forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Sâm Mai 02, 2026 10:06 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 879  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in CLUJ
MesajScris: Joi Sep 08, 2011 3:56 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

sorifin scrie:
Care mi-ati putea spune cum se prezinta drumul de la Cluj spre Maguri-Racatau, Lacul Fantanele si apoi daca se poate trece spre Campeni sau Stana de Vale...nu cu atv-ul bineinteles...:D

Am fost odata cu bicicleta pe acolo, cam prost drumul, am ajuns pana cu 3-4 km inainte de Muguri-Racatau si pe masura ce ma apropiam drumul era tot mai prost...dar vezi...eu am fost acum doi ani...poate s-or mai facut ceva lucrari de atunci. :)

Sus

MesajScris: Joi Sep 08, 2011 4:06 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

doodoo scrie:
rafale bune intr-adevar :)
jim reed ? o fi ceva fotograf de nunti ? nu sunt in tema...sorry...
nu am spus ca poza ta e naspa, omule...doar ca trebe sa vad si eu cu ochii mei acea nuanta de lumina albastra...e interesanta oricum...
si ti-am mai spus ca am un cui contra celor care modifica culorile naturale...aia nu mai e realitatea surprinsa pe camera, e doar un joc al autorului in photoshop etc...neinteresant pt mine...
de fapt fotografia reprezinta un stop cadru al unei clipe din viata, atat...de aia nu inteleg trucajele astea de multe ori foarte ieftine (astea merg pt coperti de fhm, playboy etc...)

Nu am modificat nimic la poza, omule. :) Asa a iesit ea din camera. Oi merge sa trag si cateva RAW pe acolo. Nici eu nu sunt adeptul procesarii decat daca e cu adevarat cazul. De ex. am prins o bufnita capturand un soricel, dar lumina e proasta; atunci momentul respectiv ar merita niste post-procesare pentru a scoate in evidenta scena, pentru ca ar fi un moment rarisim si ar fi pacat sa arunc poza la gunoi.

P.S. te astept si cu pozele tale, sa vedem naturaletea. :) Ai o camera destul de capabila, hai sa vedem.

P.P.S. da, fotograf de nunti, dar si de botezuri :wink:

Sus

MesajScris: Joi Sep 08, 2011 4:39 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ah cand vad ca sunt 31 de grade in tara imi vine sa-mi smulg parul. :x Aici sunt 18 grade, bate vantul tare si se mai si apropie o banda de burnita dinspre NV...
Pe Vladeasa sunt doar 4 grade acum, curand incepe lapovita acolo...

Sus

MesajScris: Joi Sep 08, 2011 7:23 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

O rafala de 54 km/h la aeroport, cam asta e maximul. Maine pe la 40-50 km/h vor fi rafalele, apoi se va potoli vantul.

Sus

MesajScris: Joi Sep 08, 2011 7:27 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Noroc cu Katia care va arunca un val de aer tropical peste Romania, cu temperaturi la 850 hPa de 15-20 de grade, la sol 25-30 de grade. Chiar as mai vrea inca cateva zile de vara.

Sus

MesajScris: Joi Sep 08, 2011 7:57 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Eu sper sa se instaleze odata toamna. Si asa suntem la vreo 3 grade peste medie in primele 8 zile de septembrie.

Sus

MesajScris: Joi Sep 08, 2011 8:40 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Maine ma duc la Zalau in cautarea Moigradului-Porolissum, un nume cu care ne identificam perfect ca natiune, latino-slav, cateodata mai slavi, cateodata mai latini....Apoi seara, cred ca voi fi in Cluj, poate iesiti careva la o bere, suc, orice, lansez o invitatie, apoi sambata dis-de-dimineata, voi lua drumul Apusenilor, pe la pesteri, Avram Iancu..etc.Sper sa fie drumul cat de cat ok, cu drumuri proaste sunt obisnuit, chiar foarte proaste, cap de afis sta drumul pana la Retitis-Calimani.Am supus atunci masina unui adevarat calvar....

