forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 11:13 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:19 pm 
Pai groenlanda...a scazut exportul de ghetari datorita global warming.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 5:24 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Normal ca tocmai in Botswana a fost recesiune pronuntata, putem sa zicem ca economia de acolo s-a dus pe p*** :lol:

Din cate stiu de Groenlanda se ocupa Danemarca, nu e tocmai un stat de sine statator, de-aia apare pe harta.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 5:35 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nici noi nu suntem departe de Botswana, we will slide on the cock too :lol:

Da, de Groelanda se ocupa Danemarca, am citit pe Wikipedia cea de toate zilele:)

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 9:34 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Se mai ocupa Danemarca, in curand va deveni se pare stat independent.De remarcat nu doar Polonia, care a fost pe val in ultimii ani, ci Albania, ca tot o prezentam.Abia se vede pata aceea verde la n-v de Grecia.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 10:37 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eu daca as fi in locul danezilor n-as renunta asa usor. In Groenlanda este cantonata cea mai mare rezerva de apa dulce din lume, care se pare ca este si cea mai pura. Cand va veni vremea, probabil se vor duce razboaie aprige pentru insula, Orientul Mijlociu cu petrolul sau nu va mai interesa pe nimeni.

Nu stiu cum se vor organiza cei 50.000 de locuitori de unii singuri...

Sus

MesajScris: Dum Noi 04, 2012 1:16 am 
Bai, da e pe vreo bancnota a lumii vreun chip de femeie?? Daca nu, nu e discriminare pe fata?

Sus

MesajScris: Dum Noi 04, 2012 2:08 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Poti sa semnezi petitia aia la care tot face reclama la tv :)
Oricum femeile n-au avut ocazia sa devina "valoroase" decat dupa anii '50, putine cazuri inainte. :)

Sus

MesajScris: Dum Noi 04, 2012 2:23 am 
Nu am mai deschis televizorul de ceva timp. Nu mai are sonor, trebuie sa-l repar. Fratele tot pleaca in excursii...
Da, nu au avut ocazia saracele, au stat la cratita. De aceea ma voi marita cat mai tarziu.
Nu imi voi inchide viata in bucatarie. Sotul va trebui sa ma sprijine, nu eu pe el.
Imi pare rau ca nu am stiut de proiectul de impaduriri al ministerului mediului.
Poate aflu programul, as merge sambata viitoare sa plantez pomi.
Am fost dezamagita ca nu am stiut, demult nu am mai simtit asa un gust amar la aflarea unei vesti (in principiu foarte buna vestea)

Sus

MesajScris: Dum Noi 04, 2012 4:22 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Roberta scrie:
De aceea ma voi marita cat mai tarziu.

Si daca te mariti mai devreme ce are? Depinde de tine daca o sa stai la cratita, nu de sotul tau, si unora chiar le place sa faca asta. Nu le inteleg pe alea care se plang ca stau prea mult in bucatarie, sa se desparta dracu in loc sa se victimizeze.

Roberta scrie:
Sotul va trebui sa ma sprijine, nu eu pe el.

Sa nu exageram, sprijinul trebuie sa fie RECIPROC.

Nici eu nu ma uit la televizor, dar in micile franturi in care o fac, vad cam toate reclamele care sunt "la moda" in perioada respectiva. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 04, 2012 5:08 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu nu ma uit la reclame deloc, rar la cate una care imi atrage atentia cum e aia cu berea si anti-chelis, cum se aseaza vulpea aia de femeie cu decolteul in nasul amarasteanului tzepuit apoi cu "va veni un coleg de-al meu...". :lol:

Sus

MesajScris: Dum Noi 04, 2012 5:20 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Asta trebuie s-o vad. :)

Sus

MesajScris: Dum Noi 04, 2012 9:27 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Foarte multe tari au chipuri de femei pe bancnote.Dar totusi nu inteleg de unde atata victimizare pe femei.Nu vreau sa fiu misogin, dar deja se poate spune ca barbatii sunt discriminati :D.Eu inteleg ca trebuie sa fie egalitate, nu cineva superior cu toata atentia din lume si cineva inferior.Foarte bine punctat si cu sprijinul.Aceste trebuie sa fie reciproc, nu barbatul sa sprijine femeia si apoi aceasta sa-l lase balte cand ii lumea mai draga.E o problema falsa asta.Referitor la o femeie pe bancnota, eu am votat acest lucru.Si am si spus cine sa fie.Regina Maria.Dupa parerea mea este femeia care a avut cel mai mare rol in istoria tarii noastre si chiar daca la origini nu e romanca, a iubit tara asta si a facut mai multe pt ea decat foarte multi conducatori.Poate ar mai fi si Ecaterina Teodoroiu, dar nu cred ca putem face comparatii aici cu Mihai Viteazu, Nicolae Iorga, Avram Iancu etc.Un citat din testamentul Reginei, ultima adresare catre poporul roman:

„Țării mele și Poporului meu,
Când veți ceti aceste slove, Poporul meu, eu voi fi trecut pragul Tăcerii veșnice, care rămâne pentru noi o mare taină. Și totuși, din marea dragoste ce ți-am purtat-o, aș dori ca vocea mea să te mai ajungă încă odată, chiar de dincolo de liniștea mormântului. [...] Eu am ajuns la capătul drumului meu. Dar înainte de a tăcea pentru veșnicie vreau să-mi ridic, pentru ultima dată, mâinile pentru o binecuvântare..
Te binecuvântez, iubită Românie, țara bucuriilor și durerilor mele, frumoasă țară, care ai trăit în inima mea și ale cărei cărări le-am cunoscut toate. Frumoasă țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită. Fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre națiuni, să fii cinstită, iubită și pricepută.
Am credința ca v-am priceput: n-am judecat, am iubit...”

Sus

MesajScris: Dum Noi 04, 2012 1:14 pm 
M-am linistit daca deja sunt femei pe bancnote.
In cazul meu sotul va trebui sa ma sprijine.
La noi sa ramana banii asa cum sunt, fara femei pe bani. Si, mai ales, fara politicieni sau sotii de politicieni.
Nu ma marit mai devreme, intai sa vad ce pot face singura, apoi sotul sa ma sprijine sa merg mai departe. As putea merge pana la un pre-contract sau ceva de genul asta.

Sus

MesajScris: Dum Noi 04, 2012 1:24 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu ti se pare ca vrei cam multe? :lol:

Sus

MesajScris: Dum Noi 04, 2012 1:28 pm 
supercell scrie:
Nu ti se pare ca vrei cam multe? :lol:

Nu, si nici nu am spus cate vreau!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]