forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mar 20, 2025 8:40 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 56 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 24, 2009 10:50 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu, aia sunt banatii, dar nu cred ca avem asa ceva pe aici, care sa fi avut abateri repetate care sa fi dus la banare. Spammerii de obicei posteaza reclame la diverse lucruri, tombole mincinoase sau linkuri catre fisiere infectate cu virusi, fac cam aceleasi lucruri cu spammerii de pe e-mail.

Sus

Subiectul mesajului: mesaj
MesajScris: Sâm Ian 24, 2009 11:30 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Aha, am inteles. De mult s-a intamplat ca cineva sa puna un link cu virusi pe forum, fara sa se inregistreze ca membru, dar normal, Vimp a intervenit si s-a rezolvat. De atunci nu au mai fost probleme.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 25, 2009 12:22 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ba s-a inregistrat ca membru, ca altfel nu putea posta pe forum. Dar Vimp a sters si conturile spammerilor, nu numai mesajele, si asa face orice Admin de forum. Uneori spammerii sunt si robotzi, de asta la inregistrare ai ca proba sa transcrii cuvantul din poza, ca robotii sa nu se poata inregistra.

Sus

Subiectul mesajului: mesaj
MesajScris: Dum Ian 25, 2009 2:05 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Multumesc pentru explicatii :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 1:47 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pentru ca nu pot posta la Anunturi administrative, o sa scriu aici.

Vimp, nu-i asa ca noua versiune de forum inseamna de fapt, upgrade catre ultima versiune de phpBB? :D Ca asta e versiune din 2005. :P S-a mai intamplat acest lucru cu alt forum dintre cele 3 pe care activez, arata identic cu asta, cineva a sugerat upgrade-ul de mai sus si s-a schimbat total. Asa am aflat, de fapt scrie si jos, ca softul asta de forum se numeste phpBB. :)

Dar as vrea ca Usernameurile sa ramana pe stanga ecranului, acolo s-au mutat pe dreapta si nu-mi place. De asemenea, apare ca subject la mesaje default "Re:Nume Topic", care iarasi nu-mi place si il sterg mereu, dar e bine ca nu mai apare cuvantul SUBJECT deasupra mesajului, apare ca titlu daca scrii ceva in acel camp, daca stergi defaultul ala si nu scrii nimic, nu apare absolut nimic, dar nici nu ramane gol, se restrange automat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 2:04 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Da, catre ultima - desigur nu am zis alt sistem ci versiune.
Din pacate cerintele tale nu pot fi "executate" prea curand, dar o sa incerc sa tin cont de ele dupa migrare.
Sincer as fi vrut sa migrez spre SMF, imi place mai mult dar este alta linie. Ca atare vom merge tot pe phpBB.

Bug-uri de migrare :
- datele de inregistrare a utilizatorilor nu se vor pastra (adica data l-a care s-a inregistrat utilizatorul).
- atasamentele din actualul forum nu vor putea sa apara "inline"
- posibil sa pierdem si galeria foto (nu si fisierele)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 2:08 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Dar numarul de postari ce se va intampla cu el? Rangurile?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 2:08 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

ca urmare a cresterii traficului cu aproximativ 30% in ultimele doua luni

pai numai eu care intru de 8-10 ori pe zi :)

dar pozele de pe site-uri de hosting vor ramane? ca link-ul ar trebui sa ramana neschimbat..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 3:10 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Totusi ma gandesc ca de ce sa se piarda data de JOINED a utilizatorilor, Softpedia Forum e din Noiembrie 2001, si datele inregistrarilor si postarilor sunt toate intacte, desi au schimbat n hostinguri si n softuri. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 9:55 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

1. Mesajele din forum se vor pastra
2. Link-urile externe raman.
3. Forumul de pe softpedia este unul profesional- platit. In plus ei au facut update-uri succesive, in cazul nostru saltul este nu numai peste versiuni minore ci si de versiune majora. Oricum, voi incerca sa pun la mana data, pentru 200 de utilizatori nu este chiar "hard stufffffff". Ca observatie, schimbarea de hostinguri nu afecteaza functionarea unui site decat daca hostingul este "prost".

In plus se va face ulterior si o instalare de galerie foto (o sa fie cam ca aia de pe softpedia :) )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 2:02 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

N-am vazut galeria foto de acolo. Doar citesc din 2006 si scriu din Octombrie 2008 in Aria de Tv Radio/Satelit. E cel mai vast forum din Ro, vreo 400.000 de membri inregistrati. Au bani pentru ca e plin de reclame, care apar te miri pe ce parte a paginii, dar e cel mai permisiv la atasamente: maxim 2 MB un singur fisier, si spatiu de atasament NELIMITAT pentru fiecare membru. :twisted: Acolo nu mai trebuie sa-ti faci cont pe site-uri de poze, pui poza direct pe forum. :P

Forumul de care am spus ca a suferit transformarea care are de gand Vimp sa o faca aici e forum CNA, ala e cel mai restrictiv la spatiu: Nu poti pune atasamente de nici un fel; si avatarele NU POT fi mai mari de 2 kb. 8O :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 2:14 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sa iti spun si cu EDIT-ul cum e: Pe Softpedia, ai EDIT doar 30 de minute de la postarea mesajului. Daca editezi, apare acest lucru sub mesaj indiferent daca alt membru a mai scris sau nu dupa tine. De asemenea, in cele 30 de minute, daca incerci sa postezi din nou in acelasi topic si nimeni nu a mai scris dupa tine, itzi intra in acelasi mesaj. :lol: Daca a mai scris cineva dupa tine, itzi apare ca mesaj nou. :P Daca scrii in alt topic, intra fara probleme, restrictia de 30 minute e doar in acelasi topic. Insa e clar ca Softpedia duce o politica de castigare a cat mai multi membri: Daca nu esti LOGAT acolo, nu vezi absolut nimic (nu vezi avatarele celorlalti, nu poti vedea sau asculta atasamentele celorlalti, nu vezi nici EMOTICONURILE celorlalti).

Dar cel mai idiot si restrictiv este Forum CNA, acolo NU ai EDIT NICIODATA, NU ai PM-uri, Nu poti sa postezi decat dupa 10 MINUTE de la ultimul mesaj al tau, indiferent daca in acelasi sau in alt topic. Cineva a propus EDIT-ul de 24 de ore si Adminul a raspuns ca NU si NU: Nu e bine sa Editezi, ca nu mai corespunde cu ce scriu ceilalti dupa tine. :x Ala e cu adevarat un forum comunist!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 2:38 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Forumul va fi ultima versiune de phpBB (3.0.4).
Nu e asa restrictiv, multe sunt din setari.
Voi da inainte de "mutare" o versiune de test pe net.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 2:48 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Toate restrictiile mentionate mai sus sunt din SETARI, ca asa le-au setat ei.
CNA e pe ultima versiune de phpBB acuma.
Daca ar fi dupa mine, as face ca EDIT-ul sa dureze doar 24 de ore, nu vesnic, pentru ca nu mi-a placut cand stii tu cine si-a sters descrierea cand s-a retras de pe forum. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 6:07 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Dar totusi, din moment ce Adminii si Moderatorii de pe oricare forum au EDIT vesnic, e bine sa aiba si simplii membrii aici, ca sa nu fie discriminare, sau sa nu fie ei mai cu motz. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 56 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]