@ Neaceasca.Tv-ul ala e un Ryder,un crt mai no name asa care il tin la mine in camera,e mai mult tv ul poporului ca maicamea e cu DD(n-am ce sa ii fac)

In sufragerie am un LG lcd de 32 inch de il folosesc frecvent si pe post de monitor
Si acu daca tot a povestit si Sorin va povestesc si eu.
iulie 2010.Impreuna cu tata si cu 2 prieteni,drumetie in Parang la Lacul Cilcescu.Toate bune si frumoase,am plecat dimineata pe cer varibil din Boombesti,un cer care nu prevestea nimic decat calm atmosferic.Ajunsi in Ranca in jur de ora 10:00 soare,dar aparitia primilor nori de tip cumulus congestus.Ne-am vazut de drum,dar spre amiaza tot mergand pe traseu au inceput sa apara incet incet nori cnb de convectiee termica.In jurul orei 13:00 primul tunet in zona Obarsia Lotrului,eram undeva pe la 2000m altitidine.N-am prea dat importanta,erau norii departe.In jurul orei 13:50 la un popas studiem mai amanuntit cerul caci deja la NE in departare chiar se generase o furtuna demna de a ne da griji.Tunetele incepeau a fi tot mai frecvente,dar chestia care ne-a indus in eroare a fost faptul ca vantul batea contra furtunii.Ei au zis ca nu e problema,dar eu parca eram din ce in ce mai ingrijorat(chestia se mai intampla uneori in Boombesti,dupa care vantul se schimba brusc dinspre furtuna si urmeaza extended edition).In zona varfului Mohoru(2337m) se intampla exact ce ma asteptam,schimbare brusca a vantului iar ceea ce a urmat peste 10 minute am denumito"apocalipsa atmosferica"".Ploaie torentiala cu grindina,fulgere puternice,tunete asurzitoare de rasunau vaile glaciare,vizibilitate extrem de redusa(practic eram in nori),frig datorita altitudinii si ploii intense.Nici nu va pot exprima starea in care eram toti,pentru prima data in viata ne-a fost frica ca o sa murim,eram prea expusi acolo pe creasta traznetelor.30 minute au trecut ca 3 ani parca,dar din fericire,am scapat si de hipotermie si de traznete(nu ca o dau pe religiosul,dar Cineva de sus ne-a iubit

Tin sa va spun ca nu se compara dupa parerea mea niciun traznet care l-ati trait in orase cu cele de la altitudinea aia,deci pur si simplu horror(mai ales ca nu ai unde sa te adapostesti)

Si cu toate astea,tot sunt pasionat in continuare

Nu va doresc niciodata ca intr-o expeditie de genu sa treceti prin asa ceva.Si nu faceti ca noi,montati cortul daca nu sunteti langa vreun refugiu in momentul in care simtiti ca vine furtuna.This could make the difference between life and death