forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Mai 01, 2026 8:47 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 879  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in CLUJ
MesajScris: Lun Mar 28, 2011 10:41 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

doodoo scrie:
toata au timpul lor si varsta lor :mrgreen:
e chestie de prioritati la urma urmei :!: dupa ce apare o familie totul se schimba :mrgreen:
credeti ca iceage dupa job sta cu nasul in geam cu orele ca sa numere fulgerele ? asta nu mai e pasiune :P

in principiu ai dreptate si e valabil pentru majoritatea oamenilor...dar eu zic ca poti sa impaci destul de bine familia cu pasiunile, chiar daca nu la fel ca in tinerete...altfel suna a resemnare...

Ultima oară modificat de Andrei87 pe Lun Mar 28, 2011 11:05 am, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Lun Mar 28, 2011 11:04 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

bine ... mai vb peste 10 ani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nu e nici un fel de resemnare, e o prostie sa zici asa ceva 8O

Sus

MesajScris: Lun Mar 28, 2011 11:14 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Dar atunci de ce tine? Maturizare? - cred ca suntem cu totii destul de maturi...
Lipsa timpului? - oricand poti face loc pentru pasiunea ta, daca o ai cu adevarat...
Cumva un soi de rusine fata de copii, sotie sau prieteni? (cred ca strict in cazul tau de asta e vorba, ceea ce mi se pare foarte trist)
Sau e cumva mentalitatea tipic romaneasca - hai sa ne ratam dupa ce ne-am facut o familie?

Si daca tot l-ai adus in discutie pe iceage - ai vazut ca el e dispus sa mearga la chase-uri, masoara stratul de zapada in 9 puncte :) etc...deci...

Sus

MesajScris: Lun Mar 28, 2011 11:39 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Dar atunci de ce tine? Maturizare? - cred ca suntem cu totii destul de maturi...

asa e, suntem ... sau macar pretindem :mrgreen:
Andrei87 scrie:
Lipsa timpului? - oricand poti face loc pentru pasiunea ta, daca o ai cu adevarat...

da, e o cauza timpul foarte strans, plus ca prioritatile sunt altele odata cu inaintarea in varsta...nu e cazul tau, adolescenta e o perioada de care aproape am si uitat :mrgreen:
Andrei87 scrie:
Cumva un soi de rusine fata de copii, sotie sau prieteni? (cred ca strict in cazul tau de asta e vorba, ceea ce mi se pare foarte trist)

asta e gresit, situatia fiind fix pe dos :!: nu fi trist :mrgreen:
Andrei87 scrie:
Sau e cumva mentalitatea tipic romaneasca - hai sa ne ratam dupa ce ne-am facut o familie?

din nou nu e cazul, vezi sa nu patesti tu chiar asa, ar fi trist si pacat de potentialul tau :mrgreen:
Andrei87 scrie:
Si daca tot l-ai adus in discutie pe iceage - ai vazut ca el e dispus sa mearga la chase-uri, masoara stratul de zapada in 9 puncte :) etc...deci...

da , am vazut ... astept relatari calde...iceage are alte conditii din mai multe pct de vedere (si sta la campie :mrgreen: ) ... masuratori sau fotografii facem toti, nu le afisam pe toate asta e alta poveste ... oricum bravo lui :D

Sus

MesajScris: Lun Mar 28, 2011 5:40 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Sunt prioritati in plus, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le ignori complet pe cele vechi...vorbesti de parca ai fi sacrificat ceva foarte important pentru familie. Banuiesc ca pentru tine forumul asta e ca o gura de oxigen, pentru ca doar aici poti sa mai vobesti despre meteo (in afara de job). Eu in schimb imi dedic timp si pe teren si lucrez mai mult decat tine (si nu intr-un scaun de birou)...intr-adevar devine o problema cand sotia nu te intelege, dar atunci inseamna ca ai facut alegerea gresita de la bun inceput, si aici nu ma refer la pasiune.. :D
Cat despre mine, stai linistit, am conceptii mult prea putin invechite ca sa patesc asa ceva. :roll: Daca o sa o iau pe ulei o sa-mi dau seama si o sa redresez treaba...admit ca asta e tendinta odata cu inaintarea in varsta.

