Acum iarasi niste chestii despre alte forumuri. La CNA, pe langa idiotenia ca nu poti posta decat 1 mesaj la fiecare 10 minute, indiferent de sectiune/topic si ca n-ai edit sub nici o forma+ ca nu apar initiatorii topicelor, forumul te "da afara" de fiecare data cand iesi de pe el si reintri, chiar daca bifezi "Autentifica-ma automat la fiecare vizita". Adminul de acolo a motivat ca mesajul la 10 minute este masura anti-spam, dar impreuna cu datul afara la iesirea de pe forum eu zic ca e facuta sa-i tempereze pe useri sa nu scrie prea mult, facand atfel economie de spatiu; datul afara la fel, economie de banda. Atasamentele sunt disabled, avatarul poate fi de maxim 2kb, deci e clara gandirea.
La Istrate din cauza problemelor avute cu cei rau intentionati, adminul a decis acum 2 luni trecerea de la PHPBB la VBulletin pentru a usura munca moderatorilor si a sa in indepartarea acestor useri care-si bat joc. VBulletin se pare ca e cel mai dur forum, exista niste roboti care te baneaza automat daca nu postezi, exact cum pomenea Andrei87 de unele forumuri. Sigur si alea tot VBulletin erau.

Trebuie sa postezi cel putin 1 data la 30 de zile.
Insa vechiul forum a fost sters in totalitate si userii au trebuit sa-si faca din nou conturi pentru ca bazele de date PHPBB si VBulletin erau incompatibile. Cred ca de-aia vimp a renuntat sa treaca meteorologie.ro la SMF si a ramas la PHPBB si foarte bine, sa nu se stearga niciodata nimic.
Deci stiu care sunt PHPBB (CNA, Meteorologie, forumul URA pe care nu intru dar l-am vazut pe site

); RDI INFO si cu Istrate sunt VBulletin, atunci probabil ca Softpedia este SMF, am mai vazut si altele asemanatoare cu el.