Andrei87 scrie:
Sa-l folosesti cu placere! In toate cele 4 mega-viscole care vor avea loc sezonul asta...

Din pacate vad ca eroarea de temperatura e destul de mare +/- 1,8 grade fahrenheit. Nu stiu cat inseamna in celsius dar cred ca destul de mult.
De asemenea vad ca nu are indicator de altitudine (care conteaza mai putin) sau presiune (care conteaza mai mult) fata de Geos asta.
Merci mult ! Eu sunt cu gandul la giga-viscole si tera-viscole . Ce ai spus tu ..... mega-viscol ..... nu prea suna incurajator

.
Cred ca am ales solutia corecta , mai ales din punct de vedere financiar .
Nu ma deranjeaza precizia mai scazuta la temperatura ..... desi este rezonabila +/- 1°C . Asta atata timp cat am deja un termometru meteorologic cu certificat si altul de buzunar ..... ambele de mare precizie ( maxim +/- 0.4°C ) . In urmatoarele zile incerc sa testez si "jucaria" aceasta . Pana in acest moment nu i-am gasit abateri mai mari de 0.5°C pe domeniul 0-40 °C . La noapte incerc si testul cu congelatorul sa vad cum se descurca la negative

.
Barometru digital si grafic al variatiei de presiune am pe panoul de receptie al WS 1070 , statie pe care tocmai am dezintegrat-o

.
Iar pluviometru artizanal poate oricine sa-si confectioneze

.
Astfel eu consider ca le am pe toate - pentru a inregistra fenomene "exceptionale" , pentru ca nu sunt interesat sa tin nici o evidenta a monotoniei

.
Si WindMate 300 la un pret de 570 RON , mult mai ieftin decat exuberantul Geos N11 la 1800 RON . Pretul a fost decisiv in luarea deciziei !