forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Lun Mai 25, 2026 9:44 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 265 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Muzica de ... sezon
MesajScris: Mie Mai 09, 2012 7:24 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Nice mix! :P
Piesele se gasesc pe site sau trebuie urcate si facut playlistul?

Sus

MesajScris: Mie Mai 09, 2012 10:34 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Multam. :P Nu, eu am scris playlistul, dupa ce am urcat mixul.
Daca iti place vreuna anume ti-o trimit pe mail.

Sus

MesajScris: Mie Mai 09, 2012 11:49 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

fain, am ascultat si eu vreo 20 de minute, dar deja ma lua somnul :)
poate nu e o muzica pt dimineata, dar cu siguranta inainte de culcare merge ca unsa...

Sus

MesajScris: Mie Mai 09, 2012 12:10 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Andrei87 scrie:
Multam. :P Nu, eu am scris playlistul, dupa ce am urcat mixul.
Daca iti place vreuna anume ti-o trimit pe mail.

Am luat de pe net cateva. :) Mai pe seara urc si eu un trance.
Doodoo, pt somn alea ambientale sunt perfecte. Astea sunt mai ceva ca energizantele, n-ai cum sa adormi. Prima data trebuie inteles, apoi o sa-ti placa acest gen.

Sus

MesajScris: Mie Mai 09, 2012 3:02 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

probabil ca nu rezonez, dar nu ma deranja in nici un caz...
drept e ca nici nu eram atent in totalitate, dar pe bune ca mai era un pic si venea mos ene...:)

Sus

MesajScris: Joi Mai 10, 2012 2:39 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Genul respectiv nu poate fi neaparat considerat de club, cu exceptia a 2-3 piese, ci mai degraba de relaxare (pe plaja, eventual) sau de ascultat intr-un club select (in Cluj nu exista asa ceva).
Deci poate ca efectul asupra ta a fost cel scontat. :mrgreen:

@steaua: sunt curios sa-l aud si pe al tau, mi-a placut si mie mai demult trance sau progressive trance (cand era febra cu Inpetto si Deadmau5), dar acum am imbatranit si am dat-o pe chestii mai domoale. :)

P.S. "pay attention or not, it will catch you anyway" :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 10, 2012 3:33 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Constat ca pe SP sunt 2 tabere care sunt la fel de impotriva muzicii comerciale:
1. Cei cu undergroundul in special house underground/trance si altele, care sunt cei mai multi si sunt nostalgici dupa RADIO DEEA.

2. Cei cu oldies-urile vechi si triste/plangacioase in special love-songs care personal imi displac profund-nici la vremea lor nu le sufeream, iar aici un stress permanent e din 5 august 2010 un tip de 22 de ani din Iasi, meseria lui e sa arunce cu noroi in muzica de azi si sa tot spuna ca din 2005 incoace nu se mai face muzica buna nici la noi nici international, altii mai zic ca din 2008 s-a stricat rau treaba (de cand David DJ cu Sexy Thing a marcat startul popcorn dance-ului considerat si house manelistic fiind urmat de Inna si Play & Win, producatorii ei), tipul din Iasi ii tot da ca numai ce difuzeaza Magic FM si altele de genul sunt muzica, cine asculta altceva e ori afon ori nu are cultura muzicala, altii i-au zis ca el nu vrea muzica mai ales ca nu-i place bass-ul ci vrea doar poezie.

Altcineva zicea ca din 1999 a inceput sa se strice muzica, pai de atunci a inceput sa-mi placa mie, pana atunci daca erau 1-2 melodii care sa-mi placa, acum e exact invers. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Mai 10, 2012 10:28 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:

1. Cei cu undergroundul in special house underground/trance si altele, care sunt cei mai multi si sunt nostalgici dupa RADIO DEEA.

Radio Deea a fost o chestie originala pt Romania la vremea aia, chiar daca si acolo bagau piesele tale preferate in heavy rotation pana te plictiseai de ele.
In 2007 ascultam Radio Deea la greu. :)

Neaceasca85 scrie:
altii mai zic ca din 2008 s-a stricat rau treaba (de cand David DJ cu Sexy Thing a marcat startul popcorn dance-ului considerat si house manelistic fiind urmat de Inna si Play & Win, producatorii ei)

Asta asa este, zic si eu acelasi lucru. De atunci numai intr-o zdranganeala continua o tine muzica.
Sunt si cateva piese "popcorn comercial" care mi-au placut, Vika Jigulina - Stereo Love, Andreea Balan - Trippin, Andreea Banica - Love in Brasil, si or mai fi vreo 2-3

Sus

MesajScris: Joi Mai 10, 2012 11:47 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Putina muzica din ziua de azi mai transmite ceva prin versuri,in rest numai basi si alte zdranganeli facute pe computer.Prea comerciala si prea superficiala,exceptand cateva piese cu adevarat bune.Ascult de toate,nu sunt omul ala care daca se duce intr-un club,daca e vreo nu stiu ce gen,gata,sa plec ca nu imi convine,sau daca ma duc la cineva acasa si baga hard rock(da de ala aiurea kitch sa ii zic asa) sa incep sa comentez,dau asa niste exemple.Pana prin 2004, 2005 ascultam cam mult manele,acuma nici nu mai stiu nici ce piese au iesit,cu bani,vile si piscine sau mai stiu eu ce :lol: Ascult chiar si muzica populara si pentru multi e ceva de caterinca,desi nu inteleg de ce.La o adica de la populara pot sa trec la Mafia,no problem :lol: Fiecare cu preferintele,ca si la femei :)

Sus

MesajScris: Joi Mai 10, 2012 12:22 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

domle, da macar sa cante in romana...

