forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 2:21 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Joi Sep 01, 2011 12:40 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

gogulica scrie:
doodoo scrie:
asa este din pacate...gogulica nu are deloc dreptate...
ma gandesc cu groaza ce va fi peste 15-20 de ani 8O

Fiecare generatie are procentul ei de "uscaturi". Si noi am avut uscaturile noastre si cei de acum au uscaturile lor si cred ca per total procentul este acelasi. Crezi ca daca s-ar fi dat bac-ul pe bune in 2004, rata de absolvire ar fi fost mai mare ca cea de anul acesta? Eu cred ca nu.

E vina parintilor ca nu le baga mintile in cap. Eu le-as scoate calculatorul din priza. N-au decat sa planga cat vor.

Sus

MesajScris: Joi Sep 01, 2011 1:29 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

erau alte vremuri acum 10 ani...
alti oameni...
alta mentalitate...
nu se intrevede oare o schimbare in bine :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 01, 2011 2:06 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Andrei87 scrie:
E vina parintilor ca nu le baga mintile in cap. Eu le-as scoate calculatorul din priza. N-au decat sa planga cat vor.

Sunt sigur ca parintii mai tineri de azi sunt muuult mai blanzi si mai permisivi decat cei trecuti prin comunism care sunt pe sistemul ori faci asa ori te gasesc dracii. :twisted:

Eu nu am avut PC pana in 2000 cand terminam a VIII-a si net pana in 2005 cand deja eram la facultate, si uite ca bine mi-a prins. :lol: Oricum copiii astia nu folosesc netul pentru a se documenta si a acumula oaresce cunostinte despre ceva ce ii pasioneaza cum fac eu, nu, doar imbecilitati mancatoare de timp de genul socializarilor de pe urma carora nu se aleg cu nimic sau nimic bun si atat, e trist. Daca la TV ti se baga pe gat ce vor unii pe net e la latitudinea ta sa STII CE SA ALEGI, ori o persoana care nu stie cu ce se mananca viata nu are cum sa stie asta. Beizadelele de azi isi scriu foarte mult pe net dar din pacate cand ii vad pe forumuri ce hal de gramatica si ortografie au imi vine sa vars. :evil:

Sincer va spun ca in liceu ai mei nu au vazut niciodata cum arata dirigu la fata. :lol: N-au fost la nici o sedinta cu parintii ca nu a fost nevoie, dar in clasele I-IV maica-mea vorbea non-stop cu invatatoarea si in gimnaziu destul de des cu diriga de atunci. Am facut lectiile impreuna cu unul din parinti (maica-mea cel mai des ca tata nu prea avea chef) pana in clasa a V-a, veneau acasa la ora 16 de la intreprinderea comunista si dupa ce mancau hai la teme. :)

Sus

MesajScris: Joi Sep 01, 2011 3:23 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Oricum un lucru e clar, cu cat gradul intelectual al parintilor e mai scazut, cu atat plozii au sanse sa devina pitipoance in BMW-uri/curatatoare de WC-uri/cocalari sapatori de santuri etc. Cat timp ii intretin parintii e bine, dar dupa aia vine baiul. Cei cu parinti bogati si prosti se exclud, ei o sa o duca bine si mai incolo.
Si da, Romania este o natie de PROSTI, cel putin 80% din populatie e PROASTA BATA. Cei care spun ca dam pe dinafara de inteligenta sunt chiar mai idioti ca ei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 01, 2011 4:39 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Virgil Iantu acum la revenirea pe sticla a versiunii RO a "Who wants to be a millionaire?"- Eu cred ca romanii sunt destepti si vrem sa demonstram asta". :D

Revine in discutie treaba ca oamenii cu cat e mai prosti cu atat mai multi plozi toarna. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Sep 01, 2011 7:24 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Da da, avem noi o inteligenta nativa...my ass.

