Mike60 scrie:
@catalin
Ce ai avut defect ? Ce ai schimbat ?
Salutare!
Din pacate nu stiu exact ce era defect, dar din discutiile cu voi si din ce mi-am dat si eu seama, aparitia erorilor putea sa aiba legatura cu contacte imperfecte in mufe, asa ca le-am schimbat pe toate, am pus bobine de ferita si am scurtat cablurile (cum am scris si mai sus) si totul a functionat perfect vreo 12 ore, dupa care au reaparut erorile, si mai dese ca pana acum...
Mike60 scrie:
De unde stii ca ( , ) componenta este buna ?
Cablul cumparat si mufele cred ca sunt instalate bine pentru ca statia a functionat impecabil timp de aprox 12 ore...
eugenraduoradea scrie:
Dacă te scoate din sărite chestia cu OFL-ul încearcă să utilizezi Cumulus-ul.
Am incercat un timp si Cumulus, dar la mine problema nu e ca imi apare des OFL, ci faptul ca imi apar foarte des valori aberante ale vitezei vantului (gen: 91.8, 114, 160 km/h etc.).
Si in WUHU exista obtiunea sa nu se ia in calcul valorile de acest gen, dar problema e ca daca acestea apar foarte des nu se mai transmit deloc date de la statie in anumite momente.
Date fiind aceste conditii, cu parere de rau, am dezactivat din WUHU anemometrul acum aproximativ 36 de ore si de atunci restul informatiilor sunt transmise perfect.