Neaceasca85 scrie:
N-are dar primeste un jeton fara a marca banul pe el. E cu jetoane metalice carora clientii le spun fise, "vreau si eu o fisa".

Insa din partea firmei cu cafeaua 1 data pe zi cand vine baiatul ce incaseaza banii si scoate jetoanele din dozator, el are o cheie cu care descuie dozatorul si ofera cate 1 pahar gratis fiecarei vanzatoare/patron/prieteni de cartier, sub pretextul ca sunt teste.

Imi convin automatele astea, eu fiind cafegiu notoriu si consumand cam orice contine cafeina

. Aveam si la liceu asa ceva. Tin minte ca a venit un prof care nu prea le avea cu aparatura, a bagat 50 de bani, a astept sa vada cum reactioneaza masinaria, a vazut ca nu se intampla nimic si a plecat. Cateva zile mai tarziu se prinsese ca trebuie sa si apese pe butonul cu ce cafea vrea. Nu stiu daca si-a facut curaj sa intrebe pe cineva sau a spionat cand is luau copiii cafea

.
Cand eram in a 5-a a mai fost o tentativa de automat de cafea (ne luam ciocolata calda - sooooo hardcore

) dar l-au scos cand au facut cativa concurs cine poate bea mai multa cafea si s-a lasat cu vizite la spital.
P.S. Scuze de off-topic