Sus

MesajScris: Vin Sep 02, 2011 12:37 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Cea mai mare parte din vina o au parintii care s-au scolarizat prin anii 80-85 cand scoala era deja aproape varza fata de anii '70.Acei parinti au crescut dupa comunism cand nu se mai punea accent pe nimic,toata lumea vroia sa se imbogateasca peste noapte fara sa faca nimic.Cativa au reusit sa faca asta,si acum ne conduc din pacate.Iar noi toti suportam toate tampeniile unor minti delirante care n-au nici cea mai mica parte din notiunea de cultura generala,de cultura a bunului simt si de simtul patriotic.Cati dintre noi mai simt ca sunt romani si au fiori pe sira spinarii cand aud imnul Romaniei??In momentul cand vom resimti din nou ceva in suflet la auzul imnului tarii,si cand nu ne vom mai rusina de termenii " roman" sau "patriot",asa cum sunt mandrii americanii ca sunt americani,francezii ca sunt francezi,asa trebuie sa fim si noi mandri ca suntem romani.Atunci poate vom putea schimba cate ceva.Cand vom incepe sa facem niste lucruri in care noi sa contam mai putini si tara sa fie pe primul loc,atunci vom simti cu toti o schimbare in bine.E ca la fotbal.Cand joci pt bani,risti sa nu devii fotbalist si implicit sa n-ai niciun ban.Cand joci de placere,din iubire pt fotbal,devii fotbalist,si atunci vin si banii inevitabil.In momentul cand fiecare dintre noi vom face cate ceva,chiar si un lucru cat de mic si sa nu mai asteptam de la altii si nici ceva la schimb,cand vom da exemple chiar daca la inceput vom parea niste tampiti,insa sa stiti ca efectul de turma e valabil,si la rele,dar si la bune,atunci putem astepta o schimbare.Televiziunile in general,scoala in general,politica si tot ce se intampla in spatiul public e in numele raului,nimic nu e bine.Atunci efectul e cel pe care-l vedem.Cand la ora 17 o sa putem asculta pe pro tv o emisiune cu creatiile lui Enescu,pe Kanal D va fi o opera de-a lui Caragiale,pe TVR 1,o Enciclopedie reloaded,pe antena 1 vom afla la stiri ce volume de poezie au aparut in ultima saptamanii,iar pe Otv se va discuta viata lui Nicolae Iorga,atunci publicul va fi nevoit sa aleaga dintre variantele de mai sus.Si va alege,cu siguranta.Si ii va placea.Si se vor castiga bani si din asta,pt ca nu va mai fi alternativa.Atunci se vor schimba lucrurile.Pana atunci....asteptam degeaba,si problema cea mai mare e ca acesti tineri de acum,de 14-15 ani pana in 20 de ani,peste 10-12 ani vor avea copii.Lipsa lor de educatie e crunta.Vine logic intrebarea ce educatie vor primii copii lor??Gandurile sunt negre pt viitor....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2011 1:24 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mda, astia ar trebui sa aibe interzis la plozi, deci vanzarile de preverzative si anticonceptionare sa creasca exponential. :D

Sa te auda Dumnezeu Sorine caci vreau sa moara odata maneaua si barfa idioata de la TV. :evil:

Sus

MesajScris: Vin Sep 02, 2011 1:54 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

