forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Dum Mai 03, 2026 9:29 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 879  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in CLUJ
MesajScris: Lun Feb 06, 2012 10:51 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

-33.5c, am scris pe undeva asta...

Sus

MesajScris: Lun Feb 06, 2012 10:54 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

gresit, aia era minima de miercuri, eu intreb de minima de joi...

Sus

MesajScris: Lun Feb 06, 2012 10:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

-33.1c "doar"

Sus

MesajScris: Lun Feb 06, 2012 11:33 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

multam...respectabila si aia...

P.S. la Apahida s-au intors lucrurile, 29 cm azi, ori cand in Zorilor aveam 30 cm acolo erau doar vreo 10...daca banda aceea de ninsoare ar fi fost cu 15 km mai la vest, si statia ar fi primit 15-20 cm in loc de 9 cm...

Sus

MesajScris: Lun Feb 06, 2012 11:39 pm 
sincer, voi chiar va bucurati cand e zapada tot mai multa si stratul e tot mai mare ?!
locuri de parcare din parti, pe strazile secundare se circula ca vai de lume, pe trotuare lumea circula ca pinguinii, la ortopedie e imbulzeala de nu ai loc sa arunci un ac,
cu exceptia agriculturii, unde stratul de zapada protejeaza culturile de gerul asta cretinoid polar, zapada este doar o imensa belea care aduce numai necazuri
daca am fi traitori prin igluri as intelege dar asa pentru mine zapada inseamna horror

Sus

MesajScris: Lun Feb 06, 2012 11:44 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
sincer, voi chiar va bucurati cand e zapada tot mai multa si stratul e tot mai mare ?!

daaaaa.... :roll:

nu am masina, am muschii de la picioare bine formati si ma tin bine pe picioare, sunt tanar, mi se rupe, asa ca e super cand ninge :wink:

Sus

MesajScris: Lun Feb 06, 2012 11:48 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

pentru mine e o buna ocazie de miscare, mersul devine mai sportiv si datul la lopata mai arde calorii :)

Sus

MesajScris: Mar Feb 07, 2012 12:14 am 
Neconectat
Ploicica
Ploicica

eugenraduoradea scrie:
...locuri de parcare din parti, pe strazile secundare se circula ca vai de lume, pe trotuare lumea circula ca pinguinii, la ortopedie e imbulzeala de nu ai loc sa arunci un ac,...

Concluzia? Omul modern = un egocentrist inadaptat.

Sus

MesajScris: Mar Feb 07, 2012 12:37 am 
quinzhee scrie:
eugenraduoradea scrie:
...locuri de parcare din parti, pe strazile secundare se circula ca vai de lume, pe trotuare lumea circula ca pinguinii, la ortopedie e imbulzeala de nu ai loc sa arunci un ac,...

Concluzia? Omul modern = un egocentrist inadaptat.

tu ai dreptate in felul tau dar cand ai un job care presupune sa mergi cu masina mai tot timpul nu e chiar atat de simplu
si sunt multi oameni in situatia asta
e simplu si frumos sa spui ce minunat e ca ninge, ca e un ger de ingheata pietrele
dar cand te confrunti la fiecare colt cu un neatent gata sa te loveasca, cu stresul suplimentar si asa destul de mare, caracteristic oraselor mai mari si aglomerate, nu mai e chiar atat de simplu
unde mai pui ca te mai lasa si acumulatorul si distractia e pe masura
in fine, fiecare cu parerea lui...

Sus

MesajScris: Mar Feb 07, 2012 1:22 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

28 cm am masurat in seara asta in Zorilor...8 cm noi s-au depus, separati printr-o crusta de gheata de stratul vechi, ceea ce releva faptul ca a fost niscaiva ploaie inghetata si aici. Incredibil cat de mult s-a tasat stratul vechi, din 24 cm au mai ramas doar 14 cm, asta presupunand ca stratul si mai vechi de 5-6 cm nu s-a mai tasat, fiind doar gheata (nu l-am mai masurat pe ala acum, dar parea sa fie neschimbat)
Probabil va ajunge pe la 25 cm, unde va ramane stabilizat zile bune de acum incolo...

