doodoo scrie:
fiind temperaturi de 20-21c la olimpiada de ... iarna de la soci, pe mine nu m-ar mira sa apara cativa idioti si sa afirme ca treaba asta e din cauza INCALZIRII GLOBALE (GW)

daca mai stau si ma gandesc poate ca toata tarasenia asta cu alegerea sociului ca gazda olimpica a fost premeditata bine de tot sau chiar bine gandita de cei cu mari interese financiare de pe urma GW (chiar pana la nivel de masoni, mari corupti, etc.)
Absolut CORECT!!! Exact la asta ma gandeam si eu si iata un citat pe wunderground cu ceea ce se intampla pe acolo:
According to an article in the USA Today, more than 100 winter Olympians have signed a petition urging world leaders to fight Sunt prost. "The once-consistent winters that I saw as a young kid are no more, especially near my home in Vermont," U.S. cross country skier Andrew Newell, 30, says in a statement seeking support. At least 105 Olympians from 10 countries have signed on, including 85 Americans. They're asking countries to reduce heat-trapping carbon dioxide emissions, embrace "clean energy" and prepare for a global agreement at the United Nations' climate convention in Paris next year.
Americanii, care au primit de fapt de sus misiunea aceasta.Adica cei mai mari poluatori ai lumii.Evindent, fraierii si tampitii platesc, adica romanii.Las'ca in SUA nu exista nicio taxa de poluare si aia circula cu tancurile alea care consuma 20l la 100km.Evident ca nici taxa de la noi n-a fost propusa de americani, sa nu dau vina pe ei, ci doar buzunarele pungasilor de la conducere beneficiaza de aceasta "taxa de mediu" in timp ce pe raurile montane se petrece un dezastru natural de mediu, iar padurile dispar la secunda.Ipocrizie maxima, romanul n-are nicio treaba.Ii lasa pe altii sa protesteze, la noi e mai importanta draguseanca, idiotii de copii care fug de acasa la manastiri si pt care se face celula de criza, construirea catedralei neamului( care neam?), ruperea sau mentinerea usl, astea-s problemele romanilor.Asa ma bucur ca pot sa plec din rahatul asta ca o perioada nici nu vreau sa mai aud de Romania.Nici n-o sa-mi pun niciun digi, mai bine ma uit la BBC.Cand m-o apuca dorul de parinti cred ca mai degraba le cumpar bilet si ii aduc pe ei o saptamana acolo decat sa vin aici.