forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Lun Mai 25, 2026 7:41 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 60 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Orasele tarii
MesajScris: Mar Mar 27, 2012 11:18 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

10 poze se taxeaza cu o bere dar de care?blonda?sau o bere si o blonda? :twisted:

Sus

MesajScris: Vin Apr 06, 2012 8:14 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Imagine

Punctul de intrare in Defileul Jiului al celebrului tronson de cale ferata Bumbesti-Livezeni.In imagine primul viaduct,viaduct ce traverseaza atat drumul european E79 cat si Jiul,apoi se intra in primul dintre cele 43 de tuneluri.Pacat ca infrastructura sufera de subfinantare cronica si sunt multe restrictii,bataie de joc mai ales ca e magistrala feroviara.E tipic romanesc.Imi pare rau pentru calitatea pozei,e mai veche un pic,facuta cu zoom si cu o surubelnita de telefon :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Apr 06, 2012 9:49 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

O sa micsorez la 800x600 de acum incolo pozele pentru ca are dreptate catalin,sunt prea mari;asta e ultima poza huuugeee :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 07, 2012 2:16 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pe monitorul meu 4:3 trebuie sa plimb un cursor sa vad poza ta care este 21:9 sau ceva. Surubelnita de telefon, imi place cum se scrie in comentarii pe You Tube la filmuletele realizate cu telefoane vechi Ai filmat cu: talpa de la pantof, pixul, masina de spalat, adidasul, rasnitza de cafea si acum cu surubelnita.

Sus

Subiectul mesajului: MESAJ MUTAT DE LA STAREA VREMII SLATINA
MesajScris: Mar Mai 29, 2012 3:21 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pentru Andrei:

Ete nah, te-ai ajuns ardielean, esti ca fratele meu care zice ca dincolo de munti spre sud sunt oameni handicapati, eu cred ca toata Romania e la fel cu mici influente, unguresti si nemtesti in Ardeal, turcesti (de aici bijnitza sau negocierea, tot un fel de tiganie :lol: ) in sud. Orasul arata a comunist cosmetizat ca doar Ceausescu a influentat peste tot, totusi n-avem prea multe blocuri monstruoase de 10 etaje cum sunt in Bucuresti, sunt ori turn ori cu 2 scari, mai multe sunt cele de 4 etaje. Eu merg pe ce zice si Badea ca oriunde gasesti si oameni de cacat si oameni buni, iar daca stau sa ma gandesc e o comuna plina de tzigani chiar in judetul Mures. :twisted:

Valcov a castigat de 2 ori alegerile cu PD; PD-L, acum s-a mutat la USL unde era Paul Stanescu seful Consiliului Judetean si pentru ca PSD-istii lui Ponta i-au promis investitii mari la Slatina printre care si autostrada Sudului sa treaca pe aici, daca a fost fraierit sau nu ramane de vazut, PDL-istii clar l-au mintit pe fatza si nu i-au dat un ban, dar la Cluj de unde e Boc au pompat bani cu tona.

Totusi am impresia ca tziganii sunt mai multi in oraselele non resedinte de judetz, in Olt Caracalul si Draganestiul rulz. S-ar putea ca si Boombestiul sa fie colorat. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Mai 29, 2012 6:13 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Oamenii sunt la fel de cacat peste tot, ce vroiam eu sa zic e ca in Ardeal nu e tiganie asa mare si in centrul oraselor, ciorile sunt exilate la periferie. Sau au "bun-simt" sa-si construiasca palatele doar acolo. :lol: Apropo, daca treci pe aici trebuie neaparat sa vezi ce e la intrarile/iesirile din Turda si Huedin.
Totusi, e si in Cluj un mic nucleu de ciori pe strazile Tipografiei si Cotita, cu haur manca-tz-as.

