forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 28, 2026 1:32 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 17, 2012 3:27 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

http://www.youtube.com/watch?v=L_-w8cjB ... ature=plcp

Ponta a vizitat ieri uzina ALRO cat si Statia de Epurare a apei care iese din canalizarea Slatinei, cat de tare e sa aibe in fatza o cana care contine si kkt de-al meu? :twisted: Faza cu namolul activ l-a facut curios. :lol:

Locatia respectiva este cunoscuta drept La Cacana (kakina, caciulitza in jos pe primul a si in sus pe al doilea, un a si un i din a) de catre slatineni, s-a facut pe acolo si un restaurant misto.

Din clasa I m-au pasionat teribil si canalizarile, stateam pe strazi numai cu ochiul in canale, luam praf pe fatza de la capace, si acum daca prind un echipaj la desfundat ma uit cum navaleste apa colorata si ce anume scot din canal. :P

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mie Oct 17, 2012 3:47 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mda...eu cand eram mic imi placea sa ma uit la muncitori cum sapa santuri. Ma duceam prin toate zonele orasului sa vad unde se construieste ceva nou, eram fascinat si de macarale, buldozere si chestii d-astea de barbati. :lol: Imi mai placea sa dau foc la tot felul de lucruri (curatam gunoiul din gradina doar ca sa-i dau foc), intr-o vara aproape ca am incendiat parcul Tabacarie cand am aprins puful de la plopi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 17, 2012 3:59 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu bagam in foc chestii care faceau fum negru, cauciuc-plastic (jucarii sau ambalaje)-carton-smoala, iese fum negru pe cosul bunicii si ramaneau babele din sat trasnite ca era ca la un santier din comuna cu un cos ca de uzina ce scotea fum de la preparat bitum/asfalt, insa ideea a mi-a dat-o o vecina care a bagat pantofi rupti in soba-si eu i-am bagat apoi toata incaltamintea veche, opincile sau cizmele erau de pomina.

La bloc in clasele I-IV dar mai ales intr-a 4-a bagam in WC orice incapea acolo, in special carpe-caciuli-pungi de plastic, strampii lui mama de la cosul de gunoi, castane, adunam de pe afara tot felul de lucruri si-mi burduseam geaca cu ele ca sa le descarc in WC, fructe stricate precum portocale sau mere, coji de banane, baton de salam, cutie de Doina, spray deodorant, in 1996 am facut capodopera asta. Apoi in 1998 am auzit ca s-a inundat subsolul in ultimul hal, nimeni nu a stiut si mai era putin si ajungea apa la tabloul electric al scarii sau iesea prin putul liftului. :lol:

Mama a aflat de toate astea abia acuma de la cei carora le-am povestit si a zis Doamne ce de prostii a mai facut Ovidiu. :lol:

Ultima oară modificat de Neaceasca85 pe Mie Oct 17, 2012 4:02 am, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mie Oct 17, 2012 4:01 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Am auzit mituri ca daca bagi in foc radiografii din alea pe folie de plastic cam iese spectacol. N-am incercat niciodata, totusi.

Ultima oară modificat de Andrei87 pe Mie Oct 17, 2012 4:08 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 17, 2012 4:02 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

N-am avut ocazia, radiografiile erau la oras unde nu aveam foc de curte sau soba iar in WC nu intra. :lol: Fratele mi-a dat ideea cu sprayurile, asa am detonat o mica bomba in curte la tara, spray plin care a zburat 10 metri prin aer, in soba am bagat baterii, ma ducea capul sa nu bag spray ca se demoleaza.

Ce treaba are semnul? As zice ca ard ca orice plastic.

Sus

MesajScris: Mie Oct 17, 2012 4:08 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

E posibil sa fie adevarat, avand in vedere ca acolo unde se fac radiografiile in spital este semnul Imagine

:lol:

Sus

MesajScris: Mie Oct 17, 2012 4:09 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ma da repede postezi dupa mine, lasa-ma si pe mine sa-mi editez mesajul macar. :lol:

Ma gandesc ca se folosesc substante radioactive la imprimarea radiografiei aleia, gen plutoniu sau uraniu. :lol: Si de acolo legatura cu mitul de care ziceam...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 17, 2012 2:48 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

But if we were to microwave an X-RAY? :twisted: Am cuptor cu microunde dar nu ma bag la asa ceva ca lasa urme vizibile. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 18, 2012 2:13 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

http://www.youtube.com/watch?v=fsYWesvZ ... ature=plcp

Cum functioneste noua statie de epurare nemteasca a coproculturii slatinene. Ce de PET-uri mari de 2 L vin din canalizare in prima faza. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Oct 19, 2012 8:30 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Una peste alta, discutam cu un coleg de serviciu ieri si ii spuneam ca o sa ne bata cu 3-1. Am gresit cu un gol. :)

eu m-am uitat doar la magyarorszag-torokorszag :) de voie de nevoie...un meci prost intre doua echipe slabe de tot...dar oare noi am fi mai buni ? :)

Sus

MesajScris: Vin Oct 19, 2012 11:26 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

@eaceasca85
Ia spune-ne ce se intampla pe acolo 8O
Primesc pe mail. Are vreo legatura cu tine :?: :wink:

DE CE NU SUNT BANI în sistemul sanitar.
Cadrele medicale au folosit tomograful unui spital pentru a-si umfla buzunarele
Sumele încasate în anul 2010 pentru investigatiile la cerere la computerul tomograf al Spitalului Judetean din Slatina, precum si chitantele doveditoare nu sunt de gasit. Politia a deschis un dosar pentru delapidare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 19, 2012 3:37 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

http://www.youtube.com/watch?v=Y_rP2Rr86fo&feature=plcp

Apropo de furat, mie la magazin noptile trecute mi-au furat tevile de cupru de la AC-ul pe care l-am dat jos acum 1 luna in vederea polistirenizarii, de 2 saptamani am tot sunat frigotehnistul sa vina la remontat ca doar primea inca 50 de lei pe chestia asta si nu s-a grabit, chiar zicand ca nu e nici o graba, nu era nici pentru mine cum pana in mai 2013 nu-l folosesc dar uite de ce trebuia sa ma grabesc, haoardeless ciordeless au luat doar 2 tevi de 1 m fiecare, cablurile de curent nu i-au interesat. :evil:

Nu e obligatoriu sa fie tigani, si muncitorii mai fura polistiren, una alta, primaria i-a prins pe unii furand pavelele pe care le montau.

Sus

MesajScris: Vin Oct 19, 2012 5:13 pm 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Parca ti le mai furase odata

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 19, 2012 6:14 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu, e prima oara cand se intampla asa ceva, de asta nici nu m-am grabit cu remontatul, ca la demontare erau deja ajunsi cu polistirenul in dreptul lui si am sunat frigotehnistul de 8 ori pana a venit, a mancat cina acasa si la ora 21 in afara orelor de serviciu a venit la mine.

Sus

MesajScris: Vin Oct 19, 2012 11:01 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

kilu de cupru e vreo 25 de lei, acum 2-3 ani ajunsese si pe la 40-45 de lei, deci stiau hoardeless ce stiau...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]