Eu unul nu m-am suparat si nici nu cred ca avem de ce.Ideea din punctul meu de vedere e urmatoarea.N-am spus-o atunci cand a fost cu Andrei aceeasi situatie.O spun acum.Puteti sa fiti siguri 100% si nu doar voi 2, ci si restu, ca lumea se uita la poze, la filmari.Eu cel putin le-am urmarit pe toate, si pe ale tale, si pe-ale lui Andrei etc.Uneori sunt imagini sau filme la care nu ma pot abtine sa nu comentez ceva, la altele pur si simplu nu gasesc ceva de comentat.Mie mi se pare absurd sa postez 2-3 cuvinte de genul: exceptional, fantastic etc, mai ales daca au mai fost si altii care au spus acelasi lucru.Si eu postez numeroase poze, Catalyn la fel, uneori sunt comentate alteori nu.Dar nu ma supar...nu stiu Catalyn, dar cred ca nici el.Insa sunt sigur ca v-ati uitat peste ele, chiar daca n-ati lasat un bravo sau interesant sau mai stiu eu ce.Ai vazut si acum la acest viscol, din contra, m-am enervat putin pt ca avem atatia colegi din Bucuresti si nimeni n-a venit cu o poza pana de curand, vimp de la Bacau la fel

.Nici cei din Timisoara nu s-au grabit sa ne arate cum sunt la ei acei 37cm vazuti dupa multi ani.Am spus toate acestea, inca o data, pt a nu mai fi indoaia ca nu se uita lumea la ce postam si ca nu sunt apreciate toate acestea.Eu urmaresc cu atentie tot ce se posteaza, doar ca nu intotdeauna gasesc ceva de comentat.Dar nu doar voi, si restul, fiti siguri ca eu cel putin apreciez munca tuturor, sunt aproape sigur ca si invers e valabil.Si cum spunea cineva, nu suntem atat de multi incat sa ne permitem sa ne ingnoram.
P.S. Sper ca nu supara pe cineva daca mai si salvez unele poze pt mine

.Si de aici am salvate cateva de exceptie, in special cu faleza din dreptul cazinoului.Mentionez ca nu ma folosesc de ele in niciun fel, doar sa le am pt mine in cate un folder.Catalyn stie....