Astia de la Adrenalin Park au 6 webcamuri...tare.
O poza din Faget:

Am masurat 12-13 cm, strat care se mentine pana aproape de platou, unde zapada depusa ieri are 17-18 cm, insa acolo a mai ramas si multa zapada veche, astfel incat stratul total are pana la 40 cm in unele locuri ferite de vant. Deci e rezonabil sa presupunem ca ieri dupa incetarea ninsorii s-au depus 20 cm in Feleac si 15 cm in Faget. Modelele au fost ok, dar randamentul e de asteptat sa nu fie foarte bun in asemenea situatii foarte la limita. Au gresit granita ninsorii cu doar vreo 100m, dar suficient incat la statie sa se iroseasca o buna oportunitate si sa se depuna doar 1 cm.
Cu tot frigul de pe platoul Feleacului, stratul vechi nu era prea inghetat. Peisajul este insa superb, cu copacii glazurati bine de zapada apoasa purtata de vant. In zonele deschise de pe platou sunt si troiene ce se apropie de 1 metru.
Zapada apare pe la 400m si creste brusc si vizibil dupa 500m. La doar cateva strazi mai sus de mine stratul e dublu. Nu cred ca am mai vazut vreodata o diferenta asa mare intre zonele joase si cele deluroase. Poate doar in decembrie 2008. Acum in partea joasa a orasului nu e deloc zapada in timp ce pe platou in Feleac sunt 40 cm...enorma diferenta. Dar si mai frapanta e diferenta intre Faget si Feleac. In 100m stratul e triplu (de la 700 la 800m), evident partea mai inalta avand avantajul unei zapezi vechi care s-a topit foarte greu acolo.
Se vede foarte fain granita zapezii si pe dealurile de la nord de oras.