Sus

MesajScris: Joi Mai 10, 2012 4:27 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Doua mixuri vocal trance:
http://www.mixcloud.com/steaua_music/trance-nation-mix/
http://www.mixcloud.com/steaua_music/br ... -mix-2012/

Neaceasca85 scrie:
Constat ca pe SP sunt 2 tabere care sunt la fel de impotriva muzicii comerciale:

2. Cei cu oldies-urile vechi si triste/plangacioase in special love-songs care personal imi displac profund-nici la vremea lor nu le sufeream, iar aici un stress permanent e din 5 august 2010 un tip de 22 de ani din Iasi, meseria lui e sa arunce cu noroi in muzica de azi si sa tot spuna ca din 2005 incoace nu se mai face muzica buna nici la noi nici international, altii mai zic ca din 2008 s-a stricat rau treaba (de cand David DJ cu Sexy Thing a marcat startul popcorn dance-ului considerat si house manelistic fiind urmat de Inna si Play & Win, producatorii ei), tipul din Iasi ii tot da ca numai ce difuzeaza Magic FM si altele de genul sunt muzica, cine asculta altceva e ori afon ori nu are cultura muzicala, altii i-au zis ca el nu vrea muzica mai ales ca nu-i place bass-ul ci vrea doar poezie.

Altcineva zicea ca din 1999 a inceput sa se strice muzica, pai de atunci a inceput sa-mi placa mie, pana atunci daca erau 1-2 melodii care sa-mi placa, acum e exact invers. :lol:

In cazul meu oldies cu trance se impaca foarte bine. :)

Sus

MesajScris: Joi Mai 10, 2012 11:46 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

In Breathtaking trance 2012 am gasit niste piese super. :) Totusi trecerile mi se par prea brutale, nu ai lasat piesele mai mult sa curga si nu ai respectat regula masurilor ("bars"). De asemenea masterizarea e cam slabuta.
Sper ca nu te-ai suparat pentru critica. :)

Sus

MesajScris: Vin Mai 11, 2012 12:31 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

In niciun caz. :) N-am fost atent la detalii. Piesele le-am luat mai mult aleatoriu, dar sa fie pe aceeasi lungime de unda, le-am intercalat, am bagat un fade in/fade out, operatii ce au durat sub 30 de minute. S-a pierdut si din calitatea pieselor. Astea le-am facut cu SoundEditPro, cu care imi editam melodiile pt telefonul mobil. Sunt primele mele mixuri. :) Am 10 GB de trance, imi scot de pe net in general piesa cu piesa sau mixuri de Armin van Buuren, Tiesto sau ATB, eu doar ma bucur de muzica lor, n-am rabdare sa mixez, dar am zis sa incerc sa vad ce iese. Dar melodiile cum ti se par?

Sus

MesajScris: Vin Mai 11, 2012 1:04 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eu folosesc Traktor, recomand. :) Daca ziceai ca sunt primele mixuri nu eram asa critic. :)
Mixul meu de o ora a durat, evident, o ora, partea proasta e ca il inregistreaza in .wav si trebuie sa-l convertesti in mp3 daca nu vrei sa-ti ocupe mult spatiu (originalul wav avea 700 mb, mp3 convertit la 192 kbs doar vreo 80 mb). Partea buna e ca output-ul audio din Traktor are o calitate remarcabila.
Cam asa arata interfata: http://www.pablomartin.com/wp-content/u ... r33_01.jpg
Un drum de 13 ore pana la Constanta e mult mai usor cu asa ceva in urechi. :)

M-am apucat in 2007, mi-a luat un an ca sa-l invat, si acum il stapanesc la perfectie. :) (am incercat si Virtual Dj, dar e naaaspa)

P.S. bineinteles ca pe lista mea de achizitii, dupa obiective si accesorii pt aparatul foto, e asa ceva: http://www.djsuperstore.ro/product--pio ... -4298.html

Sus

MesajScris: Vin Mai 11, 2012 1:12 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

steaua scrie:
Dar melodiile cum ti se par?

Imi plac "Redemption" si "Leave this world behind", sunt pe sufletul meu, chiar daca tot le-as fi scazut bpm-ul cu 3-4 unitati. :) "Free to go" e faina, desi vocea Nadiei nu e exploatata la maxim. "Transparent" e draguta.
Aici conteaza si ordinea pieselor in mix, mixul trebuie sa spuna o anumita "poveste".

De la mine care ti-au placut?

P.S. http://www.mixcloud.com/andreiwindstorm/ ...pentru upload-uri viitoare :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 265 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]