gogulica scrie:
Botosani, Holod si Bucuresti impart o maxima a zilei de 37 C la ora 15. Nu mai conteaza ca e vest, est, nord, sud, toata tara e clocita egal. E imaginea climatica cea mai elocventa a acestei veri degenerate, care nu se mai termina niciodata....
Pai pana si Satu Mare a avut aproape 38 C astazi.... Baia Mare aproape 37 C. E canicula puternica si arsita peste tot, si tot timpul.
Au inceput sa sece si din rauri:
https://stirileprotv.ro/stiri/actualita ... ictii.htmlAm trecut in urma cu cateva zile prin mai multe zone din jud-le Dolj si Olt... Este chiar mai rau si decat in jud-ul Teleorman; vegetatia praf, iasca, pana si padurile pe care le-am vazut au inceput sa se usuce; erau multi copaci pur si simplu uscati de tot.
Desi , nu inteleg, ca pe radar mai toata vara am vazut celule cu rosu/portocaliu pe acolo.... sau poate sunt ploile foarte izolate/localizate si-n cantitati mici.
Daca nu se produce o schimbare majora, extrema si de durata, la nivel macro, in toata jumatatea asta de sud-est si de est a Europei, si la nivel continental, poate chiar la nivel global, in urmatoarele cateva luni, si daca continua tot la fel si anul viitor, cu fix acelasi tipar de anul acesta, cred ca praful o sa se aleaga de tara asta la propriu, in ritmul acesta degenerat si scapat cu totul de sub control.