forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 28, 2026 1:31 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mie Oct 10, 2012 1:37 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Are cont pe facebook Neaceasca are,el care era si impotriva messenger si alea ala :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 10, 2012 4:39 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

N-am nene nici un cont de Feisbuc, ii dau Close la fereastra care vad ca apare de vreo saptamana incoace si gata.

Sus

MesajScris: Mie Oct 10, 2012 6:05 pm 
Eu am cont pe face, twiter si alte tampenii din astea dar nu intru never ever, nici macar pe mess nu mai prea intru decat rar, din cand in gand pe mail.yahoo sa fac curat, in rest nu ma mai prea intereseaza.
Apropo de tv si RDS, mari escroci astia, au scos HBO din grila analogica si nu o mai poti vedea decat pe cutie, decodor, daca nu-mi luam decodor acum cativa ani, plateam HBO si ma uitam la bec.
Mai dau din cand in gand cate-un film mai bunicel, mai ales duminica seara, in rest junk, varza, nimic interesant.
Eu nu ma laud cu tv lcd, led sau plasma, am 2 Sony facute pentru Europa de Est de pe vremea bunicii, din 1999 si 2003 si merg si azi destul de bine.
Nu merita full HD pana nu apar mai multe programe iar cand full HD se va generaliza vor fi la moda 3D, ca deocamdata calitativ sunt putine 3D-uri care isi merita banii.
In ceea ce priveste fibra lu peste la Slatina o fi calitate, la noi e fluctuanta si aiurea iar seara raspunde mai greu, retea de 2 lei, companie de 3 surcele iar de celelalte nici nu merita sa pomenesti, ca la ce iti ofera nu au concurenta.

Sus

MesajScris: Mie Oct 10, 2012 6:17 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sunt deja destule posturi Full HD si oricum si cele digitale SD se vad excelent pe LCD.3D-ul e pagubos inca datorita folosirii ochelarilor,dar incet incet vor ajunge sa fie din ce in ce mai acesibile astea la care nu ai nevoie de ochelari, deocamdata sunt putine si cu preturi cam astronomice,deci mai dureaza :)

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mie Oct 10, 2012 9:01 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
N-am nene nici un cont de Feisbuc, ii dau Close la fereastra care vad ca apare de vreo saptamana incoace si gata.

Nu poti sa vezi nimic daca nu esti inregistrat, asa ca lasa vrajeala. :)
Eugen are pe twitter, eu n-am pe porcaria aia.
Mail-ul nu mi-l curat, am deja cateva mii de mesaje. Sunt cateva mail-uri importante pe care le gasesc doar cu optiunea de search, cum ar fi de exemplu parola de pe site-ul dundee. Daca le-as sterge, adio imagini satelitare de arhiva.

Sus

MesajScris: Mie Oct 10, 2012 10:24 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Te dau astia de la yahoo in judecata ca le mananci tot spatiul :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 10, 2012 10:58 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pe bune ca vad fara sa fiu logat, pe Firefox, imi apare o fereastra cu logare sau inregistrare dar are buton de close in dreapta jos and i just click it off.

Pe stanga e Log In si pe dreapta e cu Sign Up, dau close si pa. Sigur ca nu vad tot dar faza cu poza ei taiata si Nu o mai vrem ca nu zambeste da.

Citat:
Community
Nu o mai vrem pe Romica Jurcă să prezinte Meteo la TVR1. NU O MAI VREM! Nu zâmbeşte niciodată, apare de două ori în jurnalul de seară şi se zvoneşte că odată a mâncat un copil de 3 ani.

Citat:
Monica Jurcă a fost văzută în mai multe oraşe din ţară, instigînd demonstranţii la violenţă. Când jandarmii au intervenit în forţă, le-a arătat tuturor sânii şi a fugit în busculada creată.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 10, 2012 11:03 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

supercell scrie:
Te dau astia de la yahoo in judecata ca le mananci tot spatiul :lol:

Eu sterg mailurile mai vechi de 2 luni, las septembrie si octombrie cum ar veni, sunt cu sutele care se acumuleaza ca e mailul de serviciu, las doar mesajele cu parole, sunt maxim 2-3.

Sus

MesajScris: Mie Oct 10, 2012 11:09 pm 
Din punct de vedere profesional Romica Jurca e cea mai profesionista prezentatoare de meteo, ca nu are 20 de ani, 90-60-90 si nu e o frumusete de sa te bage in boala e adevarat dar asta nu-i stirbeste cu nimic valoarea.
Cine a mai nascocit si idiotenia aia cu copilul de 3 ani, vreun nebun, probabil.
Dintre toti prezentatorii de rubrici meteo nimeni nu se compara cu Romica, femeia asta chiar stie ce vorbeste, nu citeste ca un papagal de pe prompter si nu se uita pe o harta sinoptica ca vitelul la poarta noua, asa cum fac cele mai multe fasnete de 2 lei care iti prezinta starea si prognoza vremii.
Prefer un profesionist in materie decat o fatuca habarnista, oricat de atragatoare ar fi, asta cand e vorba de meteorologie.

Sus

MesajScris: Mie Oct 10, 2012 11:27 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

De acord cu tine Eugen.Pe langa Romica Jurca, mi se pare foarte bun Dumitru Balta, din punctul meu de vedere si el se numara printre putinii meteorologi cu adevarat buni care ii are tara asta :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 11, 2012 1:45 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Subscriu si eu la cele 2 postari de mai sus. Romica are o varsta, are familie si copii deci nu mai poti avea pretentii sexuale de la ea sa o blamezi ca nu e frumoasa, dar trebuie sa fii tampit la faza cu copilul de 3 ani, categoric aduce a om cald si bland, nu prea vad cum sa fii rau cand esti pasionat de vreme pentru ca asta presupune a fi cu capul in nori, adica fire sensibila. Ortansa Jude cand a pus botul la faza aia ca traiesti mai mult langa livada nu s-a dezmintit. :lol:

Ce plete are Dumitru Balta, acest Florian Pittis al ANM-ului. Dinu Marasoiu e cel mai nasol ca infatisare si voce de acolo.

Insa pentru mine copilaria a inceput cu Constantin Ticu si apoi a continuat cu Romica Jurca si Ortansa Jude care imi pareau surori. In vara 1995 sau 1996 cand era Jurca de serviciu (scria pe teletext) veneau furtunile mereu, de 2-3 ori a fost coincidenta ca ea sa fie la post cand loveau fronturile.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 14, 2012 2:57 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Bai ce reclame cretine si idioate sunt pe Yahoo Mail, in ultimele 2 luni numai si numai cu slabit, :evil: e acum in dreapta un taranoi pe care il tot fac in stil gif cand batz cand cu burtoaca de 3 metri. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Oct 16, 2012 9:01 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ma uit si eu la Romania-Olanda. Bai astia nici macar nu stiu imnul national. Primele 2 versuri cantau cu totii apoi aaaa hmmm cum era?? Tin minte ca prin '94 imnul era si mai lung si suporterii il cantau la aceeasi intensitate cap-coada.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 17, 2012 2:43 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Incultura domne. Cand eram mic ascultam imnul pe TVR 1 la ora 13 lunea si cateodata la 6 dimineata.

Sus

MesajScris: Mie Oct 17, 2012 3:10 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Una peste alta, discutam cu un coleg de serviciu ieri si ii spuneam ca o sa ne bata cu 3-1. Am gresit cu un gol. :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]