sorifin scrie:
Cea mai mare parte din vina o au parintii care s-au scolarizat prin anii 80-85 cand scoala era deja aproape varza fata de anii '70.Acei parinti au crescut dupa comunism cand nu se mai punea accent pe nimic,toata lumea vroia sa se imbogateasca peste noapte fara sa faca nimic.Cativa au reusit sa faca asta,si acum ne conduc din pacate.Iar noi toti suportam toate tampeniile unor minti delirante care n-au nici cea mai mica parte din notiunea de cultura generala,de cultura a bunului simt si de simtul patriotic.Cati dintre noi mai simt ca sunt romani si au fiori pe sira spinarii cand aud imnul Romaniei??In momentul cand vom resimti din nou ceva in suflet la auzul imnului tarii,si cand nu ne vom mai rusina de termenii " roman" sau "patriot",asa cum sunt mandrii americanii ca sunt americani,francezii ca sunt francezi,asa trebuie sa fim si noi mandri ca suntem romani.Atunci poate vom putea schimba cate ceva.Cand vom incepe sa facem niste lucruri in care noi sa contam mai putini si tara sa fie pe primul loc,atunci vom simti cu toti o schimbare in bine.E ca la fotbal.Cand joci pt bani,risti sa nu devii fotbalist si implicit sa n-ai niciun ban.Cand joci de placere,din iubire pt fotbal,devii fotbalist,si atunci vin si banii inevitabil.In momentul cand fiecare dintre noi vom face cate ceva,chiar si un lucru cat de mic si sa nu mai asteptam de la altii si nici ceva la schimb,cand vom da exemple chiar daca la inceput vom parea niste tampiti,insa sa stiti ca efectul de turma e valabil,si la rele,dar si la bune,atunci putem astepta o schimbare.Televiziunile in general,scoala in general,politica si tot ce se intampla in spatiul public e in numele raului,nimic nu e bine.Atunci efectul e cel pe care-l vedem.Cand la ora 17 o sa putem asculta pe pro tv o emisiune cu creatiile lui Enescu,pe Kanal D va fi o opera de-a lui Caragiale,pe TVR 1,o Enciclopedie reloaded,pe antena 1 vom afla la stiri ce volume de poezie au aparut in ultima saptamanii,iar pe Otv se va discuta viata lui Nicolae Iorga,atunci publicul va fi nevoit sa aleaga dintre variantele de mai sus.Si va alege,cu siguranta.Si ii va placea.Si se vor castiga bani si din asta,pt ca nu va mai fi alternativa.Atunci se vor schimba lucrurile.Pana atunci....asteptam degeaba,si problema cea mai mare e ca acesti tineri de acum,de 14-15 ani pana in 20 de ani,peste 10-12 ani vor avea copii.Lipsa lor de educatie e crunta.Vine logic intrebarea ce educatie vor primii copii lor??Gandurile sunt negre pt viitor....

Sorine, multe din cele insirate mai sus sunt utopice si puerile...sorry...iar alea cu G. Enescu, Eminescu sau altii chiar daca s-ar intampla, lumea ar stinge televizorul si ar aprinde calculatorul. Oho, si cate posturi de manele emit pe net...
BTW, ca sa reusesti in viata si sa fii OM nu trebuie neaparat sa asculti muzica clasica sau sa citesti nu stiu cate carti...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2011 3:02 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Si eu gasesc utopice chestiunile lui Sorin, dar as vrea sa intre orice numai sa dispara maneaua-prostul gust-incultura totala. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Sep 02, 2011 9:36 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

maneaua tiganeasca-prostul gust-incultura nu pot disparea decat daca sunt inlocuite cu altceva.Maneaua n-a aparut pe net.In Romania procentul populatiei care foloseste netul este penultimul din UE.Deocamdata majoritatea balivernelor,prostiilor si scandalurilor apar la tv,deci de acolo ar trebui inlaturate.Cati tineri intre 20-30 de ani asculta manele pe net,si cati asculta taraf,minele sau mai stiu eu ce posturi de gen.Iar ca sa reusesti in viata si sa fi om,raman la parerea ca ai mare nevoie de cultura,implicit sa fi citit carti sau sa fi mers la filarmonica.Sa nu crezi ca daca Basescu,Udrea,sau mai stiu eu ce alti parveniti din astia au ajuns peste noapte cine sunt,asta e calea.Nu,fara un minim de cultura nu ai cum sa conduci...decat prost,dupa cum vedem.Si i-ai pe marii romani,sau europeni,chiar si din concucatorii actuali de mari companii mondiale,si vezi putin ce fel de cultura au,si ce preferinta muzicale au.Si tocmai pt ca patriotismul a ajuns ceva pueril si rusinos,desconsiderat,se intampla multe lucruri la noi.Fa singur un experiment.Insulta un maghiar de tara lui si insulta un roman.Vei vedea ce reactii mult diferite au amandoi.De ce ungurii nu asculta manele,sau asculta intr-un procent total nesemnificativ,incadrat in marja de eroare?Si multi traiesc printre romanii care asculta manele.Poate pt ca au alt grad de cultura???Poate ca ne tot lamentam noi ca ei vor scoli separate,si nu ne place asta,dar poate nici lor nu le place incultura noastra si poate profesorii lor arata diferit de ai nostri.Si sa-ti spun ceva.Am avut profesori unguri,si chiar sunt diferiti.Dar poate lor nu li se pare pueril ca de ziua nationala sa cante toti imnul tarii si sa-si puna insemnele tarii in piept.Si nici americanilor nu li se pare,precum si cei 90% dintre francezi nu sunt puerili pt ca stiu Marseeza,in timp ce mai putin de jumatate din romani stiu imnul nostru,si poate am fost indulgent cu procentul.