P.S. ziua de 2 februarie a avut o medie de -16 grade :!: probabil din 2003 n-am mai avut o medie asa scazuta, sau chiar din 1985...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 07, 2012 3:35 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Si mie imi face placere sa inot prin zapada in oras :D , e chiar prima iarna in care nu mi-am intrerupt plimbarea zilnica nici de ger, nici de zapada, imi place mai ales ca sunt si calduros si n-am nevoie de cine stie ce haine. :lol:

Sa conduc nu-mi place nici vara, iarna intr-adevar e un calvar cu masina, mi-as baga picioarele instant. :)

Sus

MesajScris: Mar Feb 07, 2012 7:21 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
P.S. ziua de 2 februarie a avut o medie de -16 grade :!: probabil din 2003 n-am mai avut o medie asa scazuta, sau chiar din 1985...

da, -15.5c media zilei de 2 feb, cea mai rece de dupa 26 dec 2002 !!! (am scris pe forumul de cluj despre eveniment, poate ti-a scapat...ai avut de citit cateva kile de pagini cred)
cea mai rece zi de 2 feb din ultimii 50 de ani, asta e cert :)

Sus

MesajScris: Mar Feb 07, 2012 8:58 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

La ce uscata a fost toamna, aceasta zapada practic ne-a salvat de la multe neplaceri.In noiembrie spre exemplu eu nu vedeam cum vom putea iesi din situatia extrem de grava in care ne aflam.Oricum pierderi sunt foarte mari in agricultura, dar acum se poate salva mult in primavara.Deci din punct de vedere agricol, orice fulg cazut este de folos.Din celelalte puncte de vedere sa stii ca nu iarna e de vina.Nu e posibil ca primariile care dau bani grei in fiecare toamna pt deszaperiri la nu stiu ce firme prietene, sa nu adune zapada.Dupa ce ca si-au facut cum si-au facut treaba, adica in unele momente se circula groaznic, mai lasa si mormanele de nici nu poti sa parchezi sau ca pieton trebuie sa te apuci de escaladat sa ajungi de pe trotuar pe strada.In alte parti nu se intampla asa ceva.Ceea ce spui tu are valabilitate strict pt tara noastra.SI nu e vina iernii ca....ninge.Chestia cu inadaptatu e iarasi strict valabila pe noi.Interesant cum nordicii sunt tot oameni.Si s-au adaptat incredibil.Au zapezi din octombrie pana in mai, si zapezi nu gluma, si n-au problemele pe care le avem noi.Si culmea, baietii aia se descurca si pe bani mult mai putini ca noi.

Sus

MesajScris: Mar Feb 07, 2012 9:24 am 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Oricum, daca nu acum, cand sa ninga? Lasa sa fie iarna :lol: Se duce si zapada pana la urma. Si atunci eventual putem sa ne plangem iar de seceta :P

Sus

MesajScris: Mar Feb 07, 2012 9:33 am 
Andrei87 scrie:
28 cm am masurat in seara asta in Zorilor...8 cm noi s-au depus, separati printr-o crusta de gheata de stratul vechi, ceea ce releva faptul ca a fost niscaiva ploaie inghetata si aici. Incredibil cat de mult s-a tasat stratul vechi, din 24 cm au mai ramas doar 14 cm, asta presupunand ca stratul si mai vechi de 5-6 cm nu s-a mai tasat, fiind doar gheata (nu l-am mai masurat pe ala acum, dar parea sa fie neschimbat)
Probabil va ajunge pe la 25 cm, unde va ramane stabilizat zile bune de acum incolo...

Si recordul va fi doborat ca vine gerul.Asta e doar "incalzirea".

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13183 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 879  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]