Sus

MesajScris: Mar Mai 29, 2012 12:26 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

@ Neaceasca.N-ai nimerit-o cu Boombesti,chiar foarte putini tigani aici si nici ca ma intereseaza,ce mai sunt prin alte comune invecinate,dar nu cine stie ce. I don't give a damn :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 08, 2012 2:51 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ia zii Claudiu supercelular, exista shaorma in Boombesti? :lol: McDonald's sigur nu exista ca nici in Slatina nu este. Shaormarii avem vreo 3, 2 de la Don Papi si una de la Shaorma House aflata la 10 minute de mers pe jos de mine si de la care iau frecvent fie doar pentru mine fie si pentru cei din magazin cand sarbatorim cate ceva.

De departe as zice ca cea mai mare densitate de shaormarii este in Bucuresti, acolo are cel mai mare succes aceasta mancare delicioasa si usor excentric-orientala. Dar si cea mai buna shaorma, se zice ca la Dristor ar fi, am vazut pe You Tube cum manca unul un shaormoi de 2 metri lungime, cat 3 mari normale, cat o fi costat oare? :twisted:

Sus

MesajScris: Lun Iul 02, 2012 11:37 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

E ,da nu ma omor,ca nu vreau sa ma fac de 3.4 tone :lol:(no offense pentru cei addicted). De la pizza nu ma pot abtine,de aia mai bag,dar nu des :mrgreen: Avem si noi mai de toate aici,, sunt si restaurante cu gramada,mai ales la iesirea din defileu,renumite in Gorj,preturi mici si mancare buna.Dau exemplu la bere..2.5 lei,nu am mai vazut pe nicaieri un asa pret mic.Au facut si piscina tot acolo la iesire din defileu,n-ai treaba,intre munti,dar piscina nene,daca nu iti convine ca e aglomerat,sari in jiu ca e peste drum,zone cu peste 4-5 m adancime,ai unde face baie si e si mai rece.McDonald's nu e,nici macar in Tg-jiu din cate stiu eu,cica oltenii mai mult prefera micii si sa bea bere,de aia nu au facut :lol: Discoteca nu mai e in town dar si asa nu ma omor,prin vreun club ma mai duc mai mult ca sa joc biliard :mrgreen: In principiu pentru un oras mic e ok,preturi mai mici ca in marile orase,sa ai un venit mediu si e bine.Cine fuge de aglomeratie si poluare,intr-o zona de asta e perfect.Avantajul cel mai mare-apropierea de orasul resedinta judet,ca U.M.Sadu nu mai are decat 1000 de angajati din 10.000 la inceputul anilor '90.Spitalul e in redeschidere,ramasese doar centru de permanenta dupa ce l-a inchis Basescu anul trecut,desi se investisera 50 mld lei vechi in aparatura de nici macar spitalul judetean nu are asa ceva,pare greu de crezut,da nu am de ce sa mint.Numai in Romania se poate asa ceva.Bine ca guvernul asta a dat aprobarea de redeschidere,ca fara spital ne puteam numi linistit comuna,ala nu e oras fara spital,poate sa aiba ce o avea in rest,zic asa, la general :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 02, 2012 5:44 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

In Craiova si Valcea este Mc Donald's. Vezi ca si pizza ingrasa la fel de rau, de aia sunt satul ca am tot mancat la mare intreaga copilarie, ai mei sunt fani pizza, eu din 2006 sunt shaorma addicted si cred ca nu ma satur niciodata. La fel se alege praful de jnitzelele de pui cand se mai gatesc pe aici. :lol:

Basismul lui tata in legatura cu spitalele a caror redeschidere eu o laudam merge pana la capat si zice "O sa le inchida ei la loc dupa alegeri ca n-au cu ce sa le tina".

Sus

MesajScris: Lun Iul 02, 2012 6:21 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Dao incolo de mancare procesata fast food,am ajuns sa fim imbuibati de E-uri,vai de sanatatea noastra :mrgreen: Nu prea mai e mancare sanatoasa azi.

