vimp scrie:
Mai andrei, tipa nu are un portofoliu rau... Sigur, iese in fata cu mult post processing, dar acum cam este la moda. Gasesti 2-3 scripturi de "beautify" si o tii tot asa. La "clenti" le place.
Desigur ca nu, dar superficialitatea din ochii ei se simte...si se simte si in poze, chiar daca impecabile tehnic. Se vede ca nu are un trecut fotografic si s-a apucat de asta doar pentru bani, si nu in ultimul rand, ca sa fie "cool".
Chiar si cand vorbim de fashion, gen superficial prin definitie, fotografiile aferente genului tot trebuie sa-ti transmita 'ceva'. Just my 2 cents.
Daca tot vorbim de fotografie de nunta, o sa-ti zic unul care imi place foarte mult, cunoscut de pe forumul softpedia, Adrian Pelcz, fotografia lui chiar iti intra la inima desi nu se ajuta de briz-briz-uri, si lumini artificiale foloseste foarte rar. Dupa parerea mea asta conteaza cel mai mult, pentru ca o imagine retouched poate sa te frapeze cu perfectiunea ei la inceput, dar doar una care are suflet o vei tine minte.
Ca sa fac o paralela cu atletismul ca tot am practicat, cu viteza de sprint te nasti (putini), iar rezistenta o capeti prin antrenament (oricine). Asa e si in fotografie. Cu talentul si ochiul artistic te nasti, Photoshop poate sa invete oricine pe parcurs. Ma lasa rece faptul ca ai pierdut tu noptile invatand Photoshop...