Sus

MesajScris: Joi Sep 08, 2011 8:44 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Sorine eu sunt disponibil dupa 6-7 seara...vorbim pe mess daca vrei.

Sus

MesajScris: Joi Sep 08, 2011 9:16 pm 
sorifin scrie:
Maine ma duc la Zalau in cautarea Moigradului-Porolissum, un nume cu care ne identificam perfect ca natiune, latino-slav, cateodata mai slavi, cateodata mai latini....Apoi seara, cred ca voi fi in Cluj, poate iesiti careva la o bere, suc, orice, lansez o invitatie, apoi sambata dis-de-dimineata, voi lua drumul Apusenilor, pe la pesteri, Avram Iancu..etc.Sper sa fie drumul cat de cat ok, cu drumuri proaste sunt obisnuit, chiar foarte proaste, cap de afis sta drumul pana la Retitis-Calimani.Am supus atunci masina unui adevarat calvar....

Daca tot ai planuri de Apuseni poate faci o escala si la Oradea, la un strand termal, nu ti-ar surade ideea ?!
Daca da, my phone nr is: 0745 203095, give a call, daca ai vreo inspiratie in acest sens !

Sus

MesajScris: Joi Sep 08, 2011 10:27 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Nu stiu daca ajung si pe la Oradea, si asa o zi pt Apuseni e putin, norocul e ca nu e prima zi.Am mai multe la activ prin zona, e una din preferatele mele.Insa am notat si cu proxima ocazie prin Oradea voi da un semn...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 09, 2011 1:23 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Da-o incolo de toamna idioata, sa vina cat mai tarziu posibil, yes, deci inca o gura de vara. Depresiva vremea din CJ, deh Andrei, tu ti-ai ales Ardealul unde toamna vine mai devreme si vara mai tarziu, eu sunt multumit ca sunt in sud in cea mai tropicala cu putinta zona a Romaniei, la CJ e polul Nord sau Suedia-Norvegia. :)

Aoleu Eugene cata dezinvoltura sa iti faci public numarul de mobil. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Vin Sep 09, 2011 8:00 am 
Neaceasca85 scrie:
Aoleu Eugene cata dezinvoltura sa iti faci public numarul de mobil. :lol:

Ce alta modalitate exista sa intram in contact daca Sorifin e in excursie si probabil nu isi ia laptopul sa-l care prin munti iar eu sunt adeptul messengerului doar ocazional ?!
Oricum nr de telefon nu este un secret si daca pot fi de folos cuiva cu ceva, un sfat sau o informatie, il ofer cu placere.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 09, 2011 2:16 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Puteai sa dai numarul de telefon prin PM-mesaj personal/privat, dar probabil ca tu nu ai folosit asa ceva si nu stii cum se manevreaza, cred ca e la fel ca deschiderea de topicuri de la inceput.

Nu esti singurul, pe SP dj lampa care posteaza pe multe arii are numerele de telefon la semnatura pentru cine are obiecte vintage sa nu le arunce ci sa i le dea lui.

Sus

MesajScris: Vin Sep 09, 2011 9:50 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

N-am mai vazut de foaaaarte mult timp nori cirrus miscandu-se atat de repede. Azi dimineata, purtati de curentul jet, cred ca aveau si 200 km/h. Mai repede i-am vazut miscandu-se doar in Constanta intr-o zi plina de furtuni severe prin 2000 (nicovala norilor Cb); ireal cat de repede puteau sa se deplaseze atunci, greu de descris in cuvinte. Cam asa de repede se deplasa nicovala, aflata pe la 10.000m: http://www.youtube.com/watch?v=1Tqn8y9FsqA .Stiu, incredibil dar adevarat. Venea de pe mare. Pacat ca nu-mi aduc aminte ziua. Parca prin august '98/'99.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 10, 2011 12:57 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Userul cel sprinten spunea ca pe 5 august 2006 in Bucuresti inainte de sosirea furtunii erau cirrusi ce se deplasau foarte repede.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 879  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]