Sus

MesajScris: Lun Iul 02, 2012 7:55 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Agrement in Bacau, investitii noi:
http://www.parcaventurabacau.ro/
Si posibil in viitor
http://www.adevarul.ro/locale/bacau/Aqu ... 84564.html

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 03, 2012 1:56 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu mai e mancare sanatoasa (ca si ceea ce pare natural si clean e poluat cu ingrasaminte si pesticide), dar macar este mancare delicioasa peste tot-nu se compara cu vremea lui Ceasca, atunci mureai de foame acum daca ai noroc de bani cat de cat poti muri de placere, better that way.

De asta e bine sa fii nefumator si nebautor, pai deja bagi destula otrava din mancare, ce-ti mai trebuie tutun si alcool? :lol:

Sunt de acord cu asomarea porcului inainte de taiere numai ca romanul barbar insetat de sange mereu va vrea sa-l injunghie de viu- tine la traditie la fel ca tiganul care l-a manelizat. Carnea cred ca are un gust mai bun fara atata adrenalina sau cortizol-hormoni de stress. :)

Sus

MesajScris: Dum Apr 06, 2014 10:16 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Problema e ca la fel ca in orice alt domeniu, nici aici n-avem reguli clare, ci unele care lasa loc la tot felul de interpretari, inclusiv intre DOOM 1 si DOOM 2 sunt o gramada de neconcordante.Nu mai spun ca numele Alba-Iulia apare intr-unul scris asa, iar in altul scris fara cratima.De ce trebuie atata incurcatura?? La fel si la numele de persoane, avem si Ana-Maria si Ana Maria, fara a stii cum e corect, iar unii chiar au probleme din cauza asta, in certificatul de nastere e scris cu cratima, iar pe buletin sau pasaport fara.Porcaria asta nu exista in alte limbi.Portughezii de exemplu si multi altii au o gramada de nume, dar fara cratima.Doar la noi, daca e asa si asa, e cu, daca mai e asa si asa, tot cu, daca nu are aia, atunci e fara.Tampenii.Strict parere personala.Si din aceasta cauza ajungem la astfel de absurditati.Iata Tg-Mures:

Intrarea dinspre Cluj, scris Targu Mures

Imagine

Intrarea dinspre Brasov, scris si Tirgu Mures si Tirgu-Mures

Imagine

La fel am intalnit si la Alba Iulia sau Miercurea Ciuc.La o intrare era scris fara cratima, iar la alta intrare cu cratima.Cel mai simplu ar fi eliminarea cratimei din numele de persoane si localitati si la revedere.O limba are o regula nescrisa.Trebuie sa fie cat mai usoara atat pt cei care o au ca lb.materna cat si pt cei care vor s-o invete.La noi atata au complicat-o incat au ajuns ca nici cei din Academia Romana sa nu mai stie exact cum e corect.Tot ca parere personala, atat limba cat si constitutia au mare nevoie de o reformare, una reala, facuta de oameni care stiu ce inseamna asta, nu ca pana acum.Si inca ceva, facuta de tineri, pana in 45-50 de ani, fara suparare, dar in academie mult decidenti sunt trecuti de 70 de ani, ei practic fiind rupti de realitate, cu mentalitatea ramasa in alte epoci.Si ar mai fi ceva, tot parere personala.Ar trebui eliminate porcariile astea comuniste, Napoca sau Drobeta.Turnu Severin, cum avem si Turnu Magurele si Cluj, cum avem si Constanta, nu Tomis-Constanta sau Napoli-Pompei.

Din pacate in fruntea tarii se afla oameni care spun ca Tg-Mures-Cluj sau Mures-Brasov nu are trafic de autostrada, dar Alexandria-Bucuresti are.Dar asta e o alta poveste.

Sus

MesajScris: Dum Apr 06, 2014 1:01 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

You got a point here, si te inteleg...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 60 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]