Sus

MesajScris: Vin Sep 02, 2011 11:48 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

E democratie, fiecare alege ce vrea. Mi se rupe daca unii aleg Taraf TV, altii National Geographic, altii TVR Cultural si asa mai departe. Nu stiu de ce de strofoci atata, face rau la inima. :wink: Si oricum nu o sa se schimbe nimic.

P.S. da-i in gura ma-sii de unguri, ca m-au enervat cu toate paradele lor prin Cluj acum vreo 2 saptamani.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2011 1:31 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Foarte patrioti sunt si turcii, una din natiile de la care boratii nostri de tigani copiaza manelele, peste tot pe orice hotel, pe orice ponton si pe orice sky jet sau barca este steagul Turciei cu steaua si semiluna. In plus multe din canalele lor TV contin turk sau Turkyie in denumire.

Sus

MesajScris: Vin Sep 02, 2011 2:00 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Tocmai de asta ma strofoc,pt ca vreau sa se schimbe ceva.Cel putin macar stiu ca eu nu sunt de acord cu ce se intampla si incerc sa fac ceva pt a se schimba lucrurile.Macar am constiinta impacata ca fac ceva si nu astept sa faca altii pt mine,iar daca altii n-o fac,nu fac nici eu pt ca oricum nu se schimba nimic.Daca gandeau la fel si Cuza,Regele Carol I,Avram Iancu,Iuliu Maniu,I.C.Bratianu si multi altii,probabil nu sarbatoream azi niciun 1 Decembrie ca zi a unirii romanilor de pretutindeni.Atitudinea aceasta se vede foarte bine daca e sa comparam istoria.Ce-am reusit atunci si ce nu reusim acum.De 20 de ani nu reusim sa ne unim cu o "tara",a carei locuitori sunt in proportie de 80% romani si a carei limba oficiala este limba romana.Nici macar nu ne intereseaza asta,batandu-ne practic joc de ceea ce au reusit inaintasii nostri prin atatea jertfe,ba mai mult statul roman a pierdut controlul aproape ireparabil in 2 judete ale tarii,Harghita si Covasna,care se pregatesc sa-si lanseze propria moneda,paralela cu leul.Dupa epurarea etnica inceputa acum 20 de ani aproape definitivata,nu mai e decat un pas pana la declararea unilaterala a autonomiei,bineinteles cu sustinerea Ungariei,acelasi membru NATO si UE la fel ca noi.Sa vedem atunci ce va fi.Sa ne fie rusine,pt ca e posibil ca a 2-a oara istoria sa nu ne mai fie atat de zambitoare ca acum 90 de ani.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Vin Sep 02, 2011 2:02 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Neaceasca85 scrie:
Foarte patrioti sunt si turcii, una din natiile de la care boratii nostri de tigani copiaza manelele, peste tot pe orice hotel, pe orice ponton si pe orice sky jet sau barca este steagul Turciei cu steaua si semiluna. In plus multe din canalele lor TV contin turk sau Turkyie in denumire.

Toti sunt patrioti,exemplele pot veni din orice tara,numai la noi e o rusine sa te declari patriot si sa te manifesti ca atare....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]