forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Dum Mai 03, 2026 4:29 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 879  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 19, 2011 10:59 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu tricou non-stop acum la 20, la peste 22 la mine merge de piele goala baga-n oala. :lol: Fratele si cumnata la nou nascut au tinut numai 25-26, l-au fiert. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in CLUJ
MesajScris: Mar Dec 20, 2011 12:42 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

doodoo scrie:
da ... subscriu ca 24,5 e cuptor si e nesanatos...umezeala cat ai ?
la mine am trecut de la 20 la 22 in ultima luna, fortat fiind de aparitia mostenitoarei tronului...evident ca stau in tricou nonstop...:)

andrei, astept poze cu termometrul ala al tau !!!

e foarte simpatic sa stii...e adevarat, carcasa din plastic, da impresia de jucarie si cu siguranta nu e waterproof sau shockproof, dar masoara bine temperatura cel putin din cate imi pot da seama...
o sa pun si poze...

nu stiu cat am umezeala, dar stau in pulover si pantaloni lungi de trening...acum am 24,7, si la mine tot timpul geamul sta intredeschis :)

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 12:51 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Pana acum pe decembrie 15 mm, nici vorba sa se atinga media lunara de 33 mm. Spre comparatie Oradea 77 mm, Baia Mare 157 mm 8O etc...

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 1:24 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Acum sunt -3 grade la aeroport, -1,3 la Aspar si -1 la ANM.
La mine la fereastra 1,0 grade, dupa ce in urma cu 20 min am avut 0,6. O sa cobor pana afara pe camp sa vad daca e mai scazuta temperatura cu 1-2 grade.
P.S. stau la etajul 3, probabil conteaza si asta.

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 4:15 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

La 01:30 am masurat temperatura in afara cartierului si am avut asa: -1,4 grade la 1m inaltime (trepied), -1,2 grade la 2 m si -1,9 grade la nivelul solului. Interesant ca imediat cum a dat o pala de vant temperatura a si crescut la +1 grad.
La aceeasi ora ANM avea -1,0 grade, Aspar -1,3 grade iar aeroportul -2 grade, deci cam uniformitate termica.

M-am inselat un pic in legatura cu rapiditatea raspunsului termometrului, nu e chiar asa rau, cam intr-un minut se apropie la 1 grad de temperatura reala si la maxim 2-3 minute afiseaza temperatura reala (trebuie sa munceasca un pic pentru fiecare zecime de grad). Deci in maxim 5 minute se acomodeaza, sa zicem, de la 20 de grade la temperatura reala de afara de -5,3 grade (exemplu).

La mine la geam am +1,1 grade, macar stiu orientativ ca temperatura reala e cu 2 grade mai scazuta, asta noaptea.

Ultima oară modificat de Andrei87 pe Mar Dec 20, 2011 4:35 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 20, 2011 4:31 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Daca la clocitoarea aia de 24,7 stai in pulover si pantalon lung e culmea, esti una din cele mai friguroase persoane din tara, credeam ca stai si tu in tricou+short cum sunt eu tot anul in casa.

De ce tii geamul "crapat", sa auzi ce se intampla afara? Eu aud prin cel de la baie plus ca acum tabla metalica Lindab de la acoperis e mult mai faina la ploaie decat tigla, se aude bine.

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 4:40 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu, ca sa fie aer curat tot timpul. Uite chiar vreau sa-l inchid in noaptea asta, sa vad cu ce temperatura ma trezesc dimineata. :)

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 5:55 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

1 ora de geam inchis = 26,8 grade in camera :)
2 ore de geam inchis = 27,5 :lol:

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 7:41 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

wtf !!!!!!!!

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 9:49 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Incredibil.La mine iarna nu trece de 19.0 grade.Acolo e setat termostatul.Si stau in tricou lejer.Am fost la niste prieteni tot asa care aveau copil de 2 luni si aveau 23 de grade in camera.Dupa 20 de minute am inceput sa transpir, fiind cu un tricou si o bluza peste.Nici vara in cele mai mari calduri nu am 27 de grade in camera.Cred ca as turba.Daca trece de 22 de grade in camera la revedere somn...

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 10:33 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Iti dai seama ca dupa ce a ajuns la 27,5 nici eu n-am mai suportat. :lol: Am deschis geamul mai larg si azi dimineata m-am trezit cu 19,5, dar era frig deja.

On-topic: fulguieste cu fulgi mari acum, e prima data iarna asta cand vad asa ceva.

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 12:07 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Acum m-am uitat si pe certificatul de conformitate al termometrului, acesta a fost testat la temperatura de 50,003 grade iar el a masurat 49,7 grade, deci o toleranta foarte buna de -0,3 grade, avand in vedere ca pe specificatii scrie +/- 1 grad.

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 1:19 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

http://futronix-hk.com/vt31.html
de azi am in testare acest tip de termometru... sa vedem ce poate...pret undeva putin sub 50lei...
@andrei - de asta iti spuneam atunci sa te uiti la magazin...asta e sau ai vazut o chinezarie atunci ? asta e facut in hong kong :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 20, 2011 1:54 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Interesant este ca sorifin e la fel de calduros ca mine desi este slab (cel putin in poza). Mai stiu un tip slab de la bloc la care AC-ul merge non-stop vara. Si pe Softpedia un caz unic de fumator calduros desi de obicei tragatorii de tigarete se kk pe ei de frig la 20 de grade, a zis ca daca se lasa de fumat poate sta nud la Polul Nord. :lol:

26-28 de grade am in camera doar vara la canicula, si prefer 20 pentru adormire, in Antalya ai mei vroiau 25 noaptea, e nasol ca odata cu varsta devin tot mai frigurosi si sunt socati de cum stau eu in tricou iarna.

Sus

MesajScris: Mar Dec 20, 2011 1:56 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Si al meu e facut in China, dar compania e bazata in Statele Unite.
Hmm, parca nu avea tija asa lunga ala, si modelul pe care mi l-a aratat era undeva la 120 de lei, evident, mi-a spus ca cele cu tija se folosesc doar pentru sondarea alimentelor. :lol:
Acuma cand ma gandesc sunt foarte multumit de alegere, nu m-as fi vazut cu spada aia in vecii vecilor...termometrul meu chiar daca pare scump, isi merita banii...
Mi-am dat seama ca e ceva de calitate dupa cutia in care a venit...alea din magazinul ala erau toate in tzipla cu carton.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 879  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]