Iceage intr-adevar e mai instarit si starea de bine iti da si o anumita siguranta, din mai multe puncte de vedere...dar fii sigur ca pentru banii aia trage mai mult decat noi toti...sau cel putin asa cred .:mrgreen: Si asta nu ar trebui decat sa ne motiveze sa ne exploatam potentialul la maxim, ca tot aduceai vorba.

P.S. la 24 de ani cred ca nu mai sunt adolescent, si oricum sunt mai matur si mai trecut prin viata decat majoritatea tinerilor de aceeasi varsta (apropo de tinerii de aceeasi varsta, ceea ce vad ma ingrozeste, dar asta-i deja alta poveste)

Sus

MesajScris: Mar Mar 29, 2011 6:45 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

de alegere gresita nici nu se poate vorbi, nu regret nimic pe plan personal :!:

Sus

MesajScris: Mar Mar 29, 2011 11:01 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

nu pot decat sa spun ca ma bucur pentru tine...

Sus

MesajScris: Mie Mar 30, 2011 10:18 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Inghet si la Cluj azi-dimineata, -0,1 grade la ANM si -1 la aeroport

Sus

MesajScris: Joi Mar 31, 2011 3:06 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

se incheie luna martie la cluj, o luna calduta si placuta ca aspect, cu mult soare, parca in dorinta de a recupera dupa o iarna cam inchisa la culoare :mrgreen:

Tmed = +4.8c (0.5c in plus fata de MMA 1961-1990)
(D1 = -1.3c ... D2 = +7.6c ... D3 = +7.8c)
Tmin = -10.9c / 8.03 + 9.03
Tmax = +19.6c / 13.03
Prec = 22.2mm (3mm in minus fata de MMA 1961-1990)
Zile cu inghet = 14
Zile cu precipitatii = 9 doar
Zile cu strat de zzz = 1-4 martie

doar prima saptamana a avut aspect de iarna, ulterior vremea fiind una caracteristica lunii aprilie mai degraba :!:

pentru viitor :?: :?: :?: inclin sa cred ca cel putin 3/4 din aprilie vremea va fi tot ca si acuma, adica 16-20c maximele, 3-5c minimele (vreun inghet doar cu totul accidental si foarte slab) si cam uscat...o vreme stagnanta adica :mrgreen:

Ultima oară modificat de doodoo pe Joi Mar 31, 2011 9:28 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 31, 2011 5:36 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Schimba-ti poza de la avatar cu una in care acel adapost meteorologic nu are zapada pe acoperis. :lol: Pentru ca presimt un aprilie linistit, poate cu cel mult 2 oraje ca cel de pe 27 martie, imi pastrez simplul soare, sau poate mai tarziu bag un mix de soare cu fulger.

Sus

MesajScris: Joi Mar 31, 2011 11:06 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

doodoo scrie:
se incheie luna martie la cluj, o luna calduta si placuta ca aspect, cu mult soare

prima decada a fost totusi relativ hibernala, cu 2 nopti geroase

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Mar 31, 2011 11:09 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Schimba-ti poza de la avatar cu una in care acel adapost meteorologic nu are zapada pe acoperis. :lol: Pentru ca presimt un aprilie linistit, poate cu cel mult 2 oraje ca cel de pe 27 martie, imi pastrez simplul soare, sau poate mai tarziu bag un mix de soare cu fulger.

cred ca vom avea macar 3-4 oraje in aprilie...poate 5...daca in martie am avut 2 :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 01, 2011 1:46 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Chiar maine seara e pe vine unul prin NV dupa cum s-a spus pe Antena 3.

Sus

MesajScris: Vin Apr 01, 2011 10:35 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Maine adica sambata? Atunci da, dar azi sanse par a fi doar in ungaria, in Ro ajung doar ploi slabe fara oraje pe la miezul noptii cred.

Sus

MesajScris: Vin Apr 01, 2011 10:48 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

slabe ploicelele de peste weekend oricum...putine areale vor avea noroc de cantitati cat de cat ok... :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 879  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]