ultimii in c...tu asta de tara nenorocita....uneori mi ciuda ca iubesc tara asta...

Sus

MesajScris: Mie Dec 22, 2010 10:20 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

sorifin scrie:
cu petrolul sub picioare

asta e haioasa rau :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]