Am sunat la Domo, si mi-au spus ca este pe stoc la mai toate magazinele lor.
Au 2 ani garantie produsele de la ei.
Pe site-ul
http://www.lacrossetechnology.fr/ nu este produsul WS1070, poate ca nu il mai fac.
Cred ca maiine o sa il iau si o sa tin la curent eventualii interesati de cum va merge instalatia.
O sa fac mai multe teste pana voi monta definitv senzorii exteriori. Deasupra camerei care e pe colt este un aparat exterior de aer conditionat. Nu vad ce legatura are daca senzorul este sub el cu vreo 2m, dar o sa verific.
Important este cred eu ca trebuie sa ploua in recipientul pt ploaie si sa bata vantul din cat mai multe directii.
Referitor la temperatura chiar e bine sa arate temperatura locala (chiar cea din vecinatatea blocului) si nu cea din parcul Libertatii la umbra la 2m deasupra ierbii.
Da @catalin, montarea la coltul blocului ar avea o eroare mai mica la masurarea vitezi vantului, cred. Mai trebuie sa fie nevoie si de un acces facil la baterii ca sa se schimbe. Acum e vorba de alta chestie, aparatul de receptie va fi in alta camera, adica semnalul va trebui sa treaca prin 3 pereti de beton. Voi vedea cand il voi lua, o sa va tin la curent.
P.S. Am vazut ca transmisia se face la intervale de 48 sec. Banuiesc ca se face o mediere pe acest interval inainte sa transmita (cel putin la viteza vantului)
Nu mai vorbesc de aparatele care au si girueta pt directia vanturilor.